Nákupy a novinky za září 2019

Krásný říjen!
Září je definitivně pryč a je tedy čas mrknout na všechny statistiky. Po nějaké době začnu klasicky novinkami a skončím randomem. V září se to trošku zvrtlo, tedy trošku více zvrtlo. Ale co kecám, zvrtlo se to totálně moc a novinky se mi pomalu nevešly na společnou fotku.

Spoustu toho jsem dostala, přišlo hned několik PR balíčků a musím se přiznat, že jsem i hodně utrácela. A to jsem dokonce jeden menší dárek zapomněla vyfotit, takže bude až za říjen.

Kosmetika
Noo, důkaz, že nepřeháním, je toho vážně hodně a jak se mi dařila spotřeba a likvidovat zásoby, tak jsem zas pěkně krabice doplnila. Až i doufám, že říjen bude skromnější a listopad také a prosinec též.

Začnu nákupy a mám tu rovnou dva z Elnino. Dochází mi make-up a v zásobě žádný, tak jsem naběhla do drogerky a po asi čtvrt hodině to vzdala. Na cokoliv jsem mrkla, tak ve složení skořice, nebo nebylo složení vidět. Překvapilo mě, že Elnino má neuvěřitelné ceny, make-upy kolem stovky a Bourjois jsem dokonce brala ve slevě asi kolem 50Kč.

Jen bohužel odstíny vůbec neodpovídají internetu, tím nemyslím přímo Elnino. Max Factor by měl být střední béžový odstín a je strašně světlý, dle tabulky dokonce světlejší než nejsvětlejší Porcelain. I Revlon světlejší, než jsem čekala. Na zkoušku jsem vzala samoopalovák Rimmel ve formě pěny, tak jsem zvědavá.

Na Elninu probíhal velký podzimní výprodej, ceny snad od osmi korun. Já toho hodně vzala mamče a pak nějaké dárečky, ale i sobě jsem vzala několik radostí a to z dekorativky. Velkou radost mám z rtěnky Bourjois, snad bude takový držák, jak se o ní píše. Pak několik kousků od Gabriella Salvete či Dermacol, rozjasňující koule vypadají nádherně.

O víkendu jsem byla v Německu, kde jsem v drogerii Müller vzala gely na holení značky M.Lady, která se cenově i kvalitně vyrovná Balee. Ty s lamou jsem vzala rovnou dvakrát :D Balea limitka Mr. & Mrs. Panda již jednou byla a ty obaly jsou nejvíce rozkošné. Bohužel stojan byl pěkně vybraný a tak jsem ulovila jen tělové mléko a pleťovou masku. Snad se dostane i k nám, ať dokoupím zbytek.

Reese`s jsou čoko košíčky s arašídovým máslem a jsou výborné. Tenhle košíček je balzám na rty, který měli v Primarku. Já na tohle slyším, stál asi tři a půl eura, tak snad za tu cenu bude hydratovat.

Od známé jsem dostala paletky od Too Faced, jelikož se jí zřejmě vyskytla alergie a po stínech jí začaly slzet oči. Paletky byly tři, ještě chybí Peach, ale ta má bohužel ve složení skořici, takže putovala rovnou k mamče. Ty alergie jsou svině no. Některé stíny jsou úplně netknuté a ty co jsou použité, tak naprosto minimálně, měla jsem Vánoce.

Tohle je takový mix z různých zdrojů. Vůbec jsem netušila, že Frosch má sprchové gely a voní nádherně. Společně s peelingem Joanna a micelárkou L`Oréal je dostala mamča, která ale nevyužije, takže jsem ráda adoptovala. Nivea micelárka byla jako příloha v časopisu, soví balzámek jsem dostala od Kačí pro radost a houbičku na make-up jsem kupovala na ebay, takže se nejedná o originál, ale myslím, že mi bude stačit. Tužka na oči je klasika.

Dostáváme se k PR balíčkům. Na začátku září jsem se zúčastnila Teribear akce v rámci spolupráce s Astridem a Indulonou. Domu jsem si donesla mega tašky plné kosmetiky. Na společné fotce není vše, jelikož jsem to probrala a něco si zabavila mamča. Modré tělové mléko Indulona a červený krém na nohy Astrid jsou úplně super hydratační. 

