Spotřebováno za leden 2021

Krásný den!
Po novinkách následuje tradičně spotřeba, která je poměrně bohatá a snad mi tohle vydrží i po zbytek roku. V lednu jsem dodělala spoustu zbytků a starších kousků, z čehož mám radost a vypadá to, že další zbytky dodělám i v únoru, tak uvidíme. Mám tu od všeho něco, vede samozřejmě tělová péče, ale pozadu není ani ta pleťová

1. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Klasika, kterou ukazuji pravidelně. Stojí málo, fuguje, nedráždí, prostě dokonalost.
Koupila bych znovu: ANO

2. Balea sprchový gel Vanilka & citron (Recenze) - Sprcháče Balea jsou super, co se týče poměr cena/výkon. Umyje, nevysušuje a hezky pění. Tahle limitka voněla po kyselém citronu, který zjemňovala vanilka. Povedená kombinace.
Koupila bych znovu: ANO

3. Yves Rocher sprchový gel Zimní jablko (Recenze) - Božská vůně, do které jsem se okamžitě zamilovala. Sprcháč voněl jako sladký strůdl, mňam. Škoda, že se jednalo pouze o limitku.
Koupila bych znovu: ANO

4. Lara tekuté mýdlo kokos (Recenze) - Mýdlo mělo krémovo-gelovou texturu. Dobře pěnilo, nevysušovalo, ale zároveň neposkytovalo ani žádnou hydrataci. Moc hezky vonělo po kokosu a i obal měl tvar kokosu.
Koupila bych znovu: ANO

5. Mirčina mýdla krémový deodorant šalvěj (Recenze) - Tohle je bohužel peklo, což mě u malé české firmy mrzí, ale deodorant vůbec nefungoval. Snad bylo lepší nepoužít nic, než tohle.
Koupila bych znovu: NE

6. Essence fixační pudr Live, Laugh, Celebrate - Transparentní pudr byl z narozeninové limitky a pasoval do takové té paletky, kterou si samy tvoříte. Nejsem na pudry náročná, zafixoval, nezalézal do vrásek, nevysušoval, takže v pohodě.
Koupila bych znovu: ANO

7. Aussie maska na vlasy 3 Minute Miracle (Recenze) - Neviděla jsem na masce nic zvláštního, v podstatě obyč kondicionér, po kterém šly vlasy lépe rozčesat, ale to bylo tak všechno. Plus dávám za vůni.
Koupila bych znovu: NE

8. Aussie kondicionér Miracle Moist (Recenze) - Ani z kondicionéru nejsem nadšená, musela jsem ho nechávat působit docela dlouho, aby něco dělal. Kolikrát jsem stejně musela na rozčesávání použít i bezoplachový kondicionér. O výživě či hydrataci nemůže být vůbec řeč.
Koupila bych znovu: NE

9. Pink Panda krém na ruce Red Winter Berry (Recenze) - Krém byl hutnější a dobře se vstřebával. Nádherně voněl po lesním ovoci, ale bohužel vůbec nehydratoval, mohla jsem mazat několikrát denně a ruce byly stále suché.
Koupila bych znovu: NE

10. Pink Panda sprchový gel Candy Crush Cane (Recenze) - Velmi povedená vánoční vůně, autentická a asi jediné plus sprcháče. Nejen, že méně pění, ale hodně jsem se po něm osypala, něco mi v něm prostě vadilo.
Koupila bych znovu: NE

11. Indulona vyživující tělový krém Vzácné oleje (Recenze) - Dokonalost, naprosto božský tělový krém. Krásně hutný, přesto se výborně vsakoval, nebyl mastný a perfektně hydratoval. Voněl krásně, teple po olejích.
Koupila bych znovu: ANO

12. Nivea dvoufázová expertní micelární voda (Recenze) - Skvělá micelárka, má dvě složky, díky čemuž jedním tahem stáhne veškerý oční make-up. Není vůbec třeba dřít, nevysušuje, nepálí v očích, velká spokojenost.
Koupila bych znovu: ANO

13. Nivea energizující perlové sérum proti vráskám Q10 (Recenze) - Sérum u mě nefungovalo ani tak pro větší hydrataci, ale hlavně pro rozjasnění. Hned po použití byla pleť jasnější.
Koupila bych znovu: ANO

14. Nivea Care výživný krém (Recenze) - Středně hutný krém, který lze použít snad na vše. Překvapivě mi seděl i na pleti, kterou dobře vyživoval. Byl maličko mastnější, takže chvilku trvalo, než se pořádně vsákl, ale jinak uživatelsky příjemný a třeba na cestování super, jelikož má využití na celé tělo.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

15. Balea pleťová textilní maska Chocolate Dream (Recenze) - Jedna z mála masek Balea, která mi sedla. Plátýnko krásně sedělo, bylo tak akorát nacucané a po sundání byla pleť krásně heboučká a hydratovaná. Maska voněla jemně po čokoládě.
Koupila bych znovu: ANO

16. Alépia prémiové mýdlo s růžovým jílem (Recenze) - Mýdlo nebylo vůbec špatné, určené na pleť, kterou hezky vyčistilo a zbavilo make-upu. Jediné mínus beru to, že jakmile steklo přes oči, tak šíleně v nich pálilo. Vydrželo hrozně dlouho, já jsem s ním dokonce i myla štětce.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

Máte něco, co chcete letos více zredukovat?
Jaká byla Vaše spotřeba?

11 komentářů:

  1. Já chci zredukovat úplně všechno, jak dekorativku, tak pečující kosmetiku, ono by to možná i šlo, ale to bych nesměla tolik nakupovat, to tu moji snahu naprosto maří:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych docela ráda redukovala sprcháče a myslím, že se mi tu sešla taky nějaká séra...

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé spotřebováno. 16 produktů hned na úvod roku je pecka, já mám nějakých 17 (jsou tam i doplňky stravy) a taky naprostá spokojenost. Tenhle typ článků jsem se taky rozhodla zařadit k sobě na blog, ale ještě jsem ho nesepsala :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moje spotřeba je nic moc oproti tobě :D Tělový krém od Indulony bych si ráda pořídila. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Tak teď jsem trochu na vážkách. Chtěla jsem vyzkoušet vlasovou péči od Aussie, ale ještě si to promyslím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, já teda s redukováním problém rozhodně nemám. Spíš nestíhám dokupovat než, že bych nestíhala spotřebovávat :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...