Glanc Box - Home Care Special Edition

Nové vydání Glanc boxu nese podtitul Home Care, avšak své zástupce tu má i kosmetika. Co se týče obsahu, hodně se poslední dobou opakuje a i v tomto boxu jsou produkty, které již byly, ale vlastně mi to u té drogerie nevadí, používám to, mizí to a beru to jako praktické doplnění zásob, navíc se podělím i s mamčou, pokud něco nevyužiji, nebo mám spotřebu menší, takže radost má i právě mamča. Kdo neobjednává pravidelně, tak pro něj to jsou naopak novinky.


Ariel prací gel Fresh Air
Ariel je super na praní, vyhovuje mi, tento je navržen tak, aby fungoval i při nízké teplotě a krátkém programu, navíc lze nalít i přímo na skvrnu. Díky +Touch of Lenor Fresh Air slibuje dlouhotrvajíví svěžest po dobu až dvou týdnů při uložení prádla ve skříni.

Jar Platinum Plus All In One
Kapsle vždy vítám a fakt mi udělají radost, myčku mám a jelikož kapsle stojí docela dost, tak perfektní produkt v boxu. Tyto mají dokonce odstraňovat zašedlost, která časem na nádobí vzniká, obnovovat lesk a samozřejmě odstraňovat odolné skvrny a to i při krátkém programu.

Jar Lemon
Jar je za mě nejlepší na nádobí, co se týče odmaštění. Je koncentrovaný, takže by měla stačit kapka, ale tohle mi nikdy nefungovalo :D


Swiffer Duster prachovka
Prachovka obsahuje tisíce jemných vláken, která se dostanou do všech zákoutí. Bere prach, roztoče, vlasy a chlupy. Prachovka je tu potřetí, pokud jste nezkoušeli, nemáte ji, tak je to super věc na prach.

Ambi Pur osvěžovač vzduchu ve spreji Air Mist
Docela se mi doma všemožné osvěžovače rozmnožily, takže se snažím k nim pořádně najít cestu. Sprej za mě fajn na takové to rychlé provonění. A líbí se mi teda letní exotická vůně.

Ambi Pur Flowers and Spring koupelový osvěžovač vzduchu
Odstraňuje pachy ze vzduchu a zabraňuje jejich usazování. Samozřejmě lze využít do jakékoliv místnosti a je teda jednorázový.


Ziaja tekutý korektor Jeju
Tohle mě hodně zaujalo, má mít přirozený odstín pleti, slibuje sjednocení a krytí nedokonalostí. Má navíc hydratovat, zklidňovat a chránit. Sice je veden jako korektor, ale spíše se jedná o lehoučký make-up, jelikož je určen na celý obličej.

Sebamed Clear Face Syndet
Je to vlastně čisticí kostka na obličej, ovšem bez obsahu mýdla, která čistí, bojuje proti pupínkům, černým tečkám a redukuje přebytečný kožní maz. Je určeno pro aknozní pleť, takže schovám do nějaké soutěže.


Barter spolupráce s novinkyschuti.cz

Raději drogerii, nebo kosmetiku?
Co Vás zaujalo?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...