Dresdner Essenz - Dárková sada koupelových solí Vánoční domeček

Krásný den!
Máme tu konec roku a určitě se můžete těšit nejen na klasické shrnutí měsíce, ale samozřejmě i na oblíbenou kosmetiku, propadáky, zkrátka leden se ponese nejspíše v duchu statistik. Zároveň ale prvně ještě potřebuji dohnat pár restů a zajímá mě, zda máte zájem o článek s vánoční kosmetikou? Dostala jsem poměrně dost různých limitek, kterým nebudu ale věnovat samostatné články, protože nevím, zda vůbec je ještě seženete a navíc je po Vánocích, ale v jednom článku bych je třeba shnula a dala tipy pro příští rok, třeba?

Co ale sepíšu určitě, tak jsou přísady do koupele, které mi v prosinci dělaly společnost. V DM drogerii najdete značku Dresdner Essenz, od které jsou toho brala více. Tento domeček je stále v prodeji, stál 159Kč, obsahuje pět solí/pěn a jeden kávový peeling.


Pěnivá koupel Cotton Clouds
Tato koupel obsahuje mandlový olej, bavlníkový, extrakt z pačuli a vlastně celkově jsou ty koupele poměrně pečující se spoustou extraktů a olejů.

Já jsem jako první sáhla po této, protože nejsem úplně na ty čisté vůně, což cotton samozřejmě je. Vůně je to hodně jemná, štiplavá vůně bavlny, která lehounce provoní a jako bavlna teda ani vodu neobarví, spíše ji zakalí. Pěnu vytvořila a to poměrně bohatou, která se drží.

Koupelová sůl Statt Blumen
Obsahuje pšeničný protein a extrakt z pivoňky. Překvapilo mě, že i sůl vytvoří pěnu a ne žádnou jemnou, opravdu vanu plnou pěny, která drží po celou dobu koupele. Vodu obarví do fialova a ta vůně, nádherná květinová vůně, ve které já osobně cítím hodně levanduli, takže neskutečně relaxační a zklidňující koupel, která po práci fakt bodla. Tahle mě bavila dost.

Pěnivá koupel Berry Wishes
Obsahuje extrakt z pomeranče, kadidlový olej, pačuli, ale i mandlový a slunečnicový olej. Na tuhle koupel jsem se hodně těšila, protože už jen obal evokuje zimu a Vánoce. Voda je obarvená do červeno-oranžové barvičky, vytvoří hustou držící pěnu a hezky provoní. Vůně je to sladká, ovocná, ale zároveň taková kyselá s nádechem koření, které je ovšem spíše v pozadí společně s vanilkou a převládá to štiplavější ovoce.

Koupelový prášek Dein Glücksbringer
Prášek je s obsahem mandlového a slunečnicového oleje, pomerančového oleje či oleje z japonské máty. Najdete v něm také vanilkový extrakt a vůni tvoří mango, broskev a vanilka. Je to ovocná sladká vůně a balení je plné štěstí. Úplně jsem měla chuť při sypání do vany si něco přát :D I prášek vytváří pěnu a z vody udělá slušný brčálník :D

Praskací koupelová sůl Lass Es Krachen
Obsahem je to vlastně podobně jako všechny předchozí, mandlový a slunečnicový olej najdete snad všude. Vůně je kombinace lotosu a guavy, takže ovocně-květinová vůně, vodu obarví do výrazné oranžové barvy s hromadou pěny. Japonská mávající kočka je symboem štěstí a prosperity. Sůl by měla být praskající, ale nepřečíst si to, tak to nepoznám, bohužel nic nepraskalo.

Kávový peeling My Little Coffee Time
Peeling je na bázi cukru a pražených kávových zrn. Zároveň ale obsahuje obsahuje mandlový olej a kakaové máslo, aby pokožka byla zároveň vyživená. Osobně mám kávové peelingy moc ráda, sice zasviní celou vanu, ale jsou drsnější, což preferuji, takže fakt zjemní, vyčistí a ta vůně, mňam.

Znáte tuto značku?
Čím jste se nechaly letos zlákat Vy?

6 komentářů:

  1. značku neznám, ale byl by to skvělý dárek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, chci článek s vánoční kosmetikou:-) Se značkou zkušenost nemám, ale celá ta sada vypadá krásně, kdybych ji dostala jako dárek, tak bych se vůbec nezlobila. A kdyby ne, tak bych si snad tu radost udělala sama:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, zajímavý tip. Vše nejlepší do Nového roku, ať nám to blogování jde. ☺♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...