Spotřebováno za červen 2024

Krásný den!
Dnes je svátek čili prodloužený víkend, týká se Vás? A co plánujete? U mě to budou dva dny plné rodiny, každý den jedu k jiným prarodičům a už tak dva týdny dopředu jsem měla pocit, že je toho na mě hodně :D

No nic, pojďme na dnešní téma a to prázdné obaly. Mám tu čtrnáct prázdných kousků a k tomu ještě tři vyřazené, takže spotřeba poměrně fajn a tenhle rok se mi daří držet přibližně v těchto číslech. Tentokrát hodně pleťovky, z té mám vždy radost, každý krém je velký úspěch :D


1. Aveeno jemné tělové mléko (Recenze) - Mléko bylo s oleji, přesto nebylo vůbec těžké, dobře se vstřebávalo a dokonale hydratovalo. Pokožka byla vyživená, zklidněná a krásně vonělo po marcipánu.
Koupila bych znovu: ANO

2. Aveeno intenzivně vyživující sprchový gel (Recenze) - Též úžasný kousek, sprcháč byl krémovější, umyl, pokožce dodal krapet hydratace a nádherně jemně voněl po ovsi.
Koupila bych znovu: ANO

3. a 4. Lush koupelová bomba Two Families (Recenze) - Bomba se dala rozdělit na dvě poloviny, ale větší efekt byl dohromady. Krásná štiplavá vůně, promastila pokožku, takže nebylo třeba už mazat a i efekt ve vodě povedený. Jedná se o limitku Bridgerton.
Koupila bych znovu: ANO

5. Lush koupelová bomba Colour, Clarity, Carat, Cut (Recenze) - Taktéž limitka Bridgerton a bomba ve tvaru diamantu. Super efekt ve vodě, třpytky a vyživená pokožka.
Koupila bych znovu: ANO

6. L`Oréal čisticí gel Hyaluron Specialist (Recenze) - Velmi komfortní i pro citlivou a podrážděnou pleť, dokonce s ním ve sprše beru i oči, ve kterých neštípe a nedráždí. Pleť je spokojená a důkladně vyčištěná.
Koupila bych znovu: ANO

7. L`Oréal denní krém Hyaluron Specialist (Recenze) - Poměrně lehký, ihned se vstřebával, nezanechával mastný film a pleť byla krásně vyživená.
Koupila bych znovu: ANO

8. L`Oréal oční krém Hyaluron Specialist (Recenze) - Ihned se vstřebává, nepůsobí těžce a na podrážděné pleti vůbec neštípe. Když použiji večer, do rána mám kůži zregenerovanou a vyživenou.
Koupila bych znovu: ANO

9. L`Oréal pleťové sérum Revitalift Clinical (Recenze) - Tohle sérum bylo moc fajn, dodalo hydrataci a hlavně díky C rozjasňovalo. Jediné mínus vidím v tom, že barvilo, když jsem dávala na dekolt, měla jsem flekaté pyžamo a všimla jsem si i na polštáři fleků.
Koupila bych znovu: ANO

10. Mizon hydrogelové polštářky pod oči s extraktem z černých perel (Recenze) - Polštářky hodně štípou na podrážděné pleti, takže k regeneraci a zklidnění je vůbec nešlo použít.
Koupila bych znovu: NE

11. The Body Shop energizující kávová maska (Recenze) - Maska obsahuje zrníčka, takže při smývání je jak peeling. Zrníčka jsou tak akorát drsná, aby byla cítit, ale určitě nepoškrábou. Po použití je pleť heboučká, jemná, čistá a rozhodně i hezčí na pohled. A ta vůně, miluji, autentická vůně kávy.
Koupila bych znovu: ANO

12. Mediheal pleťová maska I.P.I Lightmax Ampoule Mask EX (Recenze) - Plátýnko bylo hodně nacucané, ale tenoučké a dobře drželo. Pleť byla heboučká, výborně vyživená a jemná.
Koupila bych znovu: ANO

13. Essence pudr Mattifying Compact Powder (Recenze) - Dobře zmatnil, zafixoval, nelezl do vrásek a nevysušoval. Za pár korun fajn pudr.
Koupila bych znovu: ANO

14. Makeup Revolution zapečená tvářenka Vivid (Recenze) - Úplně bezedná tvářenka a milovala jsem ji, ona měla totiž takový nude zašedlý odstín a hodil se snad ke všemu. Navíc i když byla hodně pigmentovaná, tak vypadala skvěle, přirozeně a rozzářila, držela celý den.
Koupila bych znovu: ANO

15., 16., 17. Primark vánoční balzámy na rty (Recenze) - Balzámy byly hutnější, krásně voněly, roztomilé balení měly a překvapivě dobře hydratovaly. Jen teda už mají léta a ani jsem je nepoužívala už, tak vyhazuji.
Koupila bych znovu: ANO

Co se povedlo dodělat Vám?
Znáte některý kousek?

8 komentářů:

  1. Od Lush jsem nikdy nic neměla. Nikde v okolí ho nemám, možná naštěstí :-)
    Spotřeba tedy hodně slušná.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já jsem včerejší volno využila k balení na dovolenou a úklidu, dneska budu vařit a večer pojedeme s přítelem na rozlučkovou večeři. Zítra odlítám na týden s mamkou, jejím přítelem a jeho dcerou do Řecka. Co se spotřeby týče žádný z produktů jsem nezkoušela, ale moje spotřeba byla klasicky docela vysoká, najdeš u mě na blogu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt spotřebu obdivuji, také bych potřebovala vyšší :D

      Vymazat
  3. Znám pudr Essence, taková klasika, kterou kupuji už roky, mám v šuplíku i jiné pudry, ale tenhle tam má své téměř stálé místo:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Lush, tam jsem tak dlouho nezavítala, jaká škoda. Miluji tyto články, moc pěkná statistika. ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...