Nákupy a novinky za červenec 2023

Půlka prázdnin pryč, navíc poslední dny má počasí do léta hodně daleko, bazén jsem třeba využila jen jednou. Sice ty třicítky nejsou nic moc, ale tohle podzimní počasí je snad ještě nešťastnější.

Co se týče nákupů, tak jsou docela skromné, až si říkám, zda jsem na něco nezapomněla. I když se může zdát, že jsem vlastně utrácela mnimálně, chybí tu nějaké truhlíky a kytky, které jsem zas dokupovala.

Kosmetika
Od arome.cz dorazily rovnou dva balíčky. V jednom bylo velké balení Bi-Oilu, který jistě všichni známe, dokonce chodí i docela pravidelně. V druhém byla intimní péče od Sebamed. Intimní gel jsem měla už několikrát a je skvělý, moc se těším na vyzkoušení pěny a věřím, že i deodorant se v létě bude hodit.

Parfém Kilian jsem dostala v práci a je to opravdu luxusní. Nádherný flakonek a vůně je taková až unisex, neutrální a vážně příjemná. Za mě ideální snad na všechna roční období a troufám si tvrdit, že bude vonět většině.

Byla jsem na letní party s Costa Coffee, ze které jsem si odnesla taštičku plnou dárečků, kromě kávy a dalších dobrot v ní byla i značka Dermacol, konkrétně nové barevné linky, tekuté rtěnky a řasenka. Vážně krásný balíček, který potěšil.

Naprosto boží balík přišel od minerální kosmetiky Annabelle Minerals. Hlavní dominantou jsou pleťová séra, která zkouším a dám určitě vědět. Ještě jsem si vybrala minerální make-up a tvářenku, k tomu přišly i vhodné štětce, takže wow.

Domácnost
Konečně jsem koupila lis na česnek :D A otvírák, můžete se stavit na sklenku :D Sehnala jsem v Orionu, kde měli i nádherné hrnce a asi tam zavítám častěji, i ceny jsou příjemné.

V Kiku jsem vzala větší oválnou vázu, už jednu mám a květiny v ní vypadají nádherně. Pak ještě šedou zdobenější a hlavně, obyč svíčky za 49Kč, které využiji do luceren na terasu. Všude mi přijdou docela drahé, tak jsem ráda, že jsem natrefila na akci.

Čím jste si udělaly radost?
Kde nejraději nakupujete do domácnosti?

10 komentářů:

  1. Tak to moje novinky jsou tentokrát fakt velký. Dost jsem nakupovala, ale i dostávala. Moc se těším na tu recenzi Annabelle Minerals.

    OdpovědětVymazat
  2. Samé krásné novinky:-) Ale připadá mi jich poněkud málo:-D Věci do domácnosti nejraději kupuji v Pepcu nebo Kiku, vždy si tam vyberu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já chodím nejraději do Pepca a pak Sinsay, tam mají taky super poklady :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné nákupy, je potřeba si občas udělat radost. :) Já nejčastěji navštěvuji Pepco, Sinsay nebo Kik, tam se mi nakupuje nejlépe. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, nemám domácnost takže věci do domácnosti kupuje zatím na půdu = snažím se už toho moc nekupovat. Protože kávovar takhle bude v krabici i 5 let a obávám se aby ty věci pak fungovaly nehledě na to, že to samozřejmě zastarává. Hroznou úchylku mám ovšem na různé hrnečky (taky už na ně mám stopku) a ty ráda kupuju v Pepcu nebo i od různých tvůrců. Takhle díky jééé to je hezký mám v krabici hezký kameninový talíře a zatím mám jen ty a oni nesmí do myčky :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...