Avon - Hydratační make-up a rtěnky Hydramatic

Loni si mě Avon naprosto získal novými hydratačními matnými rtěnkami, které jsem si zamilovala tak, že jsem téměř jiné ani nenosila. Letos tu máme nové odstíny, lesklé verze rtěnek a dokonce make-up, který v sobě spojuje dekorativku a péči a víte co? Je to moje obrovská láska.



Rozjasňující make-up s hydratačním sérem a SPF 30
Make-up obsahuje pečující složky, antioxidanty, vitaminy C a E, které rozjasňují, hydratují a dodávají pleti zdravější vzhled. Make-up má na výběr poměrně velké množství odstínů, ke mně se dostal 230N Creamy Natural, což působí jako tmavší odstín, ale vlastně mi dokonale sedí, naprosto perfektně se přizpůsobí pleti.

Má krémovou texturu, dobře se roztírá, po pleti bez problémů klouže a nabízí až střední krytí, s čímž souhlasím. Pleť bezvadně sjednotí, takže červený nos či jiné nedostatky nemají šanci, zároveň ale nedělá dojem masky a nepůsobí těžce, na léto je to skvělý parťák. Drží po celý den, nikde necestuje, neflekatí, neoxiduje. Já jsem z něj vážně nadšená.


Hydratační matná rtěnka Hydramatic

Neodolala jsem a nové odstíny doplnily ty loňské, jsou krásné totiž všechny. Jedná se o matné rtěnky s hydratačním středem s kyselinou hyaluronovou. Jsou vysoce pigmentované, stačí jedna vrstva a máte sytou, jednolitou barvu. Rtěnka se nerozmazává, neleze do vrásek a vážně vůbec nevysušuje. Má takovou až sametovou texturu a na rtech je neskutečně komfortní.

Jídlo mi teda nevydrží, ale to mně v podstatě ani dlouhotrvající rtěnky, takže tohle jsem ani nečekala. Kromě těchto mám doma teda ještě jiné a mými velkými oblíbenci jsou třeba odstíny Peony a Blush.

Hydratační lesklá rtěnka Hydramatic
I lesklé verze mají hydratační střed, navíc slibují plnější a hladší vzhled rtů, vysoký lesk a intenzivní barvu. Též krásně krytí již v jedné vrstvě, ale...Mám poměrně výrazné odstíny a ta lesklá krémová rtěnka má trošku tendence se rozpíjet, já mám teda špatné kontury rtů kvůli alergii, kdy mi rty praskají a natékají, takže bez konturky to moc nejde. Pokud ovšem preferujete právě lesklý finiš, jsou super a tolik krásných odstínů na výběr.

Mám ale výtku a docela velkou. Vyobrazený odstín na obalu vůbec neodpovídá pak dané rtěnce a to jak u lesklých, tak i u matných verzí. Ten rozdíl je bohužel velký, i z fotek to je poznat, že jsou to jiné barvy. Tohle bývalo kdysi, v dnešní době je to hodně přešlap.

Barter spolupráce s Avon.

Máte rády Avon?
Zkoušely jste make-up či rtěnky?

1 komentář:

  1. Rtěnky mají boží odstíny a vypadají, že i krytí bude fajn.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...