Glanc Box - Léto 2023

Glanc Box mě moc baví a pokaždé se těším, až balíček dorazí. Obsahuje totiž nejen kosmetiku, ale i drogerii, což cením, protože věci do domácnosti jsou praktické a ráda je v boxu objevím. Ani letní verze nezklamala, sice nevyužiji vše, ale to nevadí, potěší to zas někoho jiného.


Palmolive sprchový gel Mineral Massage - 250ml, 94,90Kč
Sprcháč obsahuje mořskou sůl a aloe vera a též 100% přírodní esenciální oleje. Sprcháč je něco, co jistě využije každý a Palmolive má moc fajn sprcháče. Jen mě teda překvapila cena, skoro stovka?!

Garnier oční textilní maska Cryo Jelly - 27g, 89,90Kč
Gelová maska s chladivým efektem s kyselinou hyaluronovou a výtažkem z okurky. Cryo technologie prý ochladí až o 7°C. Tahle novinka je velmi chválená, takže mě maska moc potěšila, ještě si seženu pleťovou, ať mám komplet.

Garnier Body Food krém pro rozjasnění těla Mango + Vitamin C - 380ml, 229,90Kč
Další chválená novinka od Garnier, já jsem měla pouze masky na vlasy, takže opět potěšilo. Krém božsky voní, opravdu autentická a neskutečně šťavnatá vůně manga.

Purity Vision Bio mátová voda - 100ml, 209Kč

Top, top, top! Obrovská radost, miluji květové vody a miluji vody od Purity Vision. Vyrábí se parní destilací lístků máty a je vhodná pro všechny typy pleti. Stahuje póry, zklidňuje, tonizuje, čistí a dá se využít i na zklidnění vlasové pokožky či na vlasy ke snadnějšímu rozčesávání.

TRESemmé fialový šampon Violet Blond Shine - 250ml, 152,90Kč
Šampon je obohacen o perlový extrakt a obsahuje tonizační fialové pigmenty, které neutralizují žluté tóny blonďaných vlasů. Vlasy mám černé, takže šampon putuje k mamče, které udělá radost.

Veet Professional studené voskové pásky na obličej pro citlivou pokožku - 189Kč
Ty na fotce nevidíte, jelikož zaúřadoval asi šotek a v boxu mi chyběly, ale nevadí. Mají odstranit i ty nejmenší chloupky až na 28 dní. Voskové pásky obsahují mandlový olej pro zklidnění pokožky a ubrousky pro závěrečnou péči jsou s arganovým olejem.

Ariel prací gel Color - 20 pracích dávek
Ariel je vhodný i pro praní při nízké teplotě. Je jemný k prádlu a chrání jeho barvy. Ariel používám a gel se rozhodně do zásoby hodí.

Air Wick automatický difuzér 24/7 Active Fresh Jasmínové květy - 228ml, 399,90Kč
Osvěžovač je se složením na vodní bázi a přírodními esenciálními oleji. Vůně miluji, doma neustále pálím svíčky a určitě najdu využití i pro automatický difuzér. Navíc voní po jasmínu, který miluji.

Diffusil Plus repelent - 100ml, 69,90Kč
Speciálně vyvinut na oblasti s velkým výskytem komárů. Má chránit až šest hodin a je vhodný pro děti od dvou let. Na mě naštěstí moc nejdou, úplně minimálně, ale schovám třeba na nějaký výlet.

Jak se Vám líbí obsah?
Oceníte i drogerii?

14 komentářů:

  1. Já jsem tentokrát byla spokojená hodně. Jediné, co nevyužiju pro sebe, je šampon pro blondýny, ale použiju ho jako dárek, takže taky dobrý. Tentokrát byl myslím v boxu dobrý mix kosmetiky a drogérie, což mi přesně vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Super obsah, využila bych asi úplně vše. Mátovou vodu už jsem měla a velká paráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych byla nadšená hodně, vyvážený poměr kosmetiky a drogerie a všechno praktické a využitelné produkty.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento box se moc povedl, měla bych z něj velkou radost :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Ta maska od Garnieru by mě potěšila, je skvělá :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten mangový krém bych ráda vyzkoušela, podívám se po něm. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...