Spotřebováno za únor 2022

Krásný den!
Konečně tu mám zas spotřebu, která stojí za to a to bylo za ten nejkratší měsíc. Jeden produkt se mi sem zatoulal teda ještě z předešlých měsíců, ale stejně tu je nádherné číslo šestnáct, z toho čtyři jednorázové kousky, takže myslím, že velký úspěch.


1. Dusy šampon pro lesklé vlasy Shine Shampoo (Recenze) - Profi šampon, který mi ale nesedl a značka mi neseděla ani u mé bývalé kadeřnice. Docela rychle mastil, vlasy plihly...
Koupila bych znovu: NE

2. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Kupuji opakovaně, ani už nespočítám, kolikáté balení mám. Za málo peněz hodně muziky.
Koupila bych znovu: ANO

3. M.Lady gel na holení Viva La Vida (Recenze) - Moje poslední ze zásob, samozřejmě jsem kupovala kvůli obalu, ale tahle značka je srovnatelná s Baleou, takže velká spokojenost.
Koupila bych znovu: ANO

4. Nivea sprchový gel Rose & Almond Oil (Recenze) - Moc příjemný sprcháč, krémový, dobře pěil, nevysušoval a příjemně voněl po růžích, jemně, nevtíravě.
Koupila bych znovu: ANO

5. Rituals krémový tělový peeling Karma (Recenze) - Úžasný peeling, krémový a se spoustou drobných zrníček, úplně mi připomínal pláž a písek. Dobře vydrhl, zároveň nepoškrábal a vůně bílého čaje je dokonalá.
Koupila bych znovu: ANO

Astrid je malý šotek, krém na nohy je ale moc dobrý, hydratuje, vyživuje a regeneruje.

6. Balea krém na ruce s vůní černého rybízu (Recenze) - Dlouho jsem si tuhle roztomilost šetřila. Krém nádherně voněl, nakysle, zároveň sladce, hydratace ale spíše průměrná, na obyč mazání ok, ale větší výživu rukám nedodá.
Koupila bych znovu: ANO

7. Manufaktura krém na ruce Růže a vřídelní sůl (Recenze) - Krém lehoučký, dobře se vstřebával, ale opět nic na opravdu suché ruce, spíše na běžné mazání a lehkou hydrataci.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

8. Nivea Creme (Recenze) - Nevím no, já mám raději Care verzi, která fakt skvěle vyživuje a má i lepší složení. Tahle klasika mi přijde fajn na nějaké mazání lokálních částí, ale třeba na nohy mi absolutně nestačila.
Koupila bych znovu: NE

9. Nivea povzbuzují hydratační sérum Hydra Skin Effect (Recenze)
- Sérum bylo doslova vodička, která ale vůbec nic nedělala a ještě ze séra byl hrozně cítit alkohol.
Koupila bych znovu: NE

10. Manufaktura omlazující pleťový olej s růžovým olejem a koenzymem Q10 (Recenze) - Perfektní olejíček, krásně se vstřebával, pleť dokonale vyživil, přesto neucpával póry a pleť s ním byla v moc dobrém stavu.
Koupila bych znovu: ANO

11. Havlíkova přírodní apotéka ranní maska (Recenze) - Příjemné překvapení, pokud ráno potřebujete rozzářit pleť, tak tohle stačí nanést na tři minutky a pleť je čistá, zářivá.
Koupila bych znovu: ANO

12. Garnier noční intenzivní hydratující maska (Recenze)
- Jak mám Garnier ráda, tak tady mi přišlo, že maska nic nedělala. Akorát šíleně lepila, než se sérum vsáklo a jinak efekt nula.
Koupila bych znovu: NE

13. Marion povzbuzující látková maska Opice (Recenze) - Za pár korun a překvapivě to nebylo vůbec špatný. Maska hezky vyživila, zjemnila a voněla po banánech.
Koupila bych znovu: ANO

14. Alterra koupelová sůl Heart & Berry (Recenze) - Roztomilý obal, ale vůně a efekt ve vaně nula. Bohužel obrovské zklamání.
Koupila bych znovu: NE

15. Isana šumivá bomba Flamingo (Recenze) - Boží šumivka, ve vodě dělá super obrazce, zabarví, provoní a ještě nádherně vypadá.
Koupila byh znovu: ANO

16. Rays of Beauty Anti-Age Elixir (Recenze) - Kolagen ve formě drinku s příchutí maliny a citronu. Chuťově moc dobré a věřím, že pravidelné používání se časem vyplatí.
Koupila bych znovu: ANO

Znáte některý produkt?
Používáte doplňky stravy?

15 komentářů:

  1. Koukám, že únor byl pro nás obě velmi úspěšný, ať už co se týče nákupů, tak spotřeby. Moc pěkná spotřebova a souhlasím, že ten sprcháč od Nivea je moc fajn. Peeling od Rituals jsem si také zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, Dusy mě osobně taky vůbec nesedí, no cenově vyjde na nula nula nic co jsem koukala, takže cena x kvalita je docela odpovídající. Nivea sprcháče jsou jedny z mých oblíbených, mají takové šikovné skladné balení, nevysušují a našla jsem zde i spoustu oblíbených parfemací. Tyhle Nivea krémy modré mě dříve hodně lákaly právě na tyhle obaly, kdysi snad měly i nějaký s Malým princem jestli se nepletu, ale jako krém za mě už přežité. Doplňky stravy nepoužívám, mám problémy s ledvinami, tak jim nechci zbytečně ještě přitěžovat, dřív jsem zkoušela pár doplňků, ale nedělalo to žádný rozdíl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, Nivea mívá občas různé limitky, ale obsah bohužel za to nestojí, ale nové sprcháče si začínám také oblibovat :)

      Vymazat
  3. Znám jen gel pro intimní hygienu Ziaja, už ani jiné nekupuji, třeba ty od Chilly jsou i v akci a s menším obsahem dražší a nevím, že by dělaly něco extra, takže už jen Ziaja:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já musím říci, že neznám (ve smyslu "vyzkoušela jsem") ani jeden kousek.
    Já používám Biotin na vlasy a pak kombo vápník+hořčík+zinek

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, pěkná spotřeba a min. jedna inspirace pro mne. Ranní masku mám taky moc ráda, dlouho jsem ji neměla. ☺
    Krásný den přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ranní maska je skvělá, teď mám Dermacol, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  6. Nivea sprcháče ja veru môžem :) Super článok!

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  7. Kolagen užívám už několik let a pravděpodobně už u něj zůstanu, jen střídám různé značky :-)

    OdpovědětVymazat
  8. To hydratační sérum od Nivei bych ráda vyzkoušela, podívám se po něm. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...