Schminka - Svíčky ze sojového vosku

Svíčky naprosto miluji, to jistě víte. Pálím neustále něco, ať už svíčky, nebo vosky a to i přes léto. Mám ráda nejen vůně, ale celkově i tu atmosféru. A loni jsem objevila svíčky od české značky Schminka, o té jsem již psala v rámc ikosmetického okénka, ale v nabídce jsou právě i přírodní svíčky a ty rozhodně označuji za objev roku.

Jako první jsem zkoušela svíčku Jasmín a bože, to byla láska na první zapálení. Nádherná vůně, autentická, neskutečně příjemná a co mě překvapilo, že opravdu provoní. Byla cítit i ve větších místnostech, úplně mi bylo líto ji vypálit.


Svíčky jsou v různých velikostech a stojí přibližně kolem stovky. Na každé jsou namalované mandaly pro štěstí, nebo krajky, což je moc hezké. Věřím, že svíčky potěší i jako dárek, takže pokud přemýšlíte nad originálním kouskem svíčky, tohle je jasná volba.


Vůně Amber jsem se trošku bála, protože jsem spíše na sladší parfemace, než dřevité, ale Amber mi sedla, nejedná se totiž o těžkou a výraznou vůni dřeva, ale spíše takovou máslovou, vlastně jsem v tom to dřevo ani moc necítila.


Naopak Oud, santal a ambra už je dřevitá a exotická vůně, výrazná a těžší, což není úplně dle mého gusta, ale zas musím uznat, že také provoní místnosti, hezky vypadá a ač po této verzi již nesáhnu, tak musím svíčky doporučit.

Barter spolupráce s Schminka.cz

Znáte svíčky Schminka?
Záleží Vám na složení svíček?

12 komentářů:

  1. Ahoj, svíčky znám a jsou fajn, složení u svíček já se přiznám, že příliš neřeším.

    OdpovědětVymazat
  2. O složení se u svíček nezajímám, rozhodující jsou pro mě vůně a design a tyhle by mě určitě zaujaly, minimálně ty první dvě určitě ano. Na těžké a výrazné vůně nejsem, takže tu třetí bych si nevybrala.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ty designy obalů. Já dopálila od YC třešeň a byla jsem poněkud zklamaná, pač vyhořela aještě půlka čtvrtka vosku mi tam zbyla :/ Teď pálím nějaký pomeranč a to je příjemný a vosk hoří rovnoměrně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, dole vosk u YC zůstává kvůli bezpečnosti. Vydlabat a dát do aromky :)

      Vymazat
  4. Vypadají moc hezky, je to dobrý tip na dárek

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají krásně, já přes zimu pálím svíčky o sto šest! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají pěkně. Já momentálně pálím Yankee Candle :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...