Nákupy a novinky za říjen 2023

Pokud minulé měsíce byly skromnější, co se týče kosmetiky, tak říjen to pěkně vynahradil. A vlastně ne jen v rámci kosmetických zásob. Chodím domu každý den docela pozdě a všechny balíčky jsem teď házela na zem v chodbě a víte co, nedalo se tam hnout :D

V říjnu přišla spousta PR balíčků, čehož si opravdu vážím, zároveň tu mám i menší radosti a nákupy a pochopitelně nechybí dekorace a věci do domácnosti, ty si opravdu užívám a v listopadu budu kupovat ve větším určitě vánoční dekorace, jen musím vymyslet, jak Vánoce sladit, protože klasická červená mi sem nejde. Jaké barvy máte Vy?

Kosmetika
Začnu tentokrát mými nákupy, mám tu praktické žiletky, čisticí gel od Balei, který je skvělý, celkově jsou ty základní řady super a dva deodoranty. Nivea změnila balení a přijde mi, že i složení, nějak mi najednou nepřijde tak účinná a to ji kupuji dlouhá léta. A neodolala jsem vánočním pěnám a solím od značky Dresdner Essenz.


Z Hrotlife jsem si na zkoušku vzala hlívu ústričnou, která podporuje imunitu, takže ideální na podzim, zmírňuje únavu, obsahuje prebiotika a celkově pomáhá udržovat zdraví. Pokud Vás značka zaujala, mimochodem, moc doporučuji tinkturu, tak s kodem charmedka10 máte slevu na nákup a to zde.

Z all2test.com mi přišla na testování Wella a to konkrétně čtyři kousky, které jsou určené na objem a ochranu vlasů. Na instagramu již najdete recenzi, laky jsou taková klasika, ovšem tužidlo a olejíček velká hitparáda.

Měla jsem možnost vybrat si něco z nazuby.cz, s tímto e-shopem jsem již spolupráci měla a je snová, v drogerii mě moc nebaví kupovat pasty, kolikrát i zapomenu, takže jsem nadšeně vybírala na e-shopu, navíc tam je obrovský výběr. Brzy bude článek s tipy.

V říjnu se konala narozeninová oslava Elnino, bylo to velké a fakt povedené. Domu jsem si odnesla taštičku s dárečky, kde jsem mimo jiné našla i novou vůni Calvin Klein, která voní překrásně, je sladká, ale zároveň ženská. A nová rtěnka L`Oreal, miluji.

Tesori d`Oriente je teda balíček ze září, ale úplně jsem na něj zapomněla. Přišla mi řada Ayurverda, která je orientální, výrazná, pár produktů jsem již v minulosti měla. Věděly jste ale, že značka nabízí i difuzéry či aviváže?

Oblečení
Udělala jsem na Shein objednávku se svetry, no jo, podzim je tady. Svetry jsou krásné, měkoučké a třeba ten se srdíčky, nejraději bych ho nosila pořád. Na IG určitě plánuji video, kde Vám je více ukážu.

Také mi přišla po nějaké době opět nabídka z Astratexu, miluji krásné prádlo, takže nadšení veliké. Tentokrát jsem sáhla po podprsenkách bez kostic, což mám nejraději, vlastmě se jedná o braletky, ale oceňuji, že mají klasické zapínání a netahají se přes hlavu. Obzvlášť ten set černé s růžovou je skvělý, neskutečně pohodlné. Petrolejová je více sexy, vlastně samé krajky a k ní jsem ještě vzala brazilky v podobné barvě.

Džíny, dvoje se mi teď roztrhly a sehnat džíny je fakt oříšek. Vůbec asi nechápu velikosti, protože i od té samé značky mi ten samý střih a velikost sedí pokaždé jinak. Tentokrát jsem se docela trefia a nechávám si všechny čtyři. Ty třetí, Vero Moda, jsou volnější oproti ostatním, takže zas sedí jinak.

Domov
Svíčky, miluji. Mamča má teď v krámku tyhle krásky od Design by Luci, které již dlouho obdivuji na IG, takže jsem neodolala a makronka musela jít se mnou. Je to taková nádhera, že je mi úplně líto ji zapálit. Druhou svíčkou jsou skořicoví šneci od Emocio, tam jsem hodně zvědavá, jak budou vonět po zapálení, protože za studena mě trošku zklamali.

Byla jsem na veletrhu For Beauty a kdo by čekal, že si přinesu plné tašky kosmetiky, tak se plete. Byla jsem spíše na kukačce, navíc narovinu, nepřijde mi, že by veletrh byl nějak výhodnější, to vůbec ne. Takže jsem si odnesla jen bombu do koupele Bomb Cosmetic, také svíčku, která voní jak žvýkačky a ještě svíčku od Schminky, která mě na veletrh pozvala. Ve svíčce se ukrývá růženín, tak jsem neodolala.

Přijde mi, že sice furt domov zútulňuji, ale ložnici trochu flákám, tak moc útulná není, takže jsem pro začátek dala aspoň nad postel velký lapač snů, protože zdi tam jsou úplně holé a více se na tuhle mísnost teď zaměřím.

V Kiku jsem vzala tohle nádherné srdíčko, které plánuji dát na dveře.

Ač rozhodně nemám vánoční náladu, tak mám první vánoční kousky. Jako první květináč, který se mi líbil barevně a tím, že je takový jemný a decentní. A dvě ozdobičky na stromeček, sice nevím, jak stromeček budu ladit, ale ráda bych na něm měla právě i různé podobné figurky.

Nakupovaly jste na podzim?
Čím jste si udělaly radost?

7 komentářů:

  1. Já jsem minulý měsíc nenakupovala skoro vůbec. Můj článek bude hodně minimalistický.
    Líbí se mi ten květináč, je takový decentně vánoční.

    OdpovědětVymazat
  2. Nazuby je super web, taky jsem od nich měla pasty. Jinak jsi si koupila hodně hezkých věcí :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  3. Z těch tvých novinek mám ohromnou radost! Naprosto všechno závidím :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné nákupy, ať už kosmetické, do domácnosti nebo oblečení:-) Nejvíc se mi líbí ten lapač snů, spodní prádlo (mám slabost pro krásné spodní prádlo, pořád bych je kupovala další a další:-D) a džíny, s kterými to mám úplně stejně, kdyby se velikosti lišily napříč značkami, tak to pochopím, ale jedna a ta samá velikost, stejná značka, ale jiné džíny a už nesedí..

    OdpovědětVymazat
  5. Ty svetříky nemají chybu, přesně můj styl! Nedám na ně na podzim dopustit. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty svetry vypadají hodně dobře :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...