Astrid Sun - Opalovací péče

Léto je v plném proudu a tak si dáme jeden tématický článek, teda jeden, doufám, že jich bude více. Došlo mi, že opalovací péči na blogu hodně zanedbávám a je to tím, že opalováky vlastně většinou pořádně otestuji a dodělám až ke konci léta a to mi přijde, že je už takový článek, jak jít s křížkem po funuse.

Tentokrát jsem si ale řekla, že zkusím dohnat resty a publikovat aspoň dvě recenze zaměřené na opalovací péči. Dnes to tedy budou starší kousky, doma mám dokonce už i nějaké novinky, ale na ty bych nespoléhala :D Ovšem novinky Vám představuji minimálně jako unboxing na instagramu.

Hydratační mléko na opalování OF10 Easy Spray
Značka Astrid mi dělá společnost již spoustu let a troufám si tvrdit, že mám vyzkoušený téměř celý sortiment. Toto mléko je obohaceno o D-Panthenol, multivitaminový komplex (Beta-karoten, vitamíny A, E, F), díky čemuž bojuje proti známkám stárnutí a vzniku nových vrásek.

Je voděodolné a má super praktické balení. Tyhle střičky mi sedí nejvíce, mají dobrý rozptyl a velmi dobře korigujete množství. Nezanechává mastný film, dobře se vstřebává a nelepí. SPF10 teda není vyloženě k moři, ale doma u bazénu mi v pohodě stačilo.

Transparentní sprej na opalování Wet Skin Kids OF50

Dětské opalováky používám asi nejvíce, mají totiž složení, které mi smí na obličej. Bohužel většina klasických má v sobě skořici, kterou na pleť dát nemůžu, na těle mi nevadí, ale na obličeji ano, takže společnost mi dělá právě i dětská opalovací péče.

Sprej je obohacen o provitamin D, který chrání citlivou dětskou pokožku, zlepšuje její odolnost, udržuje ji hydratovanou a snaží se předcházet začervenání a podráždění. Na spreji je skvělé to, že ho vlastně nemusíte roztírat, je to průhledná vodička, žádné mléko, což děti jistě ocení.

Transparentní sprej na opalování Wet Skin OF30
Obsahuje karotenoidový komplex, který poskytuje antioxidační ochranu, pomáhá posilovat přirozenou obranyschopnost pokožky a chrání ji před předčasným stárnutím. Navíc díky urychlovači opálení snadněji chytnete barvičku.

Sprej je možné použít jak na suchou, tak i na mokrou pokožku. Je to opět transparentní vodička, kterou netřeba zdlouhavě roztírat. Nezanechává mastný a lepivý film, funguje prostě na jedničku. Jediné, co by bych vytkla, spreje jsou můj nejméně oblíbený produkt a to kvůli vůni, mně prostě smrdí, přijdou mi štiplavé a dráždí mi krapet oči.

Chladivá regenerační pěna po opalování
Určitě je důležitá i péče po opalování, která pokožku zklidní, zhydratuje a pomáhá udržet delší dobu opálení. Obsahuje vysoký obsah D-Panthenolu, který zklidňuje podrážděnou pokožku, zmírňuje podráždění a pomáhá urychlit regeneraci.

Zrovna pěny s panthenolem jsou za mě must-have na léto. Mléka po opalování super, ale pěny plní tu funkci, kdy okamžitě v případě spálení zchladí a uleví.

Barter spolupráce s Astrid.

Mažete se poctivě?
Co preferujete na opalování?

5 komentářů:

  1. Ahoj Peto, já vím, že ty ji požíváš každý rok a chválíš si ji. ♥

    OdpovědětVymazat
  2. jelikož jsem docela bledulka, mažu se, i když ne tak poctivě, jak bych měla :D používám klasická tělová mléka na opalování, zrovna značku Astrid mám ráda, ale docela mě teď zaujal ten transparentní sprej, to může být fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě jsem Astrid na opalování někdy měla, ale už si nepamatuju co a kdy. Já mám tak malou spotřebu (na dovolenou jezdíme mimo sezónu, na chalupě se držím ve stínu), že mi každý opalovák vydrží strašně dlouho.

    OdpovědětVymazat
  4. Mažu se poctivě, na tohle jsem opatrná. Moje preference jsou jak kdy. Když se cíleně opaluji, tak klidně i opalovací oleje, ale na běžné použití právě spreje, nebo mléka ve spreji. kromě obličeje už vůbec nepoužívám SPF produkty v krémové formě, je mnohem jednodušší nastříkat a rozetřít, než se crcat s klasickým opalovacím mlékem.

    OdpovědětVymazat
  5. Astrid má skvělé opalovací produkty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...