Nákupy a novinky za červen 2023

Vůbec nevím, kde začít. Vypadalo to, že kosmetika téměř nebude, nakonec se ale trochu načetla, mám tu i nějaké oblečení a úplně mega věcí do domácnosti a to neukazuji ani vše. Různé truhlíky, květináče či zahradní náčiní tu vůbec není. Vynechala jsem i vysavače apod, ale pokud by byl zájem, zahrnu do července. Vše ale bude pak nějak zahrnuto ve videích či fotkách na instagramu.

Kosmetika
Z arome.cz dorazil balíček s kosmetikou Avéne, což je fakt super, dermokosmetika, prostě paráda. Bohužel ale řada pro mastnou pleť, což mě mrzí, protože já mám suchou a ač micelárku v klidu použiji, tak z toho ale moc nepoznám.


Objednala jsem si Glanc Box v rámci spolupráce s novinkyschuti.cz. Obsah za mě moc fajn, ještě plánuji klasický článek. Obsahoval jak kosmetiku, tak i věci do domácnosti jako prací gel, difuzér a na léto sprej na komáry. Mě tam moc potěšila mátová voda Purity Vision.

Tuhle hromadu kosmetiky jsem adoptovala od paní z práce, kerá nic z toho nepoužívá. Spousta korejských masek, wow, mazadla Nivea a hlavně Rituals a dražší značky jako Givenchy a Chanel, asi na to budu jen koukat :D

Od Schminky mě zas potěšil další balíček s novinkami. Našla jsem v něm tělové mléko se třpytkami a arganovým olejem, argan v kosmetice naprosto miluji. Dále mýdlo s aktivním uhlím s vůní růže a nádherný pudr, ten je úplně wow.


Viděly jsme se konečně zas s Veru a Kačí a ještě se zpožděním oslavily nejen Verči narozky, ale i moje dubnové. Dostala jsem krásnou kytičku, kosmetiku s Pusheen, Renovality, kde se moc těším na svíčku a poukázku do Action. Moc děkuju <3

Domácnost
Jako vůbec první jsem dělala objednávku na Lidl shopu a to primárně kvůli konvici. Ještě jsem přihodila nože, se kterými jsem zatím spokojená a cenově vycházely super. Krabičky na jídlo se také neztratí.

Vůbec nejhezčí věci za mě mají na Sinsay, navíc probíhaly velké výprodeje, takže ještě za krásné ceny. Na Sinsay bych mohla nakupovat pořád, objednávky jsem už dělala dvě. Hodně se mi líbí různé uložné boxy, povlečení a překvapivě i parádní výběr věcí do kuchyně.


Kik je také sázka na jistotu, obzvlášť co se týče různých boxů. Odmítám mít doma hromady plastu, takže i do komory, kde to v podstatě není vidět jsem brala hezké košíky. Nadšená jsem ze skleněných dóz s králíkem :D a určitě ještě plánuji mrknout po vázách.

Pepco má také hezký výběr, ale více si teď vyberu v Kiku, i když vychází trošku dráž. V Pepcu jsem brala spíše to, co mě zaujalo. Skleničky jsou super, bohužel jsem už chytla poslední, krásná deka na gauč, květináč, zkrátka to, co se mi zalíbilo.

Za poukázku k narozkám jsem nakoupila v Action spoustu toho, co mi chybělo jako příbory, skleničky na víno a nějaké další drobnosti. V Action jsem byla poprvé a mají zajímavý vyběr, super ceny, jen teda lidí bylo šíleně, což nemám ráda, takže jsem pořádně ani neprošla celý obchod.

V Tescu byly docela velké slevy na domácnost, takže jsem vzala hrnce, které jsou na pohled krásné, ale trochu nepraktické, pálí hned poklička i uši, dále wok pánev, která je nutnost, vázu za nějakých třicet korun a od mamči jsem ještě dostala zapékací mísu.

Oblečení
Dělala jsem dvě objednávky na Zalandu, za super peníze byly šaty, které já nosím od jara do podzimu neustále, jedny jsou takové elegantnější a vypadají na těle fakt skvěle a to jsem si původně nebyla jistá. Konečně i zas džíny, které mi sedly a boty Toms, nenosím teď v podstatě jiné, takže jsem vzala další dvoje, jsou neskutečně pohodlné.

Baví Vás domácnost?
Co jste si pořídily Vy?

14 komentářů:

  1. Ahoj, to jsou krásné nákupy! Já u kosmetiky pokud někomu nesedí jinak nechápu, že jí nevyužije, ale tak já mám docela spotřebu, takže mě máloco stihne omrzet. Domácnost no...My teď předěláváme starý barák takže zatím je to vyvážená bordelu a nákupy takových těch nudných a dneska docela i drahých věcí. U tebe doma to musí být jako v pohádkové cukrárně, to jsou barvičky jedna radost. Já jsem na tohle hrozná konzerva a asi budu pastelové kombinovat hodně s neutrálními a vše bude takové tlumené, hodně dřeva a tak. Moc se mi líbí ty skleničky růžové a košíčky proutěné. Skleničky na víno jsou u nás nekonečný příběh už jsme jich na barák dostaly snad šest krabic a už používáme sedmou, tím že často hostíme se prostě vymlátí raz dva. Přeci jen na víno je to takové křehké sklo...Ty Tomsky vypadají báječně :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, to se jen zdá, ty barvičky spíše nejsou vidět (prkénka, skleničky...), jinak je vše laděno do šedé, bílé, dřevo a růžová teda no :)

      Vymazat
  2. Pane jo, to je teda novinek. Ale chápu, že vzhledem k tomu, že jsi se stěhovala, tak těch věcí do domácnosti je tolik. Každopádně se moc těším na články o kosmetice a Glanc box se tentokrát opět povedl, obsah se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tentokrát nevím, co obdivovat dřív, ať už kosmetiku, nebo nákupy do domácnosti, všechno vypadá naprosto super, na Sinsay jsem nakupovala naposled snad někdy loni, takže už před dlouhou dobou, Action mám bohužel z ruky, tak mi zbývá jen Kik a Pepco, zato mám oba obchody cestou z práce..takže tam jdu jen na čumendu a vracím se s taškou nákupů:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Mně článek s nákupy do domácnosti baví, ráda se v nich i v krámě hrabu. Kupuju míň - nechci si zakrámovat domácnost, přece jen po 30tiletém manželsví máme v podstatě všechno :). Takže se snažím spíš jen nahrazovat, co dosloužilo. Jinak musím říci, že se nevyhýbám ani plastovým košíčků - mívají větší výběr rozměrů, takže se líp využije prostor ve skříňkách. Ale do konferenčního stolku jsem taky sháněla přírodní materiál - nakonec máme textilní
    Z tvých nákupů se mi moc líbí ty kostkované šaty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výběr je určitě větší, když já prostě tyhle plasty doma nechci :)

      Vymazat
  5. Do Action bych se šla taky rada podívat

    OdpovědětVymazat
  6. Avene je super kosmetika, věřím zvláště nyní ji člověk ocení, kdy díky slunci má citlivější každý. ♥ Domácnost naprosto chápu. Krásný sváteční den přeji.
    Měj pohodový den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  7. Mátovou vodu musím také vyzkoušet, momentálně dodělávám heřmánkovou a je taky super. :) Jinak moc pěkné kousky sis pořídila, ty boty jsou určitě extra pohodlné. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...