L’Oréal - True Match Nude Plumping Tinted Serum

V poslední době jsem vyzkoušela poměrně dost make-upů, nebojte, na vše budou recenze. Jedním z nich je i tohle Tinted Serum, ze kterého se ihned po uvedení na trh stal obrovský hit a nedivím se, já si ho okamžitě zamilovala.

Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která v pleti drží hydrataci, takže produkt má za úkol nejen pleť sjednotit, ale zároveň ji dodat výživu a o pleť pečovat.

Make-up je hodně lehoučký, vlastně těžko říct, zda se o něm dá mluvit jako o make-pu, jestli opravdu neužívat název tinted serum. Má velmi řídkou texturu, která nekryje, ale nádherně pleť sjednotí a poradí si i se začervenalým nosem, barvu sjednotí dokonale.

Mám hodně suchou pleť a právě na suchou a zralou pleť je to dokonalý kousek. Dodává hydrataci, díky své textuře vůbec neleze do vrásek, nevysušuje a ani během dne nezvýrazňuje suchá místa. Jediná nevýhoda je za mě ta, že poměrně rychle ubývá.


Jaké preferujete make-upy?
Zkoušely jste tohle Tinted Serum?

3 komentáře:

  1. Já jsem stále ještě bezmakeupová :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já jsem sice měla ještě tu starší texturu, ale na mě prostě make-up oxidoval, což mě dost mrzelo. Proto už jsem znovu více nezkoušela. Prima víkend přeji. ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle jde mimo mě. Vůbec nepoužívám a chtěla bych přestat i pudr.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...