Nákupy a novinky za srpen 2023

Srpnové novinky a já furt přemýšlím, zda jsem na něco nezapomnělo, protože z kosmetiky tu nemám v podstatě nic a to se mi nějak nezdá :D Za to tu mám ale nějaké oblečení a věci do domácnosti. Ovšem právě domácnost neukazuji vše, neustále dokupuji truhlíky a různé koše na terasu a to mi přijde zbytečné sem dávat. Co myslíte?

Kosmetika
Přišel mi velký balíček z elnino.cz a jakože wow. Já si vybrala na testování a porovnání nějaké čisticí gely a pleťové vody/tonika. Navíc mi přišla pleťovka Hyaluron Specialist od L`Oréal, což mě moc potěšilo. Je to takové milé, moc děkuji.


K svátku jsem v práci dostala taštičku plnou korejských masek, pro mě naprosto neznámé značky a strašně ráda vyzkouším, miluji masky a ty korejské bývají top. Kromě masky tu mám ještě pleťové sérum, na to jsem dost zvědavá.

Oblečení a domácnost
Na Shein jsem zkusila objednat nějaké sportovní oblečení, necvičím, ale na výlety se určitě hodí. A fakt super, kousky kolem stovky a moc pěkné, pohodlné. Určitě doporučuji, pokud chete levnější sportovní věci.

Co se také povedlo, tak tyhle letní šaty, nejraději bych je nosila furt. Jsou neskutečně dívčí, líbivé a tak pohodlné, miluji.

Ještě jsem tam vzala pyžamo a také spokojenost :)

K svátku jsem od našich dostala překrásný podzimní/jarní kabátek. Přesně můj styl, volnější, takový ležerní, sedí skvěle. Ještě balerínky a hrneček s vlčími máky.

V Primarku to je teda velká bída, co se týče oblečení, asi jsem fakt už stará. Čemu jsem ovšem neodolala, tak pyžamu s Gremlinem :D Znáte vůbec tuhle postavičku?

Zklamala mě i sekce Home, na netu jsem si toho vyhlédla hodně a v obchodě skoro nic neměli, tak snad zboží ještě dodají. Vzala jsem aspoň svíčky v podobě malých dýní a veverky.

Konečně jsem objednala lampičky do ložnice na noční stolky.

Otevřeli poblíž mě Sinsay i se sekcí home, hurá. Zatím jsem vzala alespoň podzimní svíčky, které byly za pár korun.

Neustále mě mile překvapuje Orion, krásné kousky a za hezké peníze. Furt tam slintám nad hrnci. Tentokrát jsem ale vzala nádherné utěrky, lepící háčky a kolíčky, které používám na uzavírání potravin místo těch klasických plastových, které nic neudrží.

Už nakupujete na podzim?
Čím jste si udělali radost?

8 komentářů:

  1. Já moc nenakupovala ani v srpnu a moc se nechystám ani v září, ale uvidíme, jestli nenarazím na něco, co mne zaujme.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já nějak na ty období prdím a nakupuju podle toho, co potřebuju nebo mi padne do oka. Třeba na Vinted téměř zpravidla nakupuju věci na úplně jinou sezonu např. v létě zimní věci a tak. Ty utěrky jsou moc hezký.

    OdpovědětVymazat
  3. Tentokrát se mi nejvíc zalíbila sekce home, svíčky utěrky, lampička...fakt parádní výběr. Na Shein už nenakupuji jen oblečení na doma, ale i to ostatní, včetně spodního prádla, fakt jsem si to vesměs zamilovala. A čím dál víc začínám tam experimentovat i s kosmetikou a různými doplňky, dekoracemi..Speciálně se mi líbí ty šaty, ty Ti opravdu neskutečně sluší:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Podzimní svíčku jsem v Primarku kupovala už někdy na konci července, takže je dost možné, že už to bylo vyprodané. :D Ze Sinsay Homer bych to teď vykoupila snad všechno, tak alespoň podzimní hrníček a povlak na polštář.

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně těch korejských masek jsem měla a byly perfektní! Jinak ty růžové šaty jsou úžasné :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já na Shein jsem také nakupovala, ale jen dvě sportovní podprsenky, které jsou naprosto parádní!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné úlovky, ty dýně nemají chybu! :) Teď jsem taky nakoupila pár dekorací na podzim a mám z nich radost. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...