Pražská příroda: Zoopark Milíčov | Kam v Praze

Zoopark Milíčov se nachází před vstupem do lesa na Hájích. Najdete tu nejen domácí zvířata jako kozy, ovce, poníka, ale i mary, surikaty či klokany. V automatu je možné zakoupit granulky, kozy jsou kontaktní, stejně tak kráva a poník.

Je to maličký zoopark, ideální třeba na dopoledne, součástí je i stánek s občerstvením a dětské hřiště. Pro kočárky horší terén, ale dá se. Pokud dítko chodí, tak nejlépe kočírek zaparkovat. Vstupné je 50kč, vchází se turniketem, takže lepší mít přesnou částku, případně Vám rozmění ve stánku.

Tenhle zoopark prošel fakt velkou proměnou a jedná se o moc hezké místo, bohužel jsem pokaždé měla smůlu na poměrně dost lidí a to i v týdnu hned po otvíračce, tak se případně připravit na větší počet maminek s dětmi.



Znáte Milíčák?
Doporučíte podobné místo?

6 komentářů:

  1. Milíčák znám (bydlím od něj kousek), ale v tom ZOO koutku jsem nikdy nebyla.

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec neznám, nikdy jsem tam nebyla a ani o něm neslyšela, nicméně podle fotek by to byl krásný výlet, tak snad se někdy poštěstí:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...