Random aneb srpen 2019

1. září!
To je strašný a za chvilku tu budou Vánoce. Jak jste si užili prázdniny? Sice jsem prázdniny neměla, ale za to spoustu volna, takže i mně se chce brečet a od čtvrtka na mě už padala hodně těžká deprese, navíc už zase vstávám za tmy a budu dalších snad devět měsíců, hrůza. Byli jste někde na dovče, nebo se chystáte mimo sezonu někam za teplem k moři?

Srpen strašně utekl a co dělo? Vlastně takový průměrný klidný měsíc, až tedy na Chipa. Mám dojem, že v létě jsem každou dovolenou strávila opečováváním někoho. Začalo to mamčou, pokračovalo Barčou a zánětěm dělohy a teď poslední volný týden se Chipovi udělala na tváři boule, takže opět veterina.

Jinak v práci jsem strávila asi jen týden a dokonce i jeden víkend přes noc a užívala si kávičky s přáteli, těch jsem opět zvládla docela dost. Nechyběl klasický letní víkend u kamarádky či drink s Kačí a Veru, z čehož se snad stane každoměsíční tradice.

Byla jsem pozvána na tiskovku Starbucks v rámci uvedení kávy do českých obchodů. Na blogu se objevil i článek a kávy se objeví v průběhu září.

Co určitě stojí za zmínku, tak svatba. Ženil se spolužák ze základky a moc mě potěšilo, že jsem toho mohla být součástí, protože takhle krásnou svatbu jsem ještě neviděla. Nejen tedy nádherné místo, ale vše krásně zorganizované, neskutečně romantické...
 Víkend u kamarádky

 Nehty / Úplatky :D / Chutná jako zubní pasta

 Nikouš se opaluje / Švestkový koláč

 Starbucks event

 Svatba a burger jsem si hned kydla na šaty :D

 Svatební dobroty / Výslužka / Duha

 K svátku / Naprosto výborné, škoda, že jen limitka / Od kamarádky

 S kamarádkou v Costě / Radosti / S Verčou

 Lolík / Nemocný Chip

 S Veru a Kačí ve Špižírně

 Pracovní víkend je třeba si zpříjemnit / Nehty / Jsem dostala, jen tak, pro radost

 Alespoň malé vyvětrání lamy :D

Jaký byl Váš srpen?

14 komentářů:

  1. Můj srpen? Nic moc - dva týdny neschopenka já, dva týdny manžel. Moc jsme si léta v srpnu neužili :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji ať je Chip brzy v pořádku a zdraví.
    Můj srpen byl takový průměr, ale byla jsem na výletě na Českým Šternberku a taky měla kamarádka rozlučku se svobodou, kterou jsme si všechny užily a brzy bude svatba :)
    Ale u tebe koukám, že srpen byl docela fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla volno první týden v sprnu, ale byla jsem doma. :) A pak už jen pracovní měsíc. :) Skvělé fotky.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. August si mala dosť nabitý. Ja som hlavne pracovala a okrem toho som bola na dvoch festivaloch a akurát mám o nich aj článok.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  5. Snad bude Chip brzo v pořádku :) Na malinové Raffaelo jsem se dívala, ale myslela jsem si, že nebude vůbec dobré - teď trošku lituju, že jsem ho nezkusila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš ráda hodně sladké chutě, tak je dokonalé :)

      Vymazat
  6. Ta lama je skvělá. Já jsem měla srpen pracovní, takže moc zážitků nebylo.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Ty růžový šaty Ti na svatbě moc slušely Peti, úplně Tvoje barva. Jéé, nám to sluší :D Lama je naprostos boží, takovej nafukovák jsem ještě neviděla. Dala bych si pizzu a hned v zápětí ty boží vafle :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...