Adele in Munich


Vítám Vás v měsíci září, neskutečné, jak to léto uteklo. Koho čekal návrat do škol? Mě teda naštěstí ne, přesto je to září bráno jako takový pomyslný příchod podzimu a já strašně doufám, že teplo ještě vydrží, protože ty dýně všude kolem už mě začínají deptat, ještě se léta vzdávat nechci.

Tím, že jsem chtěla blog vést i více takovým osobnějším směrem, ne jen se zaměřovat na kosmetiku, tak jsem se rozhodla, že Vám sem musím hodit článek o mém víkendovém programu. Byla jsem totiž na koncertu Adele v Mnichově. Původně jsem měla jet s paní z práce, ale vzhledem k nemoci a pracovní cestě nejela, ale lístky mi nechala a kamarádka si zařídila hlídání, což jsem ani nečekala a nadšeně jsme obě v sobotu ráno vyrazily směr Mnichov.

Samozřejmě z těch pár fotek tu správnou atmosféru nenačerpáte, ale odkážu Vás na instagram do výběrů, kde jsem sdílela i videa a mrkněte třeba i na příspěvky a reels.

Koncert se konal v Messe München, což je výstaviště ve východní části Mnichova. Je to tam obrovské a velkolepé to měla i Adele. V podstatě tam byl Adele World, jehož součástí byly stánky s jídlem a pitím, kolotoče, malá stage s koncerty, obchůdky s merchem, prostě wow. Ruské kolo s nápisem Adele, tématické Haribo bonbony, vůbec se to nedá srovnat s koncerty v O2 aréně.

My jsme teda měly ještě VIP lístky, což znamenalo, že byl k dispozici prostor s občerstvením, jídlem..Čekaly jsme nějaký raut a ono to bylo velké, klasická večeře o třech chodech, obsluha u stolu a to samé večer po koncertu. A samozřejmě dárečky, ňuňu.


Co se týče koncertu, nemám slov, byl to obrovský zážitek, ze kterého budu žít ještě několik dní. Adele má překrásný hlas, nebylo třeba ani kdovíjakých show a stejně to bylo neskutečné. Neustále komunikovala s publikem a vlastně nechápu, že zpívá takové pomalejší písníčky, když ji pusa jede tak, že to vůbec nestíháte :D Oblíbené slovo fuckin` :D, ale vlastně je i díky tomu vyloženě svá a překvapilo mě, že je tak nádherná v realu. Bylo to úžasné.


Byli jste na koncertu?
Nebo na jakém jste byli posledně?

4 komentáře:

  1. Óóóó, tak tohle muselo být super!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, to vypadá skvěle. Já se v létě vyskytla na dvou zadarmo menších festival bez nějakých extra známých interpretů. Koncerty jako takové jsem letos stihla dva - 25 let Divokej Bill a megakoncert Rybiček 48 v Kutné Hoře

    OdpovědětVymazat
  3. Adele je úžasná, žeru ji..myslím, že jen slyšet její hlas v reálu by byl zážitek na hodně dlouho, já tedy na posledním koncertu byla od Kabátů a taky krásný zážitek:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...