Spotřebováno za květen 2024

Květnová spotřeba na tom není zase vůbec špatně a mile mě překvapuje, že se poslední dobou tak daří, vlastně od začátku roku spotřebovávám docela dost, tak snad to vydrží a podaří se mi co nejdříve zredukovat otevřená balení a starší kousky.


1. Mixa micelární voda Optimal Tolerance (Recenze) - Uživatelsky super micelárka, která pleť vůbec nedráždila, nevysušovala a bez problému vzala i oční make-up. V očích neštípala.
Koupila bych znovu: ANO

2. Ryor zklidňující konopné sérum (Recenze) - Příjemné sérum, je krémovější, ale zároveň lehoučké. Na citlivé a podrážděné pleti prima, zklidní, pomůže s regenerací. Vyloženě hydratační mi nepřijde, na moji suchou pleť je to slabší, ale v kombinaci s krémy nemám problém.
Koupila bych znovu: ANO

3. L`Oréal denní pleťový krém Hyaluron Specialist (Recenze) - Krém je hutnější, ale nepůsobí těžce, ihned se vstřebává. Pleť je krásně vyživená, hydratovaná a hebká.
Koupila bych znovu: ANO

4. Cheeky Panda bambusové vlhčené ubrousky (Recenze) - Ubrousky mají super složení, takže jsou vhodné i na pleť. Já si je nakonec oblíbila právě na čištění pleti, tahala jsem je s sebou, když jsem třeba někde zůstávala přes noc.
Koupila bych znovu: ANO

5. L`Oréal Elseve šampon Glycolic Gloss (Recenze) - Tohle je skvělá řada, šampon dobře umyje, vlasy se mi vůbec nemastí, klidně vydržím týden a furt jsou hezké. Lesklé, objemné.
Koupila bych znovu: ANO

6. L`Oréal Elseve kondicionér Glycolic Gloss (Recenze) - Vlasy hezky zjemní a jdou bez problémů rozčesat, vůbec je nezatěžuje.
Koupila bych znovu: ANO

7. Yves Rocher gelový peeling My Kiwi Kiss - Starší letní limitka, která nádherně voněla. Tyhle peelingy zas tolik nemusím, ale konkrétně tenhle měl drsnější zrníčka a fakt dobře vydrhl a pokožku zjemnil.
Koupila bych znovu: ANO

8. Sebamed intimní mycí pěna (Recenze) - Intimní hygiena Sebamed mi sedí a pěna byla příjemná změna oproti gelům, taková jemnější.
Koupila bych znovu: ANO

9. Kneipp olej do koupele Úleva pro záda (Recenze) - Pomáhá uvolnit ztuhlou šíji a zrelaxovat tělo. Olejíček teda zamastí celou vanu, ale nádherně provoní a vanu jsem si fakt užívala.
Koupila bych znovu: ANO

10. Mark koupelová sůl Bath Tea (Recenze) - Sůl obsahovala plátky růží a překvapivě mě bavila. Rozpouštěla se pomalu, takže to byl takový peeling :D, lehce provoněla koupelnu a i ta růže se mi ve vaně líbila.
Koupila bych znovu: ANO

11. Almara Soap mýdlo Wild Rose (Recenze) - Tahle mýdla jsou nádherná, až je škoda je používat. Dobře umyjí, nevyušují, naopak jsou docela mastná, takže i odmastí špínu a vždy na začátku intenzivně provoní koupelnu.
Koupila bych znovu: ANO

12. Gabriella Salvete řasenka Panoramico s ricinovým olejem (Recenze) - Asi za mě nejlepší z této trojice řasenek s oleji. Dodala hezký objem, prodloužila a zvýraznila. Asi nic vyloženě wow, ale špatná nebyla.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

Zubní péči tu běžně neukazuji, ale mám teď doma samé zajímavé kousky, takže jen tak mimo čísla. Ustní voda Natura Siberica je nejvíc top a nejvíc chutná voda, co jsem kdy měla, určitě koupím další a jinou snad už ani nechci. Od této značky miluji i pasty, Polar Night je svěží, ale nepálí. Oh Lala má samé zajímavé příchutě, pasta hodně hutná, vytváří bohatou pěnu a bože, chutná po pistáciích.

Jak se daří spotřeba Vám?
Čeho spotřebováváte nejvíce?

8 komentářů:

  1. Zaujaly mne ty dva kousky na vlasy Elseve.
    Jinak já nejvíc asi spotřebovávám odličovače a antiperspiranty, možná ještě krémy na ruce. Zato dekorativku dopotřebuju jen jednou za čas - moc se nemaluju.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ta vlasovka od Elseve nevypadá vůbec špatně. Já se snažím spotřebu naopak trochu omezit, případně kupovat větší výhodnější balení a různě věci v akcích, protože jinak jsem takřka k neuplacení :D Nejvíc spotřebovávám tělovku - sprcháče a tělové krémy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji mám tolik, že se naopak snažím hoodně redukovat 🤣

      Vymazat
  3. Limitku YR si pamatuji ☺. Loreal produkty na vlasy vypadají lákavě. ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Vybavuji si z té limitky Kiwi od YR, že jsem měla sprchový gel a v k koupelně ještě mám rozpoužívaný parfémovaný sprej, moc hezky voní:-) A jinak mě moc zaujala ta vlasovka Elseve:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spreje mám dva z nějakých limitek, používám hlavně v létě :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...