Zoopark Nehvizdy

Mám tu pro Vás další tip na výlet za zvířátky a věřím, že zrovna tenhle zoopark většina znát nebude. Zoopark Nehvizdy je poměrně nový, není otevřen až tak dlouho a stále se na něm pracuje, takže do budoucna se určitě ještě rozroste.

Je zaměřen primárně na ptactvo, ale najdete tu i kozy, lemury, surikaty a spoustu dalších. Daňky a kozy dokonce můžete krmit a vlézt můžete do klece za holuby a králíčky. Průchozí je i jedna větší ptačí voliéra. Zoopark je menší, ale prostředí je fakt nádherné. Opravdu vypiplané a je vidět, že si na tom dávají provozovatelé záležet.

Tím, že není ještě tak profláklý, tak je i poměrně málo lidí. V zooparku najdete občerstvení a dětské hřiště s trampolínou.



Znáte Nehvizdy?
Jaký podobný zoopark máte rádi?

6 komentářů:

  1. Vůbec neznám a Zooparků jsem navštívila obecně minimum, ale tady by se mi taky určitě líbilo, podle fotek je to tam moc hezké a rozhodně by stál za návštěvu:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tam je to nádherné, super tip na výlet. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...