Balíček od holek z arome.cz opravdu potěšil, je to nádhera. O značky Lily Lolo jsem kdysi měla oční stíny a stály za prd, tak doufám, že si tentokrát napraví značka reputaci. Například ta minerální tvářenka vypadá božsky. Dále tu je Nivea a to nové plátýnkové masky, jupí a čistící olej pro suchou pleť. Zkouším a brzy budou recenze.

Moc milý balíček dorazil i od Ryoru, který mi poslal něco pro vzpruhu pleti a vlastně i těla. Konopný pleťový krém jsem již měla a byl úžasný, krásně výživný, rozjasňující a pěkně zklidňoval i citlivou pleť. Ryamar krém by měl být mastnější a též je určen pro velmi citlivou pleť. Na tělo tu mám sprchový olej, který voní po okurkách a novinkou je tělové máslo s božskou citronovo-bylinkovou vůní.

Oblečení a ostatní
V New Yorkeru ještě probíhaly velké letní slevy, ale byla jsem na Andělu a byla to už docela hrabárna. Vykoukla tam na mě ale tahle halenka za 89Kč, poslední dobou mají dost podobných topů a košil. Chtěla jsem trochu hezčí bílou podprsenku, než obyč pod tričko a tahle je fajn, navíc kolem stovky.

V Německu nechyběla návštěva Primarku. Asi bych si toho vybrala víc, kdyby XXS nebylo úplně obří a ponožky v univerzální velikosti 37-42, pokud opravdu takhle přečísloval, tak nakoupím snad už jen v dětském.

Vzala jsem si ale tričko s medvídkem Pů, bačkory se seriálem Přátelé a na Vánoce Grinche. Bačkory mají vždy úžasné a beru si snad pokaždé, ale zrovna bačkory unosím, navíc jak je nosím furt, tak nevydrží věčně. K hrnku moc omluvu nemám, ale prostě hrnečkům nedokážu odolat a tenhle je totálně boží. Rudolf má rolničku místo nosu a cinká :D

Nakupovaly jste někde ve slevách?
Co rády kupujete v Primarku?

19 komentářů:

  1. Wau - úžasné, radost pohledět. ♥....spíš bych měla napsat, co mě nezaujalo....☺

    OdpovědětVymazat
  2. Mně u slev vadí většinou to, že to bývá hrabárna a mě nebaví to přehrabovat. Zvlášť v oblečení dá dost často práci vyhrabat něco slušného, u kosmetiky ve slevě mi zas vadí absence testerů. Ale sem tam se překonám a i se mi nějaký úlovek povede (minulý týden třeba tužka na rty za 29,90)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, třeba ten New Yorker byla fakt už jen hrabárna a to mě také nebaví.

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty novinky jsou paráda, zaujaly mně úplně všechny:-) U mně bylo září těžce utrácecí, začalo to Dny Marianne, pokračovalo slevou 50% na dekorativku v Rossmannu a ještě jsem to dorazila výprodeji na ElNino..teď už chci šetřit, utrácet se chystám už jen za vánoční dárky:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Koukam, ze tu mývalí masku mas. Chtela jsem ti ji koupit v Berlíně, ale nějak mi pred nosem Vyfoukli posledni kus 👿 jinak musim pochválit nákupy a novinky ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi hodná, děkuju. Zrovna masky, mléka a mýdlo měli :)

      Vymazat
  6. Ty novinky od Ryoru jsou boží, to máslo tak úžasně voní a sprchový olej je perfektní, Lily lolo mám doma též a za mě teda spokojenost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máslo voní vážně božsky a Lily Lolo zkouším, zatím uvidím :)

      Vymazat
  7. Ten balzám na rty <3 Miluju reeses <3 Na hrníčky jsem taky hrozná :D už je dávám doma i na poličku v kuchyni, protože se nikam nevejdou. Já miluji kočky, tak od všech dostávám hrnky s kočkami :D
    Já hodně nakupuji přes online nákupy Primarku na facebooku, protože jinak se do něj stěží dostanu jednou ročně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reese`s je super, souhlas a hrnky mám už i mimo kuchyň :D

      Vymazat
  8. Já nakupovala ve slevách 50% dekorativky v Rossmanovi :) Elnino jsem taky obhlížela, ale nic moc mě nezaujalo.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  9. Plnp krásných nových věcích a produktů, nějaké také vlastním. Moc hezké..

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná romantická halenka, musíš vypadat jak princezna :) Peti máš ještě pořád kam tu kosmetiku dávat ? :D :D :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...