Glanc Box - Jaro 2024

Pravidelný Brand Box, který obsahoval samé dobroty, bohužel letošním rokem skončil a nadále budou pouze vycházet speciální edice, jako třeba tato Glanc Box s drogerií a kosmetikou. Glanc Box já mám osobně velmi ráda, takže mě těší, že prozatím zůstává a snad se pár vydání během roku dočkáme.


Lenor Fresh Air Effect aviváž na praní Pink Blossom
Aviváže jsou snad v každém boxu a přiznávám, že je nestíhám ani spotřebovávat. Tohle koncentrované balení mám právě z boxu, jen v jiné vůni. Láhev vydrží až 55 praní a stačí použít jen malou dávku. Krásná květinová vůně.

Lenor aviváž L`Ingenue
I tahle kolekce byla v jednom z minulých boxů, tentokrát tu mám květinovou vůni v kombinaci santalového dřeva a jasmínu. Jasmín miluji a tyhle aviváže voní vážně luxusně.

Pulirapid čisticí prostředek ve spreji na rez a vodní kámen - 500ml, 69,90Kč
Značku Pulirapid aktuálně testuji v rámci jedné kampaně a moc mě zaujala. Oceňuji balení ve spreji, které je praktické.


Velvet Excellence čtyřvrstvé kapeníčky - 39,90Kč
Asi ten nejvíc praktický produkt, co kdy v boxu byl :D

Stop vlhkosti absorpční sáčky proti vlhkosti - 2 x 50g, 129Kč
Sáčky mají pohlcovat přebytečnou vlhkost a zároveň uvolňovat vůni. Jsou vhodné do malých prostor a vydrží až šest týdnů. Ideální do šatníku, škříní, šuplíků či botníků. Uvidím, jaké najdu využití.


Oriflame sprchový gel s bio aloe vera Simple Joys Love Nature - 250ml, 129,90Kč
Obsahuje přírodní výtažky, má vyvážené pH a je dermatologicky testován. Gely znám, kdysi jsem pár variant měla, tak ráda zas vyzkouším další.

L`Oréal Elseve bezoplachová péče Bond Repair - 150ml, 279,90Kč

Elseve teď hodně používám a vlasovka mi sedí. Složení je obohacené o kyselinu citronovou, která proniká pod povrch vlasového vlákna, kde posiluje oslabené vazby.

Dermacol rtěnka měnící barvu Magic CBD - 3,5g, 199Kč
Z rtěnky mám fakt velkou radost, je zelená a na rtech se mění dle pH Vašich rtů, tato zelená by se měla zbarvit do červeného odstínu. Obsahuje včelí vosk, ricinový olej a vitamin E. Jsem zvědavá, zda se bude jednat vážně o rtěnku, nebo spíše balzám.

La Rive Vanilla Touch - 30ml, 115Kč
Přiznávám, že na vanilkovou vůni moc nejsem, tak uvidíme, jak mi sedne. Měla by mít podtóny švestky, hlohu, karamelu a konvalinky, což nezní vůbec špatně.

Le Mailiche krémový sprchový gel a pěna Adriatico - 250ml, 194Kč
V boxu pouze vzorek pro mě naprosto neznámé značky. Moc ale pěkné orientální balení, vůně je inspirována Jaderským pobřežím a letní atmosférou.

Barter spolupráce s novinkyschuti.cz

Objednávaly jste box?
Co Vás potěšilo?

6 komentářů:

  1. Hola, hola....chybí ti tam fotka, máš dvakrát stejnou :-) Ale jinak box povedený.

    OdpovědětVymazat
  2. Byla bych maximálně spokojená, jak s poměrem drogerie vs kosmetiky, tak se samotným obsahem, využila bych s radostí snad vše a to je u těchto boxů to hlavní.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky,
    box jsem nakonec objednávala za plnou cenu, nějak mi nedorazil slevový kód jako jindy. Mám ho doma, ale ještě jsem ho nestihla otevřít, dostanu se k tomu až v neděli. Mně se obsah líbí, mám radost z aviváží, ty se mi hodí.
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych byla spokojená. :) A aviváže mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Lenor aviváže jsou nejlepší, nedám na ně dopustit! Ještě mám ráda Cocolino. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...