Spotřebováno za září 2019

Po bohatých novinkách i bohatá spotřeba, vlastně už taková klasika, kterou se mi daří poslední měsíce držet. Vše se spotřebovává tak nějak samo, jen díky nákupům to teď není zas vůbec vidět, ale co, stává se no.

Radost mám opět z odličováku a balzámu na rty, ty teď likviduji pravidelně a nebudou chybět ani příští měsíc. Také letěla do koše dekorativka, konkrétněji produkty na oči, ale to vše můžete vidět níže i s menším hodnocením. A co tak koukám, dnes to bude hodně pozitivní.

1. Astrid osvěžující čistící micelární voda (Recenze) - Astrid má jednoznačně ty nejlepší micelárky a tahle nebyla výjimkou. Výborně odličovala i oční make-up, nevysušovala, ani jinak nedráždila pleť a hezky voněla.
Koupila bych znovu: ANO 

2. Yves Rocher ochranný kondicionér (Recenze) - Úžasný kondicionér, krásně hutný, neskutečně vlasy vyživoval, ale zároveň nezatěžoval. Vlasy byly heboučké, vzdušné a šly perfektně rozčesat. Navíc hezky voněl.
Koupila bych znovu: ANO

3. Bomb Cosmetics třpytivé tělové máslo Pineapple Prefect (Recenze) - Hodně hutné, přesto se moc dobře roztíralo a do pokožky se ihned vsáklo bez pocitu mastnoty. Obsahovalo velké třpytky, které vydržely na těle až do další sprchy, ale byly tedy všude. Krasně vonělo po ananasu.
Koupila bych znovu: ANO

4. Yves Rocher sprchový gel Jardins du Monde granátové jablko (Recenze) - Tohle byla naprosto boží, sladká vůně granátového jablka. Opravdu hodně sladká, ale taaaak dokonalá, něco úžasného na léto. Gel dobře pěnil a nevysušoval.
Koupila bych znovu: ANO

5. Bielenda samoopalovací mlha na obličej a tělo (Recenze) - Dělal výraznou barvu, což se mi moc líbilo, ale chytal špatně, třeba na lýtkách a rukách dělal fleky a nechytal se. Navíc hnusně smrděl, což tomu také nepřidalo.
Koupila bych znovu: NE 

6. Manufaktura samoopalovací tělový a pleťový fluid s meruňkovým olejem (Recenze) - Také vytvořil výraznější opálení, které vypadalo přirozeně a pokožka po něm i byla taková hezčí. Hezky voněl a opálení docela drželo, nedělal fleky. Jen bohužel docela rychle mizel.
Koupila bych znovu: ANO

7. Yves Rocher krém na ruce Zlatý čaj (Recenze) - Krém byl lehoučký, řidší a chvilku trvalo, než se pořádně vstřebal. Ale hydratoval moc dobře a vůně byla originální, zajímavá a spíše do kysela.
Koupila bych znovu: ANO 

8. Yves Rocher hydratační tělové mléko aloe vera (Recenze) - Hodně lehoučké mléko, téměř až gelové konzistence, která se dobře vstřebávala a osvěžovala. Hydratace ovšem průměrnější, pro velmi suchou pokožku určitě nedostačující.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

9. Yves Rocher jemný hydratační krém na pleť a tělo Pure Calmille (Recenze) - Krém je hutnější, výborně hydratuje, ihned se vstřebává a opravdu nebyl problém použít i na pleť, čehož jsem se bála. Parfemace je výraznější, ale příjemná.
Koupila bych znovu: ANO

10. Manufaktura hydratační krém na ruce rebarbora & divoká třešeň (Recenze) - Další boží vůně, já tyhle sladké prostě miluji a tahle kombinace se vážně povedla. Krém byl lehoučký, dobře se vstřebával a hydratace byla fajn na jaro/léto či ne pro velmi suché ruce.
Koupila bych znovu: ANO

