Hydra Vegetal od Yves Rocher | Blogger Event

Krásný den!
Pojďte se se mnou podívat na krásný event Yves Rocher, který se konal minulý týden. Sice si tu atmoséfru nemůžete užít osobně, ale alespoň skrz fotky. Akce se konala v Botanické zahradě UK na Albertově, původně měla být venku, ale vzhledem k počasí byla přesunuta do jednoho skleníku a teda, byly to úplně úžasné prostory. Přiznávám, že jsem tu nikdy nebyla a určitě budu muset někdy zajít, vypadá to tu kouzelně.


Hlavním bodem programu byla modrá řada Hydra Vegetal, konkrétně nová SOS hydratační maska. Já jsem řadu zkoušela minulý rok (ještě Vám dlužím recenzi, ehmm) a jsou to prima kousky, lehké, osvěžující a ideální na léto. Na masku jsem dost zvědavá a věřím, že bude skvělá.

Akce Yves Rocher jsou vždy hodně uvolněné, program volný a nenucený, což mě moc baví. Nechybělo velmi chutné občerstvení od Catering Zdravě, které bylo sice vegetariánské, ale to mi vůbec nevadí, burger s halloumi, hummus či spousta sýrů, mňam. Ochutnat jsme mohly i různé giny Malfy či zkusit jedlé květy a mikrogreen od fresh-greens.cz.

Moc děkuji za pozvání, akce byla úžasná a jsem ráda, že jsem s sebou mohla vzít i mamču, pro kterou je podobná akce zážitkem. S holkami jsme zkusily i tu největší zábavu a to Spin360, máme video, takže doporučuji sledovat instagram, pokud Vás zajímá více.

Zkoušely jste něco z této řady?
Byly jste někdy na eventu?

10 komentářů:

  1. Z řady jsem ještě nic nezkoušela. Event musel být hrozně fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá opravdu jako prima akce.

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jsem nic nezkoušela, ale rozhodně mě zajímá:-) Event vypadal moc hezky:-)

    OdpovědětVymazat
  4. S touto řadou jsem neměla čest, v minulosti jsem byla na eventu Oriflamu, ale to v rámci brand partnerství :) a bylo to boží.

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem koukala i na Instagramu, musela to být moc fajn akce :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...