Mediheal - Plátýnkové masky Ampoule Mask EX.

Miluji pleťové masky a opravdu se je v poslední době snažím používat poctivě. Nejen, že mám velké zásoby :D, ale pleť mám celkově suchou a ještě furt slzím, takže i podrážděnější a tak v týdnu sáhnu aspoň po nějaké hydratační, kterou jen nanesu a nechám vsáknout. Ovšem velké zastoupení u mě mají masky plátýnkové a třeba ty korejské jsou nejvíce top. 

Značka Mediheal se zaměřuje téměř až na odborný přístup k péči o pleť, masky poskytují profesionální péči a obsahují vysokou koncentraci přírodních látek.

I.P.I Lightmax Ampoule Mask EX. - Intenzivně rozjasňující pleťová maska
Maska obsahuje vitamin C, který chrání pleť, bojuje proti známkám stárnutí a sjednocuje. Extrakt z kořene moruše a niacinamid zlepšují texturu pleti, rozjasňují a niacinamid je navíc protizánětlivý. Pleť má být regenerovaná, rozjasněná a dokonce pomáhá zlepšovat stav pleti po akné.

Plátýnko je hodně tenoučké a pořádně nacucané, až jsem se trochu bála, abych ho neroztrhla, ale nakonec drží a netrhá se. Na obličej se dobře přicucne a překvapivě ani sérum nestejká, přitom je fakt plátýnko mokré a spoustu toho poté ještě vetřete do krku a dekoltu. Pleť byla moc spokojená, měla větší jas a nepostrádala hydrataci.

N.M.F Aquaring Ampoule Mask EX. - Hydratační pleťová maska
Obsahuje kyselinu hyaluronovou a ceramidy, které uzamykají vlhkost v pleti a tím zabraňují jejímu vysušování. Dále tu máme extrakt ze semen sladkých mandlí a extrakt z růže. Má hloubkově hydratovat a minimalizovat póry.

Plátýnko je totožné jako u předchozí masky, vyrobeno je z hedvábné buničiny ze 100% bavlny. Mají i fajn velikost, nemusím zbytečně všude ohýbat a hezky se přizpůsobí. Krom toho, že super hydratuje a zanechává pleť vyživenou a hebkou, tak během doby působení i příjemně osvěžuje.


Používáte korejskou kosmetiku?
Znáte značku?

2 komentáře:

  1. Značku neznám, takže díky za rozšíření obzorů :)

    OdpovědětVymazat
  2. Občas si pro zpestření ráda něco z korejské kosmetiky koupím, ale čistě jen v korejské skin care nejedu. Značku neznám, ale masky mě zaujaly, docela bych vyzkoušela:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...