Ziaja - Pleťová péče Natural Care

Ziaja má novou řadu Natural Care, která obsahuje 14 produktů k péči o pleť, tělo, vlasy, ale i intimní hygienu. Je bez mycích složek, barviv, silikonů a konzervačních látek a také je 100% veganská. Já měla možnost otestovat čtyři kousky v péči o pleť, tak se pojďme mrknout, jak si vede pleťovka kolem stovky.


Čisticí pleťový tonik ve spreji
Tonikum obsahuje inulín, olivový olej, mikroelementy mořské vody a tapiok. Tonikum je vhodné i pro nositelky kontaktních čoček, je tedy šetrné nejen k pleti, ale také k životnímu prostředí.

Tonikum je vážně super a vyloženě jsem si ho zamilovala. Má praktickou střičku s dokonalým rozptylem, který je široký a tak akorát jemný, obsáhne celý obličej. Za aplikaci dávám velké plus. Tonikum ráno vyčistí, večer dočistí a tonizuje a oceňuji, že zklidní podrážděnou a citlivou pleť.

Koncentrované sérum na obličej a krk
Obsahuje rýžové peptidy, řepkový a olivový olej. Slibuje hydrataci, osvěžení pleti, vyhlazení a působení proti známkám stárnutí.

Ač má ve složení oleje, řepkový dokonce hned na druhém místě, jedná se o hodně lehoučké sérum, které se dobře roztírá, na pleti nepůsobí vůbec těžce a ihned se vstřebává. Samo o sobě není nijak hydratační, nestačilo by mi a bohužel ani s krémem nemám pocit, že by mělo větší účinky na pleti.

Samo o sobě nebude sérum špatné, ale dle mého bude vhodnější pro mladší a méně náročnou pleť. Pokud je Vám dvacet, netrápí Vás vrásky a suchá pleť, tak proč ne.

Intenzivně vyživující krém na den a noc
Stejně jako v séru, tak i v krému najdete olivový a řepkový olej, dále slunečnicový olej, fytosterol z granátového jablka a bambucké máslo. Pleť by měla být zklidněná, hydratovaná, regenerovaná a posilněná.

Krém má hutnou texturu, díky všem olejům je mastnější, ale překvapivě nepůsobí úplně těžce. Ta textura je taková zvláštní, táhnoucí se. Znáte šlehačky v prášku, které se vyšlehají s mlékem? Jsou takové lepivější a přesně takový krém je, kvůli tomu se hůře roztírá a je lepší nanášet postupně po menších plochách.

Krém není špatný, hydratace tam je, sedí i mojí citlivé pleti, kterou zklidní, neštípe, ale na to, o jaký se jedná htňák, tak bych čekala větší výživu. Opět bych doporučila spíše mladší pleti.

Čisticí pleťový peeling
Peeling je s obsahem tapioku, řepkového a olivového oleje a peelingové částečky jsou z olivových pecek. Má jemně odstraňovat odumřelé kožní buňky, o pleť pečovat a je vhodný údajně pro každodenní použití, ale to za mě určitě ne...

Má hutnější krémovou texturu a obsahuje spoustu droboučkých zrníček, vlastně připomíná písek a je boží. Zrníčka ač malá, tak jsou poměrně hrubá a tím pádem rozhodně nedoporučuji na každý den, mohly byste si pleť poškodit, obecně je nejlepší používat přibližně dvakrát do týdne.

Peeling jsem si naprosto zamilovala, za mě top produkt, po kterém hned následuje tonikum.

Barter spolupráce s Ziaja.

Používáte Ziaju?
Zaznamenaly jste novou řadu?

14 komentářů:

  1. Ten peeling vypadá naprosto famózně :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ziaju mám moc ráda a o téhle řadě slyším poprvé. Na peelingy moc nejsem, ale tenhle bych ráda vyzkoušela a rovnou bych si vzala i to tonikum:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, Ziaju čas od času používám, tahle řada mě ovšem vůbec nezaujala.

    OdpovědětVymazat
  4. Ziaju mám rada ale telovú kozmetiku najradšej používam

    OdpovědětVymazat
  5. Řada teda vypadá naprosto lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Řadu jsem zaregistrovala jen díky tobě.. Od Ziaji už jsem dlouho nic neměla, nicméně mám ráda jejich okurkovou řadu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...