Vánoční limitované edice | Accentra, Sence, Dresdner Essenz, PS...

Vánoce jsou již dávno za námi, pomalu i první měsíc v tomto roce, ale bylo vysloveno přání o vánočních limitkách ještě napsat. Některé stále seženete a jiné, no třeba to bude tip na příště a to se vždy hodí.

Accentra dárková sada péče o nohy Hello Winter
Accentra jsem koukala, že se dá sehnat tak po různu na českách e-shopech, dokonce i na notinu, takže stačí jen hledat. Už kdysi jsem měla krém na ruce a překvapivě nebyl špatný, vůbec se nejednalo jen o hezký obal.

Tahle sada je naprosto rozkošná, úplně ňuňu. Obsahuje menší balení krému na nohy a teplé ponožky. Krém má lehoučkou texturu, která se dobře vstřebává, nelepí a poměrně i dobře hydratuje. Na vyložené popraskané paty to nebude, ale jinak drží nohy v dobrém stavu.


Sence balzám na rty Candy Cane Peppermint
Tahle značka se, tuším, prodává v Action, ale balzámům se klidně vyhněte. Je to hezký jako dárek, potěší, ale funkčnost rozhodně nečekejte, což i podle složení je celkem jasné. Balzám je takový hodně tvrdý a i během roztírání netaje, ale pořád si drží tuhost a spíše se rozpadá a drolí. Hydratace bohužel žádná.

Dresdner Essenz vánoční pěny do koupele
O téhle značce jsem tu již psala někdy během svátků a to konkrétně o sadě pěn, kromě sady jsem ale brala i tyhle jednotlivé pěny v pytlíčku. Mimochodem, vše je ještě v DM dostupné a moc doporučuji. Pěny jsou v balení tekuté a okamžitě vytvoří hromadu pěny, která ve vaně drží. Vodu obarví do oranžovo-červena a nádherně provoní.

Living the Sweet Life je úplně božská, voní po karamelu a je totálně k sežrání. Deine süsse Badezeit je s obsahem mandlového oleje a voní klasicky vánočně po jablku, skořici a vanilce. Dear Santa, it`s a loooong story obsahuje též mandlový olej a voní sladce po granátovém jablku.

PS... duo v péči o rty Grinch
Tuhle značku seženete v Primarku a jelikož miluji Grinche, tak jsem z dárku byla nadšená a víte co? Ono to je navíc i super funkční. Sada obsahuje peeling na rty a balzám, oboje v kalíšku o 8g. Já si naprosto zamilovala peeling, je poměrně hrubý, hezky rty zjemní a hlavně, dokonale voní, je to třešňová vůně připomínající žvýkačky, mňam. Balzám zas voní jemně po marshmallow, na rtech je příjemný, zvláční je, ale zas určitě nečekejte kdovíjakou hydrataci, spíše na takové běžné namazání.

Jaké vánoční limitky jste zkoušely Vy?
Necháte se také nalákat?

14 komentářů:

  1. Túto značku dobre poznám mala som od nich adventný kalendár a všetky produkty mi nevyhovovali ale mnoho veci bolo skvelých :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já letos propadla Balee - sprchový gel a gel na holení, Dove sprcháči a Avon krému na nohy :-D a tu perníčkovou pěnu jsem dostala k Vánocům, ale ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  3. Nic z těchto produktů neznám, ale všechny vypadají naprosto roztomile a kdybych na ně někde trefila, hned kupuji, snad kromě balzámu na rty z Actionu, ale tenhle obchod u nás stejně nikde nemáme, tak to nehrozí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, Action má spoustu roztomilé kosmetiky 😁

      Vymazat
  4. Už jen designově vypadají produkty krásně, škoda že doma nemám vanu a nemůžu ty pěny vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, do Primarku se nechystám, ale nejvíce mě právě zaujaly ty peelingy. ☺ Moc pěkně zpracovaný článek. Krásný nedělní večer přeji. ☺

    OdpovědětVymazat
  6. Já snad ani žádnou vánoční limitku neměla.

    OdpovědětVymazat
  7. Přemýšlím, jestli jsem doma letos měla nějakou limitku vánoční. Měla, sice jsem ji dostala už loni, ale měla. Perníčkovou z Avonu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...