Random aneb říjen 2019

Hezký den!
Tentokrát měsíční statistiky začnu zas randomem, jelikož kvůli neustálé tmě nejsem schopná během týdne nic vyfotit a jsem tedy odkázána pouze na víkend, takže novinky a spotřebováno budu chystat dnes a zítra. Venku se i pořádně ochladilo vůbec nevím, jak tu nadcházející zimu zvládnu, už teď jsem nešťastná.

Co se dělo v říjnu? V září jsem úplně zapomněla, že mají holky narozky. Nebo spíše jsem si to furt říkala, až to nakonec totálně zazdila. Ale protože Nikča slavila už 15, tak jsem nechtěla vynechat a dostaly dárečky a dortík trošku se zpožděním.

Stihla jsem spoustu káviček, skleniček a dalších posezení. Kamarádka slavila narozeniny, takže jsme si odpoledne zašly na kávu a večer pokračovaly večeří a samozřejmě vínkem. Téměř po roce se nám povedlo domluvit s Alicí a daly jsme alespoň rychlý dortík a kávu v Myšákovi, kde jsem byla naposled snad před devíti lety. Dortíky dobré, hlavně větrník, ale kafe bylo vyloženě odporné.

Přijela za mnu do Prahy Alča, také jsme se viděly naposled na Vánoce, sice jsme neustále v kontaktu, ale i tak. Tahle návštěva mi udělala vážně velkou radost. Vyzkoušely jsme tolik vyhlášený Dish a musím uznat, že burger s kozím sýrem neměl chybu. Konec měsíce jsem zakončila nejen halloweenským koledováním s dítětem, ale poté celá promrzlá jsem doběhla do Monoloku, kde jsme se sešly s Verčou a Kačí, vzniká z toho tradice, kterou se snažíme držet každý měsíc.

Astrid představil nové pleťové krémy Q10 Miracle. Akce se konala ve fitness John Reed a proč zrovna ve fitness? Součástí akce byl taneční workshop s Yemim a bylo to něco úžasného a neskutečně jsem si to užila. O akci jsem psala zde.
 Holky moje

 Tlumenější na podzim / Kamarádka slaví - Šenkovna a Coffe Corner Bakery

 S mamčou na obědě / Myšák / S dítětem na obědě :D

 Astrid event

 Světozor s mamčou / Chlebíčky na oslavu / Luxusní donut v Donut Shop Prague a perníkové latté

Dish burger / Coffe Corner Bakery / Monolok s holkami

Jaký byl Váš říjen?
Slavíte Halloween?

8 komentářů:

  1. miluju tyhle chlebíčky :D Tak mi přijde, že jsi se tím říjnem projedla po boku dobrůtek

    OdpovědětVymazat
  2. Říjen hlavně nějak rychle utekl :-(. A ten poslední víkend byl úžasný - takové počasí by mohlo být celý rok trval e ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Uf, to mi uteklo věcí, co jsem byla mimo blogový svět. Ale je fajn vidět, že se máš stále dobře a užíváš si podzim :) Zima rychle uteče a brzo bude zas jaro (snad, protože tohle počasí mě uspává :D) Taky jsem v poslední době vyrážela na různá posezení a bylo to moc fajn. A je super, že udržuješ s kamarádkama tradice, my se taky snažíme scházet, když už se nevídáme ve škole, a zatím se docela daří, tak snad nám to vydrží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítej zpět, máš co dohánět :D
      Mně bohužel zima přijde vždy strašně dlouhá a naopak léto šíleně utíká.
      Neříkám, že je to lehké, jsem od rána do večera v práci a protože brzo vstávám, ne vždy se mi po práci ještě chce někde trajdat, ale vždy je to moc fajn :)

      Vymazat
  4. V Myšákovi jsem ještě nikdy nebyla a dost se jako Pražák za to stydím :D Ale chci tam už hrozně dlouho :) Mně plány v říjnu skoro všechny padly téměř vždy před akcí, tak doufám, že listopad v tomhle bude mnohem lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jako pražák tam byla jen dvakrát, takže také nic moc :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...