Yves Rocher - Hydratační řada Hydra Vegetal

Zrovna nedávno jsem psala o milém setkání se značkou Yves Rocher, kde se představovala nová hydratační maska spadající do modré řady Hydra Vegetal. Možná tedy na čase se řadě mrknout na zoubek (o masce ale jindy). Teplé počasí je tu, léto před námi a právě na léto je tahle řada ideálním pomocníkem.


Hydratační sérum na den a noc
Řada je určená spíše pro smíšenou a normální pleť, pro pleť bez prvních známek stárnutí. Sérum má trvale hydratovat, povzbuzovat přirozený jas pleti, dodat ji jemnost a výživu.

Já teda pleť mám suchou a citlivou, navíc jsem kdysi sérum měla ještě s jinačím složením a nesedlo mi, proto jsem i dost přemýšlela, zda vůbec se do testování pouštět a víte co? Jsem nadšená. Sérum je hodně lehoučké, má gelovou texturu, na pleti vůbec nelepí a ihned se vstřebává. Pleť je nejen super osvěžená, ale překvapivě je už cítit i určitá hydratace. Samozřejmě samo o sobě nestačí, je třeba krém, ale je to příjemný kousek.

Hydratační gel na den a noc
Slibuje hydrataci až na 48 hodin, navrácení jasu, udržení mladistvé a zářivé pleti, díky své textuře nezatížení a rychlé vstřebávání.

Gel má velmi lehkou texturu, je to opravdu něco mezi krémem a gelem, takže ocení smíšená pleť, ale v létě i sušší pleť, na léto mi to vážně stačilo a to i přes sluníčko. Produkt se parádně vstřebává, nezanechává mastný či lepivý film, ale zároveň cítíte, že je pleť dobře vyživená, osvěžená a opravdu se jí navrací přirozený jas, vypadá svěže a zdravě.

Oceňuji i balení, gel je vhodný na den i noc a plastová tuba je praktická též na cesty.

Hydratační gel na oční okolí
Též slibuje neustálou hydrataci po dobu až 48 hodin, která je okamžitá, navrácení jasu a na pohled odpočatou a zdravou pleť.

Oční krémy jsou něco, bez čeho si péči nedovedu představit, mám vrásky kolem očí, navíc mi furt z alergie slzí, takže okolí vysušené a podrážděné. Gel je též velmi lehký, gelový a na očním okolí vůbec nepůsobí těžce. Nejlepší je, že ani na opravdu podrážděné kůži vůbec neštípe a naopak ji okamžitě zklidní a zregeneruje.

Barter spolupráce s Yves Rocher.

Používáte v létě něco lehčího?
A co oční krémy?

4 komentáře:

  1. To nevypadá špatně. Chci si teď něco z YR objednat v rámci narozeninové slevy, tak možná vyberu něco z této řady.

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě na léto volím spíš odlehčenější kousky. Tahle řada mě hodně zajímá, v YR jsem už dlouho nebyla, snad někdy od listopadu loňského roku, ale až se tam stavím, bude tahle řada jedna z těch, která mě bude fakt zajímat:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já na oční krémy pořád zapomínám. Ale hydratace není nikdy dost a řada je teď s příchodem letních teplot určitě fajn péče :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle řada vůbec nevypadá špatně

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...