Spotřebováno za listopad 2020

Přišla jsem teď o jeden větší odkladácí prostor a kosmetiku musela dát jinam a najednou musím uznat, že ty zásoby jsou veliké a to i přesto, že spotřebovávat se mi daří. Za listopad tu mám dvacet kousků, z toho ale docela dost jednorázových šumivek do koupele.

Padly sprchové gely, těch mám mimochodem nejvíce v zásobách, obrovskou radost mám z mega balení vlasovky, které bylo nekonečné. A pak tu je od všeho něco, nějaká ta tělovka, něco na pleť a balzámy na rty.

1. Natura Siberica šampon pro barvené vlasy Sytá barva (Recenze) - Zpočátku mi rychle mastil vlasy, to se srovnalo do doby, než mi je kadeřnice umyla něčím jiným a opět jsem pak byla na začátku. Navíc nijak velký efekt jsem nezaznamenala, takže znovu asi nepotřebuji.
Koupila bych znovu: NE

2. Natura Siberica balzám pro barvené vlasy Sytá barva (Recenze) - Vlasy sice šly dobře rozčesat, ale jako u šamponu, nic extra jsem na balzámu neviděla, samozřejmě teda krom složení.
Koupila bych znovu: NE

3. Nivea sprchový gel Care & Coconut (Recenze) - Já ty sprcháče od Nivei moc nemusím, u této klasické řady mi nesedí vůně. Sprcháč krémový, nevysušoval, ale vůně taková chemická, ne zrovna povedená.
Koupila bych znovu: NE

4. Rexona sprchový gel Orchid Fresh (Recenze) - Po dlouhé době sprcháč, který mi vadil svými vlastnostmi. Vysušoval mi pokožku, dokonce mi přišlo, že i lehce dráždí a na podrážděné, třeba po holení, šíleně pálil.
Koupila bych znovu: NE

5. Bylineo mýdlo na holení (Recenze) - Mýdlo se mi sem zatoulalo omylem, už tu bylo minule. No nic, nedráždilo, žiletka lépe klouzala, hezky vonělo, všechno ok.
Koupila bych znovu: ANO

6. Indulona měsíčkové tělové mléko (Recenze) - Nádherně výživné mléko s hutnější texturou, které se dobře roztíralo, vstřebávalo, bezvadně vyživilo a příjemně vonělo po měsíčku. Indulona umí.
Koupila bych znovu: ANO

7. Fa deodorant ve spreji Fresh & Free Cucumber & Melon (Recenze)
- Hrůza, přišlo mi, že by bylo lepší nepoužít nic, než tohle. Vůbec nefungoval a jediné plus je jeho hezká vůně, která ale pak pochopiteně stejně cítit nebyla.
Koupila bych znovu: NE

8. Ryor cukrový peeling s vůní šeříku (Recenze) - Tohle byla láska, ta vůně je dokonalost, miluji ji. Peeling byl cukrový, docela drsný, což já ráda a díky olejům pokožku krásně promastil.
Koupila bych znovu: ANO

9. Jarischova voda (Recenze) - Výborná věc na citlivou pleť. Používám primárně na dočištění či jen na zklidnění. Koupíte v lékárně za pár korun.
Koupila bych znovu: ANO

10. Isana pleťová maska Emotion (Recenze) - Maska měla tužší plátýnko, dobře ale drželo. Bohužel mě maska docela dost štípala a přišlo mi, že mám i červenější tváře, takže jsem po chvilce musela sundat.
Koupila bych znovu: NE

11. Bylineo micelární maska (Recenze) - Na vyčištění určitě fajn, kor pokud se denně líčíte a žijete ve městě. Po použití byla pleť jemnější, ale určitě nečekejte nějakou hydrataci apod, to jsem vůbec nezaznamenala.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

12.-15. - Soaphoria šumivé bomby do koupele (Recenze) - Některé voněly a šuměly více, jiné méně. Hezky ale promastily pokožku a ve výsledku byly fajn a určitě bych se nebránila dalším variantám.
Koupila bych znovu: ANO

16. Tetesept krémovo-pěnivá sůl s kokosovým mlékem (Recenze) - Tohle je moc fajn záležitost, sůl je příjemná, vytvoří lehoučkou pěnu, krásně voní a docela i poskytne nějakou tu výživu.
Koupila bych znovu: ANO

17. Lush koupelová bomba Bat Art (Recenze)
- Tohle byla fakt bomba, nádherné obrazce, tmavě fialová voda se třpytkami, krásná vůně, no prostě tohle musíte mít.
Koupila bych znovu: ANO

18. Essence řasenka All Eyes Of Me Waterproof (Recenze) - Řasenka se hodně obtiskávala a mazala, navíc kvůli řídké textuře zanechávala více barvy na řasách a efekt byl spíše přirozenější.
Koupila bych znovu: NE

19. a 20. Yves Rocher balzám na rty (Recenze) - Balzámy od YR jsou super, hydratují, pečují a jsou i prevencí proti koutkům. Bezbarvé jsou přece jen o něco hydratačnější, ale ty barevné zas nahradí rtěnku. Kokos mi připomínal dovolenou a mango vonělo krásně sladce a hodně rty zabarvilo.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká byla Vaše spotřeba?
Znáte něco?

12 komentářů:

  1. Já jsem těch sprcháčů od Nivei moc neměla, ale ty co jsem měla, tak jsem byla spokojená, ale asi záleží jak která varianta. Fa deodoranty mi nesedí, ale jejich sprchové gely mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám zkušenost jen se šumivými bombami do koupele od Soaphorie a taky jsem byla spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla ten sprcháč od Rexony (byl myslím z nějakého boxu - buď z Glanz nebo z DMka) a mám stejnou zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  4. Nic jsem nezkoušela, ale ten cukrový peeling od Ryoru bych si ráda pořídila. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Tie šumivé bomby od Soaphoria mám veľmi rada, najradšej mám vôňu Woman :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tady z toho jsem nic neměla. Sprcháče od Nivea mám docela ráda a z šeříkové řady od Ryor mám doma tělové máslo, na které se fakt hodně těším :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...