Nákupy a novinky za červenec 2024

Krásný den!
Půlka prázdnin je pryč, ufff a ač se mě prázdniny již dlouho netýkají a letos mi přijde, že je léto i více pracovní, tak to stejně prožívám. Prostě to znamená, že léto utíká, je blíže k podzimu a to fakt nechci, dokonce už se zkracují dny, všimly jste si? A to mi přijde, že léto ještě ani pořádně nezačalo :D

Co se týče novinek, tak je červenec poměrně skromným měsícem, firmy si daly asi také dovolenou, takže toho není tolik a je to jedině dobře, sem tam se takovýhle měsíc hodí, aspoň je více prostoru zaměřit se na starší a rozdělané kousky.

Kosmetika
Arome.cz poslalo intimní řadu značky Sebamed, ta je vlastně už takovou stálicí každý rok, produkty jsou super a jistě je ode mě už znáte. Já zrovna teď dodělala gel z minulého roku a o tenhle balíček si tedy budete moci zasoutěžit na instagramu.


Chilly má velmi zajímavé novinky v podobě pěn, které není třeba oplachovat. Nanesete je na toaletní papír a je to, jsou ideálním kouskem na cestování, obzvlášť, pokud třeba jezdíte pod stan, do přírody, nebo třeba chodíte i na koupaliště. O pěnách jsem již na blogu psala.

Z elnino.cz mi přišly dámské vůně Mexx a úžasné lesky Rimmel. O všem budou videa na instagramu v rámci slevových akcí, které se chystají někdy od půlky srpna a určitě se časem zvládnu zmínit i tady v recenzích.

V práci jsem dostala tenhle luxusní krém, jelikož paní se zná s majitelkou salonu, který najdete na Pařížské. Na krém jsem hodně zvědavá, je to dražší kousek a vážně se těším na výsledky, zda bude znát větší péče.

Tuhle boží hromádku ze Sephory jsem také dostala v práci, to jsou pro mě vždy pomalu Vánoce. Bohužel stíny vzhledem k alergii nevyužiji, takže plánuji také se podělit v soutěžích, ale ze zbytku mám obrovskou radost a ještě po pár dnech se novinkami úplně kochám.


Domácnost a oblečení
Na Sinsay nakupuji prostě nejraději, hezké věci, za super peníze a vážně mě to tam baví. Tentokrát mi šlo primárně o koš na prádlo, který je fakt super a sehnala jsem konečně i stojan na vanu, horké koupele s knížkou teď dostanou nový rozměr :D Pak jsem přihodila ještě tácky pod hrnec, kartáč na nádobí a nějaké košíky, těch není snad nikdy dost.

Není nikdy dost ani šatů a v rámci spolupráce tu mám velkou objednávku na Lounge by Zalando. Já jsem teda zapomněla hromadnou fotku, ale odkážu Vás na článek, kde případně šaty můžete zkouknout. Najdete ho zde.

Dělaly jste nějaké letní nákupy?
Kde rády nakupujete do domácnosti?

3 komentáře:

  1. Dárky ze Sephory a od kolegyně jsou top. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  2. No na Sinsay chci udělat objednávku.

    OdpovědětVymazat
  3. Do domácnosti spíš kde mi co padne do oka. Jak Sinsay, tak Pepco, Kik, Ikea. Jinak se mi hrozně líbí produkty ze Sephory a balíček z elnina, krásně hromádky:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...