Nákupy a novinky za leden 2024

Krásný den!
Máme za sebou první měsíc tohoto roku, také Vám tak utekl? Konec ledna také znamená lednové statistiky, o které Vás neochudím ani tento rok. Přišlo mi několik PR balíčků, ale i nějaké dárečky a nechybí ani věci do domácnosti.

Co se týče té domácnosti, tak jste psali, že byste rádi, abych sdílela vše, i třeba truhlíky na terasu a zkrátka jiné drobnosti jako fajn tipy. Já spoustu toho koupím a hned využiji, takže ani to nevyfotím, ale budu se snažit hned nafotit, případně si zapisovat, ať na věci nezapomínám.

Kosmetika
Tradičně arome.cz a tentokrát krásná sada od Rituals, miluji a zrovna Sakura patří mezi moje oblíbené řady. Sada je nádherná, navíc obsahuje maličkou svíčku, což mě potěšilo.


Přišel mi balíček s Chilly produkty, ve kterém byly intimní gely v novém balení a praktické ubrousky na cesty. V rámci kampaně bude během února video na instagramu.

Schminka balíčky posílá tak, že nedává vědět, takže pokaždé velmi milé překvapení a při rozbalování se nemůžu dočkat, co najdu. Tentokrát tu mám šumivku ve tvaru srdíčka, krásně jemnou tvářenku, gel na ruce s vůní perníčků a wow, modrou řasenku, na tu jsem dost zvědavá.

V práci jsem dostala taštičku plnou Lush produktů, měla jsem pocit jak o Vánocích. Všude mi to voní a já se strašně těším, až vše vyzkouším. Mám tu pěny, sprchové želé, nebo dokonce i vlasovku.

Ještě pár dárečků z Vánoc ukážu, dostala jsem je v podstatě až po novém roce. Tahle dárková sada Douglas je od sousedky a moc hezky voní. Vytáhnu ji ale až na další Vánoce, teď už ji schovám.

Oblečení a domácnost
Musela jsem koupit nové boty, trošku elegantnější, kotníkové, jelikož jak byly ty velké mrazy a spousta sněhu, tak mi ten sníh a asi i sůl předchozí boty totálně vyžraly. Sehnala jsem typově vlastně ty stejné, navíc ve slevě v Deichmannu.

Poslední dárečky jsou od známé, dostala jsem pečící sadu, která je rozkošná a udělala mi velkou radost a protože moje známá je taková čarodějnice a vždy dostávám nějaké svíčky, kameny atd, tak tentokrát jsem dostala maličkou panenku, žroutku starostí, které večer máte říct své problémy a strasti a dát pod polštář. Je mi panenky moc líto :D

V Pepcu je krásná kolekce Ethno Garden, ze které jsem si vzala vázu a květináč. Též tam najdete hromadu Gremlinů, takže jsem neodolala látkové tašce a rovnou plním slib a mám tu tip, v Pepcu najdete papírové boxy, které jsou ideální na uskladnění třeba různých sezonních dekorací. V balení jsou vždy dva a mají asi tři velikosti a několik motivů.

Od známé jsem dostala velkou lodičku od WW, po delší době jsme se viděly a svíčkou se úplně zbláznila. Já s WW mám takový půl na půl vztah, vůně jsou takové jiné, ale tahle je top, krásná vůně třešní.

Nakupovaly jste někde ve výprodejích?
Co Vám udělalo radost?

12 komentářů:

  1. Mě udělala radost právě intimka Chilli, protože mi zrovna doma docházela :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj WW je krásná svíce. Já jsem tedy spíš věrná YC. Krásný víkend přeji. ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Nějaké takové boty, jako sis koupila, bych potřebovala taky (moje mají děsné mapy od soli a nepovedlo se mi je vyčistit). Svíčka je taky moc hezká. Já měla WW jednu - s dřevěným knotem. Mně se líbila, ale manžela praskání knotu rozčiluje, tak se držím klasiky. Jinak jsem v lednu měla nějakou nechuť chodit po krámech nebo nakupovat na netu, takže jsem si toho moc nepořídila.

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež mám od Rituals najradšej tento ružový rad so Sakurou. Celkom fajn je aj červený, ale táto vôňa mi sedí ešte o niečo viac.

    OdpovědětVymazat
  5. Chilly i Arome mi taky dorazilo a z balíčků jsem měla velkou radost.

    OdpovědětVymazat
  6. Ta Rituals sada vypadá nádherně a moc se mi líbí i svíčka:-) Panenky Ti být líto nemusí, ona je na to vychovaná, aby Tě vyslechla, nějaká taková vrba, které bych se mohla každý večer vypovídat by se mi taky hodila:-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...