Spotřebováno za červenec 2023

Vítám Vás u červencové spotřeby, která je oproti červnové zas nabitá produkty. Mám tu od všeho něco, radost mi pokaždé udělá dekorativka, ta tu má čtyři zástupce. Stejně nadšená jsem i z pleťové péče a samozřejmě nechybí i kousky na tělo.


1. My Little Pony sprchový gel - Ano, jedná se o dětský sprcháč, který jsem kdysi dostala jako dárek. Využila jsem jak na mytí, tak i jako pěnu do koupele. Hezky to vonělo, nevysušovalo, takže fajn.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

2. Disney Princess sprchový gel Cinderella - Ještě jeden, tentokrát s Popelkou, voněl po malinách a vlastnostmi byl také úplně v pohodě.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

3. Rituals tělová pěna Karma (Recenze) - Pěna byla lehoučká, moc příjemná, na těle nelepila a pokožku nádherně provoněla. Jen teda hydratace nebyla pro suchou pokožku, na tu nestačila.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

4. Sůl do koupele - Jednalo se o domácí výrobek, který jsem dostala od švagrové.

5. Novexpert micelární voda Hyaluronic Acid (Recenze) - Micelárka skvěle odličovala a to jak make-up, tak i oční líčení včetně voděodolné řasenky. Nebylo třeba oči třít, nevysušovala, nedráždila.
Koupila bych znovu: ANO

6. By Mukk regenerační pleťové tonikum (Recenze) - Tonikum dočistilo a jako plus bylo to, že příjemně zklidnilo a pleť byla taková víc fresh.
Koupila bych znovu: ANO

7. Kiehl`s Ultra Facial Cream (Recenze) - Moc fajn krém, měl spíše lehčí texturu, která ale bezvadně vyživovala. Krém se dobře vstřebával a nezanechával mastný film.
Koupila bych znovu: ANO

8. Avon oční krém Anew Power (Recenze)
- Krém byl hutnější, přesto nepůsobil těžce. Hezky vyživil, zklidnil a bavila mě perleťová barvička, která oční okolí rozzářila.
Koupila bych znovu: ANO

9. Balade en Provence jemné tuhé odličovací mýdlo na obličej (Recenze) - Super složení, přírodní značka. Mýdlo dobře odstranilo make-up a nečistoty, jen teda v očích pálilo a to i když jen třeba steklo z čela. Určitě bylo potřeba mít na nějaké mýdlence.
Koupila bych znovu: ANO

10. Skin79 Fresh Garden pleťová maska Glacial Water (Recenze) - Pevné plátýnko, dobře nacucané, přesto nestejkalo. Pleť byla hezky vyživená, hebká a spokojená.
Koupila bych znovu: ANO

11. Skin79 Fresh Garden pleťová maska Red Ginseng (Recenze) - Úplně stejně vlastnosti jako přeedchozí maska, vlastně v nich moc nevidím rozdíl.
Koupila bych znovu: ANO

12. L`Oréal Elseve vlasové sérum Full Resist (Recenze) - Já si bohužel žádných rozdílů nevšimla, nic mi nedělalo.
Koupila bych znovu: NE

13. Yves Rocher zelený korekční krém Sensitive Camomille (Recenze) - Tohle je super produkt pro citlivou a podrážděnou pleť. Hodně jsem používala v době alergie na ekzém, který se mi dělal hlavně kolem očí ze slzení. Krém zklidnil, vyživil a zredukoval začervenání.
Koupila bych znovu: ANO

14. L`Oréal Paris paletka korektorů Infaillible Total Cover (Recenze) - Paletka byla super, korektory hodně krémové, takové hutnější. Výborně kryly, dobře se s nimi pracovalo a nevysušovaly.
Koupila bych znovu: ANO

15. Max Factor make-up Miracle Pure (Recenze) - Jsem hodně na rozpacích, make-up je lehoučký, má spíše nižší krytí, příjemně sjednotí, ale zas se hůře zapracovává a přijde mi, že i zvýrazňuje strukturu.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

16. Schminka řasenka Instant Lash Mascara (Recenze) - Řasenka hodně slepovala, obtiskávala se a celkově s ní bylo šíleně práce.
Koupila bych znovu: NE

17. Benefit báze pod make-up minimalizující póry POREfessional (Recenze) - Báze byla krémová, pěkně pleť připravila na make-up. Vyhladila, dodala hydrataci.
Koupila bych znovu:ANO

Používáte v létě méně kosmetiky?
Co se povedlo dodělat Vám?

12 komentářů:

  1. Ahoj, já bych naopak řekla, že v létě vyjímaje dekorativky používám kosmetiky víc. Víc se člověk potí = víc se sprchuju, voní a já jsem letos poprvé i přes léto jako sušenka, takže mi třeba krémy na ruce dochází snad ještě víc než mi docházely v zimě. Sprháče, šampony a zbytek tak nějak průměrně jako po zbytek roku. Skin 79 masky mám v plánu po výplatě zakoupit v Rosmannu :-) díky za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že sprcháčů apod je větší spotřeba :)

      Vymazat
  2. V létě asi používám míň dekorativky - na dovolené se maluju málo, na chalupě vůbec :). Ale já používám dekorativky málo i v běžném provozu ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Asi toho používám po celý rok stejně, v létě možná o malinko víc. Více se natírám, opalováky, více sprcháčů, v zimě zase více solí do vany, záleží na období, v každém je něco jiného .-)

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že v létě používám víc pečující kosmetiky, opalováky, přípravky po opalování, tělové sprej, termální vody.. Na druhou stranu se zase méně maluji, poslední dobou jen dokreslím obočí, nanesu řasenku, lesk na rty a jde se.

    OdpovědětVymazat
  5. Moje červencová spotřeba byla hodně bohatá, podařilo se mi spotřebovat hned 18 produktů, což je na moje poměry docela dost.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten Disney sprchový gel je kouzelný! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...