Spotřebováno za srpen 2021

Krásný den!
Po bohatých novinkách přicházím tradičně s prázdnými obaly. Ta spotřeba v poslední době docela vázla, minulý měsíc teda byl více než dobrý a srpen? No řekněme průměr, jedenáct kousků, ale zase samé plnohodnotné produkty a dokonce i dekorativka.

Jsem v článcích hodně pozadu, většina kosmetiky ještě nemá ani recenzi a to nemluvím o dalších článcích, ale postupně se tu určitě vše objeví.


1. Patisserie de Bain tělové mléko Sweet as Cherry Pie (Recenze) - Mléko sice nádherně vonělo po třešních, ale pouze v obalu, po namazání vůně tak pěkná nebyla. Vůbec se nechtělo vstřebat, hrozně se táhlo a hydratace nulová.
Koupila bych znovu: NE

2. Astrid hydratační mléko po opalování s beta-karotenem (Recenze) - Lehoučké mléko, které příjemně osvěžilo, zklidnilo a překvapivě i vážně pěkně hydratovalo.
Koupila bych znovu: ANO

3. Astrid krém na rozpraskané paty (Recenze) - Hutnější krém na nohy, který ale nezanechával mastný film, ale pouze zjemněné a vyživené paty. Nohy udržoval v dobrém stavu a pomáhal s regenerací.
Koupila bych znovu: ANO

4. Garnier micelární voda pro citlivou pleť (Recenze) - Jedna z nej micelárek. Skvěle stáhla všechen make-up, bez poblému si poradila s očima, které nebylo vůbec třeba dřít. Nedráždila, nevysušovala, v očích neštípala a opravdu skvěle sedla mojí citlivé pleti.
Koupila byh znovu: ANO

5. Fa sprchová pěna Cacao Butter scent (Recenze) - Krásně hutná pěna, nadýchaná, která umyla, nevysušovala, ale ani nijak o pokožku více nepečovala. Vůně byla jemná, kakaová.
Koupila bych znovu: ANO

6. Yves Rocher tekuté mýdlo na ruce Půlnoční plody (Recenze) - Překrásná vůně, sladká, ale zároveň lehce nakyslá, která se na rukou držela. Mýdlo pěnilo a vůbec ruce nevysušovalo.
Koupila byh znovu: ANO

7. Kneipp olej do koupele Nachlazení (Recenze) - Výborný olejíček na období chřipek. Silná vůně eukalyptu opravdu protáhne všechny dutiny. Pokožka je po použití také krásně vláčná, vyživená.
Koupila bych znovu: ANO

8. Canneff CBD gel (Recenze) - Univerzální balzám, který zhojí všechny suché neduhy na kůži. Lze použít na rty, lokty, paty, zkrátka na vše. Je hodně hutný a na kůži vytváří jakoby ochrannou vrstvu, prima pomocník, jen cena je vysoká.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

9. Barry M řasenka Lash Vegas 2 (Recenze) - Bohužel tohle bylo peklo. Řasenka šíleně slepovala a i během líčení se naproto všude obtiskla. Sice během dne pak držela, i menší slzení zvládla, ale efekt nebyl pěkný a práce s ní bylo hodně.
Koupila byxh znovu: NE

10. Dermacol kompaktní pudr (Recenze) - Na pudry nejsem náročná, takže spokojenost. Zafixoval make-up, nelezl do vrásek, nezvýraznil suchá místa a nevysušoval, takže v pohodě.
Koupila bych znovu: ANO

11. Essence Fresh & Fit Awake make-up (Recenze) - Překvapivě moc fajn make-up, střední krytí, mastnější textura, takže mojí suché pleti sedl dobře. Nezalézal do vrásek, nezvýrazňoval suché šupinky a držel na pleti celý den.
Koupila bych znovu: ANO

Co jste naposled spotřebovaly z dekorativky?
Znáte některý produkt?

18 komentářů:

  1. Znám micelárku Garnier, ty já zbožňuji a sprchovou pěnu Fa. Myslím, že kdysi jsem používala i ty pudry Dermacol, nevím, jestli to jsou ony, měly reliéf krajky a posloužily dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Z té řady Půlnoční plody od YR mám peeling a voni opravdu pěkně.
    Dekorativku používám málo, takže asi v srpnu jsem nic nedopotřebovala. Možná příští měsíc už dorazím řasenku...

    OdpovědětVymazat
  3. Ten olej od Kneipp pořizuji každou zimu. Už jsem spotřebovala snad deset balení :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Kneipp tu teď mám jiné olejíčky, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  4. Sprchová pěna od FA je skvělá, taky jsem ji měla. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Micelárku od Garnier mám ráda a používám! Hodně mě zaujal Kneipp olej!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,
    to první tělové mléko má krásný obal a i vůně třešniček zní lahodně. Škoda, že obsah stojí za prd.Popravdě Astrid podle mě poslední roky fakt jede a nebojí se toho. Pamatuju si jako malá když měly jenom věci na opalování a takový tne typicky vonící malý balzám na rty. Teď od nich nedám dopustit v rámci micelárních a pleťových vod a zrovna mám v koupelně i tělové mléko s bambuckým máslem. Ten Essence makeup jsem měla tak třikrát, možná čtyřikrát a parádní i když já mám mastnou pleť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, Astrid jede jak v rámci péče o tělo, tak i o pleť :)

      Vymazat
  7. Spotřeba je to slušná, hlavně ta dekorativka je vždycky úspěch :D
    Poslední dobou se mi taky moc nedaří, tak snad se to zlepší.

    OdpovědětVymazat
  8. Super produkty, micelárku od Garnier mám moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Garnier tu mám ještě verzi s aloe, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...