Nákupy a novinky za červen 2024

Krásný den!
Vítám Vás u červnových novinek a teda, skoro nevím, kde bych začala. Červen byl opravdu hodně bohatým měsícem, i když ne tak celým. Vypadalo to na takový průměr a poslední týden ve dvou dnech přišla hromada balíků a nějak se to ve výsledku nakupilo.

Jak jsem měla radost, že se mi daří spotřebovávat a poměrně redukuji zásoby, tak beru zpět, protože zásoby se zas rozrostly a hlavně, pořád něco testuji, protože se jedná převážně o kampaně s určitým datem, takže novinky hned vytahuji a zkouším.

Kosmetika a drogerie
Z elnino.cz mi přišla nová hydratační řada značky Astrid. Již jsem psala o ní na blogu a i na instagramu najdete reels. Krásně hydratuje, přitom je lehoučká a osvěžující, na léto úplně ideální. Zrovna probíhá akce na péči, tak kdyžtak tudy.


Ještě jednou Astrid a moc si vážím toho, že i tenhle rok mě zásobil opalováky, které používám již roky. Dorazily nějaké novinky a celkově krásně vymazlený balíček i s dárečky a moc doufám, že se dostanu s nimi někam na dovču :D

Poslední dobou mě zásobuje i Borotalco, tentokrát tu mám novou řadu Pure, která je bez hliníkových solí a alkoholu. Verze je jak ve spreji, tak v kuličce a dokonce i pro pány, což je super.

Značku Dr. PawPaw máte jistě spojenou s jejich univerzálními balzámy, značka ovšem nabízí i péči o pleť. Řada Your Gorgeous Skin se dostala do DM drogerie a rozhodně ji nepřehlédnete, je krásně barevná. Zrovna tuhle řadu aktuálně testuji a co nejdříve dám vědět.

Také jsem měla možnost vybrat si něco od Barry M, většina toho teda nebyla skladem :D, tak příště, ale mám tu dvě multifunkční líčidla a matný lesk na rty. Určitě také bude recenze a snad i video na IG, ať je vidíte v akci.

Obsah Glanc boxu, o tom jsem již psala a nechala jsem si jen něco, pro mě novinky, které jsem ještě neměla.

Sanctuary Spa má v nabídce malá cestovní balení, super tedy na léto a na cestování. Dorazila mi od nich hezká sada několika miniaturek a koupit je můžete v Rossmannu či na e-shopu kupkosmetiku.cz.

Vždy přemýšlím, zda Vám sem dávat i drogerii, co myslíte? Samozřejmě ne všechnu, spíš jen ty PR balíčky. Přišla mi značka WC Net a to konkrétně produkty na ucpané odpady. Tím, že mám dlouhé vlasy a jsou všude :D, tak jsem na spolupráci ráda kývla.

Navázala jsem nově jednu doslova žhavou spolupráci, doufám, že nikoho nepohorší, ale na instagramu u holek má vždy velmi kladné ohlasy a přiznávám, že mám ze spolupráce obrovskou radost a to i díky tomu, že Satisfyer neposílá produkty pouze pro mě, ale i do soutěží a zrovna jedna na IG běží, tak mrkněte a zapojte se.

Oblečení a domácnost
Šatů mám spoustu, ale zjistila jsem, že hodně s delším rukávem a vyloženě letních minimum, tak jsem udělala objednávku na Shein a všechny jsou velká paráda. Ještě jsem přihodila sandále, které nemám ani jedny, tak jsem zvědavá, jak budou pohodlné a na zkoušku jsem vzala nálepky na bradavky, které chci využívat hlavně u šatů, která mají úplně tenoučká ramínka.

Rozpadla se mi moje milovaná kabelka a našla jsem v Sinsay její větší verzi :D Je teda už opravdu velká, ale typem mi moc vyhovuje, protože se do ní vejde všechno a to i třeba foťák. Konečně jsem také sehnala stojací zrcátko a přihodila jsem nože za pár korun.

A to nej nej nej na konec, překrásná Louboutin peněženka, které zároveň slouží jako malé psaníčko. Vůbec nemám slov, dostala jsem ji práci, v podstatě jako takové bolestné, protože když jsem pracovně něco vyzvedávala v centru (půjčeným pracovním novým autem, v Pařížské, oblopena drahými věcmi, s dítětem, asi jsme působila jak bohatá panička :D), tak když jsem dávala dítě a kočárek do auta, tak mi ukradli peněženku. Prvotní reakce šílená, celá jsem se rozklepala, skoro brečela (hlavně i tím, že jsem tam měla mimčo a najednou jsem byla bez věcí a musela to řešit). Ještě ten den jsem dostala tenhle boží dárek a samozřejmě se bojím teď o to víc, že mi tuhle krásku ukradnou :D

Čím jste si udělaly radost Vy?
Dělaly jste nějaké letní nákupy?

10 komentářů:

  1. Spousta novinek - nebudeš ani stačit testovat :D. Já dostala narozeninové slevy do Rossmanna a do YR, tak jsem nějaké nákupy udělala. Šatičky bych potřebovala taky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, moc pěkné novinky. Já jsem zásoby naopak musela doplnit, spotřeba mi jde rychleji než nákupy :D ale takovou největší radost mi udělaly nové šaty a balerínky od Banned Apparelu :) co mi koupil přítel když jsme byli na pátém výročí ve Znojmě.

    OdpovědětVymazat
  3. Peněženka naprosto nádherná, šaty taky a z kosmetiky mě nejvíc zaujaly produkty Dr. PawPaw a Astrid:-) A ano, dávej i drogerii, i ta je k životu potřeba, byť je to narozdíl od kosmetiky spíš taková nutnost:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, krásné psaníčko. ♥ Všimla jsem si ho na IG. Určitě zakomponuj i "obyčejné" nákupy, do domácnosti, různé pomocníky, vychytávky, nebo i dobroty. ♥ PR balíčky přeci jen nedostává každý a toho plný IG. ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Teda pěkné kousky šatů :) Taky tam popravdě koukám.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...