Ryor - Rozjasňující oční krém s peptidy

Podle mě nikdy není brzo začít s používáním očního krému. Oční okolí je tenké, citlivé a za jeho péči Vám určitě v budoucnu poděkuje. Já osobně používám oční krémy snad od dvaceti, kdy se mi začaly dělat šílené kruhy pod očima a právě u krému je pro mě docela důležité, aby je redukoval a samozřejmě bojoval i proti vráskám, které ve svém věku již mám a to i kvůli tomu, že mám suchou pleť, která má větší dispozice k vráskám.

Ryor nedávno přišel hned s několika novinkami, hodně se teď mluví o deodorantech, o těch někdy příště a další novinkou je právě oční krém, který mě v balíčku hodně potěšil, jelikož mi zrovna jeden došel a je to produkt, bez kterého se opravdu neobejdu 

Tento krém je vhodný nejen na oční okolí, ale i na jemné vrásky kolem úst, nosu a mezi obočím. Má podporovat redukci váčků pod očima, zlepšovat pevnost a pružnost, rozjasňovat a vyrovnávat tón pokožky.
 
Krém má praktickou pumpičku s podlatkem (snad to říkám správně:D), díky kterému pak vymáčknete produkt až do úplného konce. Dobře se tím reguluje i množství, takže nevymáčknete příliš moc. Celkově balení hezké, líbivé.

Krém má lehčí texturu, dobře se roztírá a ihned se vstřebá, vůbec nelepí, nepůsobí těžce, je moc příjemný. Co oceňuji, že vůbec nepálí v očích. Jasně, patří na okolí, ale co si budem, ty šikovnější z nás občas nanesou i do očí, že :D, takže vážně vůbec nepálí, neštípe.

Od jara mi neustále slzí oči a to tak, že kůži kolem očí mívám až vyžranou a vypadám jako bych dostala po tlamě. Od doby, co ho používám, i přesto, že slzím furt, tak krém udržuje pokožku ve výborném stavu. Nemám pokožku podrážděnou a i kdyby během dne trošku k podráždění došlo, tak během noci ji zas krásně zregeneruje.

Za mě je tohle jeden z nejlepších a nejpříjemnějších krémů, co jsem zatím vyzkoušela a málo jich rozhodně nebylo. Hydratuje, regeneruje, bojuje proti kruhům...
Moc děkuji Ryor za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte oční krém?
Zaujala Vás novinka?

12 komentářů:

  1. Zaujal mě hodně, jak balením s pumpičkou, tak tím co o něm píšeš:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já na oční okolí používala arganový olej s roll-on kuličkou a byl moc fajn. Krém jako takový jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za tip, protože vypadá fakt dost dobře. :) A žádný oční krém zatím nepoužívám což bych už pomalu měla.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Oční krémy zatím nepoužívám, no asi bych mohla začít, zrovna značku Ryor mám dost ráda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, já jsem na oční krémy marná, používám je opravdu velmi sporadicky, přitom by měla. Krém vypadá zajímavě, Ryor ráda podpořím, jen mě trochu překvapilo velké balení. Prima večer a díky za recenzi. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň nějakou dobu vydrží, což je fajn, protože sehnat dobrý oční krém bývá oříšek.

      Vymazat
  6. Já jsem u očních krémů dost skeptická. Viděla jsem docela dost videí od odborníků, že jsou krémy pod oči jen předražený krémy. Já žádný krém přímo pod oči nedávám, ale vím, že se tam nesmí dávat moc hutný krémy. Občas tam zajedu nějakým krémem, který je spíš lehký a to mi stačí :). Naštěstí v rodině vrásky moc nemáme :D.

    Verča ze Ztracena v Praze | NOVÝ BYT, CO TEĎ? ZMĚNA JAK BLÁZEN! | BYDLENÍ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně osobně jen pleťový krémy nestačí, je u mě hodně znát, když oční krémy nepoužívám.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...