Random aneb červenec 2023

Venku panuje spíše deštivý a studený podzim, pojďme si ale shrnout první letní měsíc, který alespoň zpočátku byl teplý a narovinu, raději tropy v létě, než tohle smutné počasí.

V červenci jsem toho stihla poměrně hodně. Hned začátkem měsíce jsem společně s Kačí a Andrejkou zavítala na Summer Pink Party od Costa Coffee, což byla akce plná růžové barvy a opravdu letního vibu.

Rovnou dvakrát jsme se zvládly vidět s kamarádkou, jednou dokonce bez dětí, měla jsem nečekané volno, kamarádka malou u babičky, tak dorazila za mnou a užily jsme si super holčičí den. Podruhé jsme vyrazily do zooparku v Milíčáku, bohužel jsme tam chytly nějaký tábor a bylo v tom malém prostoru šíleně lidí, takže jsme si náladu spravily v restauraci Di Carlo. Moc doporučujem, je tam příjemná zahrádka a pro děti hrací koutek, takže ideál.

Jeden víkend jsem byla v Lounech. Kousek od Loun, v Pnětlukách, bydlí spolužák, takže jsme vyrazili s kamarádem ho konečně navštívit. Dali jsme si procházku po okolí, konkrétně na Okrouhlík, kde je bývalé hradiště, nahoře je několik pozůstatků, ale spíše se jedná o hezkou procházku lesem s nádhernými výhledy. A protože Louny byly fakt kousek, zůstali jsme do druhého dne právě kvůli městečku. Moc doporučuji vylézt na věž kostela a zavítat do galerie Benedikta Rejta. O výletech budou určitě články.

Costa Coffee Summer Pink Party

Kytičky

Pnětluky a Okrouhlík

Louny

Galerie Benedikta Rejta

Sushi / Pracovní pohoda / Zákusky

Průhonice / Pizza / U dvou slepiček

Sokolovna Průhonice / Top sushi / Paloma

Borůvky / Jedno využití bazénu / Špagety

Grosseto

Den s kamarádkou

Kávička / Paloma / Poke Říčany

Di Carlo / Perníčkovi

Zoopark Milíčov

Miluji kytky / Woolie`s v Lounech / Nehty

Milíčov / Výhled / Terasa

Detaily z terasy

Rybníky v Louňovicích

Voděradské bučiny / Dárečky

Jak jste si užili červenec?
Byli jste někde na dovče?

12 komentářů:

  1. Koukám, že jsi hodně výletovala, tak se budu těšit na články.
    My jsme měli týden volna na začátku července - byli jsme na chalupě, ale zvládli jsme i nějaký výlet. A na konci měsíce se ženil syn, takže jsme byli na svatbě na farmě u Neveklova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Neveklova? Tak to je náhoda, včera jsem byla u prarodičů, kteří bydlí poblíž, Vlkonice :)

      Vymazat
  2. Ahoj, můj červenec byl převážně pracovní. Stihla jsem s rodinou Hudbu na vinicích a v rámci tohoto výjezdu i několik výletů takový 24 hodinový reset. V srpnu si zatím přijdu taková trochu přejetá :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Louny mám ráda. Díky za tip na výstavu.

    OdpovědětVymazat
  4. V červenci jsme byli na pár dní na Slovensku a byla to paráda, hned bych zase někam jela :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Z tvých fotek si vždycky sednu na zadek a sbíhají se mi sliny :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ta Costa party určitě neměla chybu, měla jsi super červenec plný akcí a vypadáš na fotkách velmi spokojeně - tak to má být! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...