Spotřebováno za listopad 2019

Tentokrát mi spotřeba přijde výjimečně spíše průměrnější. Nebýt jednorázových masek, tak jsem na čísle deset a nijak valně to nevidím ani v prosinci. Spoustu toho jsem v poslední době dodělala a načala nová balení, což třeba u krémů je na déle.

Za listopad tu mám spíše tělovou péči jako jsou sprcháče, krém na ruce, nějaké to mazadlo či peeling. Chybí úplně dekorativka, tu ovšem plánuji trochu protřídit, hlavně co se týče starších očních stínů. Třídíte nějak pravidelně kosmetiku? Jak často a kam pak putuje?

1. SVR mycí gel Topialyse (Recenze) - Sprcháč by měl být vhodný i pro miminka a na intimní hygienu. Za mě průměrnější sprcháč, který nevysušuje, dobře pění, myje, nedráždí a voní lehce lékárensky.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

2. Yves Rocher sprchový gel Kávová zrna (Recenze) - Tak tohle byla slast. Dokonalá vůně kávy, naprosto ideální na studené období, jelikož vůně je hodně teplá, lahodná. YR super pění, nevysušuje a určitě doporučuji pro milovníky kávy.
Koupila bych znovu: ANO

3. Balea tekuté mýdlo Mr. & Mrs. Panda (Recenze) - Božská vůně malin a melounu, která se držela i na rukou. Mýdlo umylo, tak akorát pěnilo, nevysušovalo a prostě ten obal, krása.
Koupila bych znovu: ANO

4. Grace Cole tuhé mýdlo Coconut & Lime (Recenze) - Od mýdla nemám krabičku, protože bylo ve velké dárkové sadě. Mýdlo sice umylo, ale strašně se patlalo a uživatelsky vůbec nebylo příjemné.
Koupila bych znovu: NE

5. Ryor gel kyselina hyaluronová (Recenze) - Furt chválím a slibuji recenzi a stále nic, ale už brzy, slibuji. Jinak tohle bylo naprosto dokonalé sérum. Příjemná gelová textura, která se ihned vstřebala, minimálně lepila a dokonale pleť hydratovala. S tou hydratací pomáhalo sérum vážně super.
Koupila bych znovu: ANO

6. Nivea micelární čistící ubrousky 3v1 (Recenze) - Já se tímhle zkrátka nedokážu odlíčit, maximálně fakt jako ve velkém případě nouze. Ubrousky jsou pevnější, netrhají se, ale zároveň nepodráždí. Za mě ale spíše jen na odlíčení swatchů.
Koupila bych znovu: NE

7. OPI krém na ruce a tělo Avojuice (Recenze) - Lehoučký krém, který se dobře roztíral a ihned vstřebal bez pocit mastnoty či lepení. Hydratace fajn na běžné mazání. Krásně voněl, tak sladce, vánočně.
Koupila bych znovu: ANO 

8. Dove tělový peeling s kiwi a chladivou vůní aloe vera (Recenze) - Krémová textura s hromadou mikrozrníček, která působila až jako písek. Byla drsnější, takže super ubrousila, ale zároveň peeling nedráždil a nevysušoval. Zklamala mě jen vůně.
Koupila bych znovu: ANO

9. Ryor krém na ruce s grepovým extraktem (Recenze) - Krém super hydratoval a udržoval ruce v dobrém stavu. Byl lehoučký a svěže voněl. Problém byl ovšem se vstřebáváním, zanechával dlouhou dobu na rukou film.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

10. Nivea tuhý antiperspirant Invisible for Black & White (Recenze) - Klasika, kterou kupuji stále dokola a které důvěřuji. Ochrání na celý den, nedráždí a nedělá fleky na oblečení.
Koupila bych znovu: ANO

11. 7th Heaven detoxikační bublinková maska s uhlím (Recenze) - Tohle byla velká sranda, maska hned začala bublat a po celou dobu příjemně šimrala, akorát ty bublinky už jsem pak měla i v puse, nose, hrůza :D Po sundání pleť hrozně lepila, ale byla krásně vyčištěná a jemná.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

12. 7th Heaven slupovací maska z černých řas (Recenze) - Tyhle masky jdou krásně sloupnout a nedráždí ani citlivou pleť. Pleť byla krásně hebká, jemná. Tahle varianta měla silnější vůni.
Koupila bych znovu: ANO

13. 7th Heaven uhelná slupovací maska s černým jílem (Recenze) - Tahle mi super vytáhla suché šupinky po ekzému. Nedráždila, zjemnila, vyčistila a pleť byla i zde parádně heboučká.
Koupila bych znovu: ANO

Jak se dařilo Vám?
Znáte některý produkt?

14 komentářů:

  1. Zaujaly mně masky 7th Heaven, ty si musím pořídit. A kávový sprchový gel, já jsem velký milovník kávy a cítit ji i ve sprše by byla paráda:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten sprchový gel s vůní kávy je úžasný. Taky jsem ho měla a koupím si ho znovu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Tak z té listopadové spotřeby jsem neměla nic.
    Dekorativky mám doma málo - líčím se málo a furt stejně. A něco nového většinou kupuji až když mi dochází to, co aktuálně používám.

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že zrovna tenhle antiperspirant mi bohužel fleky dělal :( Jinak mě zaujal peeling Dove, na léto bych ho brala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve velkém množství má tendence dělat, ale jinak úplně v pohodě.

      Vymazat
  5. Yves rocher dělá super produkty, hlavně ty sprcháče. Ty vůně má fakt skvělý. Jeden čas jsem od nich nekupovala nic jiného než malinu. Zbožňovala jsem tu vůni.
    Mně se teď nahromadilo v poslední době dost tělových mlék z různých akčních sad a podobně a sama bych to nevypotřebovala, tak to dávám do balíčků holkám do práce k vánocům :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám plnou tašku spotrebovanych produktů, ale jsem líná to konečně sepsat 🤣 mám v zásobě dokonce 2 články tohoto typu - rozuměj 2 tašky 🤣

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...