Ó Froté - Zahalte se do luxusu

Ó Froté, to je malá rodinná firma, která si zakládá na perfektní kvalitě za rozumnou cenu, vřelém vztahu k zákazníkovi a také na velkém výběru. A s tím musím souhlasit, rozhodně si vybere každý, ať už preferujete egyptskou bavlnu, froté, bambusové ručníky, nebo potřebujete speciální ručníky do sauny, na pláž či osobní ručníky se jménem.


Já si tedy nevybrala nic z toho, zaujaly mě ručníky vaflové ze 100% bavlny a jak mě zaujaly na e-shopu, tak to byla láska na první pohled i v reálu. Vaflové ručníky mají takový plastikový vzhled ve tvaru čtverců, právě to je na nich jedinečné a originální. Jsou úplně lehoučké, příjemně měkké, dobře absorbují vodu a rychle schnou.

Jsou vyrobené tak, že při správném použití nemají ztrácet barvu, srážet se a měnit tvar. Některé dokonce můžete koupit ve verzi Be Vegan, kdy nebyly použity žádné komponenty živočišného původu.

K dispozici jsou klasické ručníky o rozměrech 55 x 100cm, také velké osušky 80 x 150cm a oceňuji malé ručníky vhodné na ruce či obličej ve velikosti 30 x 50cm.

A už jsem zmínila tu překrásnou lila barvu? Ta je úplně wow, miluji ji. Celkově mi přijde, že ty vaflové ručníky mají moc pěkné, barevné varianty.


Pokud Vás ručníky zaujaly či Vaše koupelna už touží po nových, tak s kódem charmed10 máte 10% slevu na nákup.

Barter spolupráce s ofrote.cz.

Jaké preferujete ručníky?
Zaujaly Vás vaflové?

8 komentářů:

  1. Líbí se mi barva, ale jako materiál preferuji froté.

    OdpovědětVymazat
  2. The towels look beautiful and soft. I really like the color you picked.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě je důležité, aby osuška dokonale sála :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ó Froté - Zahalte se do luxusu

    Ó Froté je jedinečná značka, která nám umožňuje ponořit se do luxusu a užívat si pocit měkkosti a kvality ve svém každodenním životě. discount on software .Jejich nabídka luxusních froté osušek, županů a dalších produktů je prostě ohromující.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...