Ziaja - Limitovaná edice Coconut & Orange Vibes

Letošním vítězem v kategorii nejvoňavější letní limitka, je rozhodně značka Ziaja. Produkty jsou s obsahem kokosového oleje a pomerančového hydrolátu, celkem jich najdete v řadě osm a to jak v kategorii péče o tělo a pleť, tak i v té vlasové.

Ta vůně je neskutečně povedená, v některých převládá kokos, což jsou ty zelelé obaly, v oranžových zas pomeranč. Ve výsledku je to neskutečně svěží, sladká a letní vůně, která mi připomíná místy piňacoladu, prostě mňam. Limitka je dostupná pouze online.


Pleťový tonik
Jedno tonikum jsem už od Ziaji měla a bylo skvělé, přiznávám ale, že u tohohle jsem se trošku bála, zda na moji citlivou pleť nebude moc převoněné. Tonikum teda jemně voní po pomerančích, ale vůbec mi pleť nedráždí. Hezky dočistí, tonizuje a osvěží, na pleti je moc příjemné a ač se dle popisu nemá používat na oči, tak používám, jinak by pro mě i ztrácelo smysl, chci prostě vzít komplet obličej a ani v očích neštípe. Navíc má super praktické balení se střičkou.

Tělová pěna
Obsahuje pomerančový hydrolát, organický kokosový olej, ale i vyživující bambucké máslo, kolagen, glycerin a slibuje vyživení, hydrataci a zpevnění pokožky. Tahle tělová pěna je naprosto úžasná a její používání si neskutečně užívám.

Texturou je to takový našlehaný a heboučký krém, který se dobře roztírá a do pokožky se ihned vsákne bez mastného a lepivého filmu, přesto na těle zůstává jakoby ochranný film, který pokožku dělá taaak hebkou a na dotek božsky jemnou. Je vyživená, provoněná kokosem a moc spokojená.

Sprchový a koupelový gel
Na sprcháče nejsem asi vyloženě náročná, v podstatě se umyju čímkoliv, ale samozřejmě některé baví více, některé méně a těšíme se, až se dostaneme s nimi na dno. Tohle je naštěstí ten první případ. Moc dobře napění, pokožku nevysušuje a svěže voní po pomerančích.

Tělový peeling

Peeling má krémovou, takovou našlehanou texturu s hromadou droboučkých zrníček, jedná se o přírodní oxid křemičitý, který zbavuje pokožku odumřelých kožních buněk a zanechává ji hebkou a hydratovanou.

Já mám tyhle klasické mechanické peeling pořád dost ráda, miluji ten pocit vydrhnuté pokožky a tenhle funguje skvěle, zrníčka jsou drobná, ale super vydrhnou, zároveň ale nejsou ostrá, takže nepoškrábou a nedráždí, jsou tak akorát. Krémová struktura navíc o pokožku pečuje a peeling jemně voní po kokosu.

Barter spolupráce se Ziaja.

Máte rády vůni kokosu?
Zaujala Vás limitka?

4 komentáře:

  1. Moje peněženka to nerada uslyší, ale budu potřebovat všechno, všechno to jsou produkty, které běžně používám (snad kromě tělové pěny) a navíc v krásných letních vůních, no kdo by odolal:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Péto, super článek, peeling mě samozřejmě zaujal nejvíce. : )

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, limitka mě zaujala. Už nějakou dobu plánuju objednávku na Ziaje, ale nějak jsou neustále jiné výdaje.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...