Valentýn s Lushem

Zítra je Valentýn a mě zajímá, zda tento svátek slavíte? Zajdete na dobrou véču, dáte si něco malého pro radost, dostanete kytičku, nebo si třeba udělate radost samy sobě? Láska přece není jen partnerská, ale i rodičovská, takže kytičku můžete dát i mamince a jak jsme psala, zpříjemnit večer si můžete i samy, například se značkou Lush.


Love Burger
Tento voňavý burger se skládá z několika částí, což je už z názvu naproto jasné. Srdíčka, která představují žemli, jsou klasické bomby. Burger představuje koupelovou pěnu a salát s rajčetem je mýdlo.

Bomby obsahují olej z hořkých mandlí, díky čemuž je pak pokožka lehce promaštěná, ale zas bych neřekla, že suché pokožce by to stačilo. Bomba okamžitě ve vodě začne šumit a vytvářet jemné obrazce, je ovšem pravda, že oproti jiným je efekt takový slabší.

Pěnu nemusíte používat celou, stačí jen část rozdrobit a i ten kousek vytvoří vanu doslova plnou pěnu, je bohatá, nadýchaná a po celou dobu koupele příjemně jakoby praská. Mýdla jsou gelová, napění, umyjí a nevysušují, jsou ale tenoučká, takže na opravdu pár použití.

Olej do koupele i aromalampy Queen of Hearts
Tenhle produkt mě hodně zaujal, vypadá jak tabulka čokolády a má hned několik využití. Stačí odlomit čtvereček, dát do aromky a máte nádherně provoněný byt. Další možností je přidat do koupele, kdy olej pokožku příjemně promastí.

Ve složení je hned na prvním místě kakaové máslo a jakmile na olej sáhnete, začne se rozpouštět. Dále tam najdete mandlový olej, extrakt z růže či šípkový olej. Olej voní po růžích, fialkách a geráriích a je to jemňoučká, nevtíravá vůně, která sedne snad všem.

Zkoušely jste něco od Lush?
Zaujaly Vás produkty?

6 komentářů:

  1. Já bomby nebo pěny do koupele v podstatě nepoužívám, protože se z 99 % sprchuju, takže od L. který je proslulý právě hlavně bombami, jsem ještě nic neměla.

    OdpovědětVymazat
  2. Budu stručná, zatoužila jsem po obou produktech:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy jsme Valentýn neslavili, ale letos si manžel vzpomněl, že budeme. Nadšená jsem z toho nebyla, tenhle svátek jde naprosto mimo mě.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...