Otevření salonu My Tapes

V týdnu jsem měla možnost zúčastnit se otevření salonu My Tapes na pražské Palmovce. My Tapes je zároveň značka vlasových pásků, jejichž zakladatelkou je Valentýna Hypšová. Pásky jsou vyrobené ze  100% lidských východoevropských vlasů nejvyšší třídy, jedná se o šetrnou medotu, která nepoškozuje Vaše vlasy, je bezbolestná a rychlá.

Salon samozřejmě kromě prodlužování nabízí i klasické kadeřnické služby, takže se můžete objednat na střih, barvu, melíry...Aplikaci pásků jsme měly i možnost vidět na vlastní oči a teda wow, vůbec není poznat, že máte vlasy prodloužené, slečně to velmi slušelo. Opravdu mě mile překvapilo, jak nenápadné to je a pokud rukou vyloženě nezajedete do spojů, tak na pohled to nepoznáte.


Samozřejmě nechybělo po celé odpoledne k dispozici výborné občerstvení inspirované michelinskými kuchaři. Na své si přišli milovníci sladkého, ale chybu neměly ani jednohubky v podobě tacos s trhaným masem či mističky s tuňákem a lososem. A co by to bylo za oslavu bez drinků, takže míchané drinky, prossecco a dobré víno Michlovský.

Po celou dobu hrála živá hudba a to od dvojice #nikaachris. Tohle bylo dokonalé, nejlepší hudba, co jsem kdy na akcích zažila. Skvělý saxofonista a zpěvačka s úžasnou energií a překrásným hlasem. Jako součást programu a zábavy byla dokonce i věštkyně, která věštila z karet a energie. Já přiznávám, že mám tohle ráda, takže si určitě seženu kontakt:)

Moc děkuji za pozvání a možnost být u této oslavy, vážím si toho. Hlavně přeji spoustu spokojených zákaznic a ať se salonu daří.

Co říkáte na prodlužování?
Přemýšlíte nad pásky?

2 komentáře:

  1. Ahoj, přiznám se, že nad pásky jsem nikdy neuvažovala, zatím nějak nezvládám ani chodit pravidelně ke kadeřnici na střih a barvu, ty peníze by mi pak chyběly jinde. Pásky jsou přeci jen ještě o level výš a vyžadují docela dost péče.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadá na povedenou akci, moc hezké fotky a ty dezertíky? Mňam! :D :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...