By Mukk - Tělový krém a olej

Loni jsem objevila přírodní kosmetiku By Mukk a naprosto si ji zamilovala. Pochází z malého estonského ostrůvku, má minimalistické obaly, dokonalé složení a perfektní účinky. Pleťová péče je za mě úplně wow a zbývalo vyzkoušet i tu tělovou.


Botanický krém na ruce a tělo
Krém obsahuje ovesný, sezamový a meruňkový olej, které regenerují, zvhlčují a vyživují. Dále v krému najdete například bambucké máslo, pullutan, což je polysacharid, který okamžitě vyhlazuje. Krém slibuje namáhané pokožce jemnost, hebkost a vypnutí.

Na první dobrou má poměrně lehoučkou texturu, která se ale hůře roztírá a vsakuje. Během roztírání vlastně krém táhnete sem a tam a chce to trochu trpělivosti při zapracování. Najednu působí mastněji, přesto nezanechává žádný mastný či těžký film. Jakmile se Vám ho podaří vstřebat, zůstává jen parádně vyživená pokožka.

A ta vůně, obecně miluji vůně By Mukk, které jsou přírodní, bylinkové. V tomto krému se snoubí růžové dřevo, citrus a černý pepř a je to opět úžasná vůně.

Botanický tělový olej
Olej je skvělý nejen na regenraci a zlepšení pružnosti pokožky, ale díky sezamovému a šípkovému oleji, které regenerují, zklidňují a rozjasňují, je vhodný i na péči o jizvičky a strie. Samozřejmě jizev a strií Vás olej nezbaví, ale když bude pokožka hydratovaná, bude působit pružněji, tak jizvičky budou méně viditelné.

Obsahuje také protizánětlivou kurkumu, která zmírňuje vyrážky a podporuje hojení. Olej má výraznou oranžovou barvu, je krapet hutnější a pokud Vám vadí mastný pocit, tak to nebude to pravé ořechové, strašně dlouho zůstává mastný film a pokožka je zkrátka mastnější a celý večer cítíte, že jste se namazaly.

Ale ta hydratace, dokonalá. Furt mě teď trávila suchá pokožka a od doby používání je vyživená, žádné suché šupinky, i na pohled vypadá hezčí, rozjasněná.


Barter spolupráce s By Mukk.

Už jste zkoušely By Mukk?
Preferujete krémy, nebo oleje?

13 komentářů:

  1. Ahoj, ještě jsem nezkoušela, nicméně tahle značka se mi moc líbí. Minimalistické obaly, kvalitní ingredience a myšlenka prolínající se produkty. Já používám krémy i oleje ač oleje radši v zimě než v létě. Osobní preference v rámci komfortu :-D zrovna mám rozdělané tělové mléko s arganovým olejem od Isany, ale je teda dost průměrné.

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec neznám, je pravda, že produkty co se úplně a hned nevstřebají do pokožky nejsou úplně něco, co bych vyhledávala, ale u toho oleje by mě zase hodně lákala ta hydratace, hlavně v zimě, kdy se mi kolikrát i loupe a svědí kůže, jak je suchá.

    OdpovědětVymazat
  3. Značku jsem nikdy nezkoušela, ale docela mě tenhle článek zaujal. Já střídám krémy, mléka a oleje. Teď jsem používala dost mléka, tak vytáhnu už zase nějaký olej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na zimu jsou oleje super, i když po nich sahám minimálně:)

      Vymazat
  4. Určitě skvěle hydratují, tělové oleje a mléka mám moc ráda a v létě bez nich nemůžu fungovat. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krémy, co se špatně zapracovávají, nejsou pro mne. A oleje taky nemusím, takže pro tyto produkty určitě nebudu cílovka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Oleje mám ráda suché, nicméně tuto značku nemám prozkoumanou a produkty jsou zajímavé 😊

    OdpovědětVymazat
  7. Značku neznám, ale líbí se mi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...