11. Sephora čistící houbička na obličej Konjac (Recenze) - Konjakovou houbičku jsem si moc oblíbila, vydržela cca ty tři měsíce. I při každodenním používání pleť nedráždila a měla jsem pocit opravdu lépe vyčištěné pleti.
Koupila bych znovu: ANO 

12. TianDe kosmetické houbičky na líčení (Recenze) - Nooo, nakonec jsem se je naučila nějak tak používat na korektor. Byly měkké, docela příjemné, ale sežerou hodně produktu a čištění nebylo zrovna lehké, začínaly hned praskat.
Koupila bych znovu: NE

13. Lip Smacker balzám na rty Sprite (Recenze) - Miluji, tohle je jeden z nejlepších balzámů. Nejen že krasně hydratoval a na rtech byl neskutečně příjemný, ale ta vůně a chuť. Boží sladká vůně citronů a určitě budu chtít zas.
Koupila bych znovu: ANO

14. Avon tekuté oční stíny Super Shock Vivid (Recenze) - Peklo, i pro protřepání dáváte na víčko v podstatě vodu, která se samozřejmě nemůže na víčko pořádně chytit, natož zaschnout a držet.
Koupila bych znovu: NE 

15. Moje tekuté oční linky (Recenze) - Hezká sytá barva, která na víčko během chvilky zaschla a držela celý den bez rozmazání. Neseděl mi jen aplikátor, používala jsem jiný, ale pokud jste zvyklé na tekuté oční linky, tak byly fajn, já je ale používám výjimečně.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

16. Nyx Liquid Crystal Liner (Recenze) - Tyhle linky ale byly perfektní. Já a třpytky, to je přesně moje. Výborně se s nimi pracovalo, ihned zasychaly a držely po celý den jako přibité. Navíc nádherně rozzářily celé oko.
Koupila bych znovu: ANO

Co se povedlo vypotřebovat Vám?
Znáte některý kousek?

23 komentářů:

  1. Já jsem spotřebovala masku na vlasy, pár na obličej, zubní pastu a tužku na obočí ze Sephory 😄

    OdpovědětVymazat
  2. Já toho moc nemám ještě jsem ani nenapsala článek :D Šampony YR mám hodně ráda :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem ty tekuté oční stíny od Avonu, jen v jiném odstínu a souhlasím..nepoužitelné. Ale zaujaly mně ty linky NYX, taky se ve třpytkách vyžívám:-)

    OdpovědětVymazat
  4. ☺ Ahoj, hodně mě zaujal ten pleťový krém Yves Rocher s heřmánkem, jinak krém na ruce z řady čaj jsem měla také a nebyl to vhodný produkt pro mě....

    OdpovědětVymazat
  5. Super produkty! Naprosto miluji Manufakturu!

    OdpovědětVymazat
  6. Já už mám v odkládací tašce víc kousků, než bych čekala, ale chci dodržet dvouměsíční interval mezi články, ono nebývá každý měsíc "posvícení". Mám výrazně menší spotřebu než ty, takže bych třeba pak za měsíc neměla do článku co dát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se snažím od každého produktu mít načnutý pouze jeden kus, výjimkou jsou krémy na ruce a tím pádem to pak mizí průběžně.

      Vymazat
  7. Nemám zkušenost se žádným produktem, ale líbí se mi všechno od Yves Rocher.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujal mě ten krém na ruce od manufaktury s rebarborou. Jinak balzámy Lipsmacker také kupuji, měl jsem Coca Cola :) a super.

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jo, zaujal mě ten samoopalovací fluid od Manufaktury :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  10. Moje spotřebovance dnes hodím na blog. Zaujal mě krém na ruce od Manufaktury, ten musím vyzkoušet.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krémy jsou fajn, pokud nepotřebuješ kdovíjakou výživu.

      Vymazat
  11. Zaujalo mě tělové máslo a sama jsem teď dopotřebovala tělové mléko od Yves Rocher, které jsem v práci používala jako krém na ruce a ideální :)

    OdpovědětVymazat
  12. Astrid micelární a pleťové vody jsem si také oblíbila.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...