Vonné vosky od Marty - Podzimní vůně

Sice už je venku sníh, já jsem hlavou pořád v létě někde na sluníčku a v teple, ale o víkendu už je dokonce první advent. Ale pojďme ještě zavzpomínat na barevný podzim, než se naplno poddáme vánočním přípravám a vůním cukru a perníčků.


Dýně, co má říz
Popis: Hřejivý sladký pomeranč v souznění se zázvorem a lehkým nádechem květin. Střední tóny vanilky, hřebíčku, skořice a muškátového oříšku zdůrazňují podtóny dřevin, které do vůně vnášejí podzim.

Co je více podzimního, než právě dýně. Tohle ale teda není vyloženě dýňová vůně, ale kombinace koření. Hodně cítím v pozadí skořici, hřebíček a jako základ květiny. Vůně je zajímavá, na první dobrou cítíte pudrové květiny, které mi zas tak nevoní, ale jakmile se rozvoní skořice, jedná se o příjemnou parfemaci. Po roztopení je jemná, nevtíravá a provoní spíše menší místnost, ve větší ji moc necítím.
Espresso
Popis: Kávu sama nepiju, takže mi budete muset říct, jestli tak tento vonný vosk opravdu voní. Bohatá a silná vůně kávy s trochou mléka.
 
Miluji kávu a miluji její vůni. Ač se jedná o espresso, které by mělo být silnější, tak vůně je to více smetanovější, než čistě kávová. Provoní i velké místnosti a to hodně intenzivně, je cítit opravdu hodně.

Kouzelný ležák
Popis: Jestlipak vás napadne, jakým kouzelným ležákem je tento vonný vosk inspirován? Správně, opravdu voní jako nejmenovaný nápoj z nejmenované knihy o nejmenovaném kouzelníkovi s nejmenovanou vadou na kráse. Sladké cukrové akordy karamelu, máslového ležáku a jemné vanilky.

Netuším, jak voní ten proslulý kouzelný ležák, ale tenhle voní krásně. Úplně z něj cítím tu podzimní pohodu pod dekou a s hrnkem v ruce. Hodně sladká vůně máslového karamelu, která provoní, ale zároven není nijak vtíravá, ale tak akorát intenzivní a příjemná.

Javorovo-pekanové pokušení
Popis: Sladká, sladká, sladká javorovo-pekanová vůně! Kromě hlavních ingrediencí ještě voní po karamelu, podmáslí, jemné vanilce a cukru. Na výběr máte z několika variant.
 
Tohle je láska, přesně vůně, kterou miluji a kterou jsem si okamžitě zamilovala. Pokušení je úplná sladká bomba, ze které hodně cítím čokoládu. Já vyloženě čoko vůně tolik nevyhledávám, ale v kombinaci s máslem a karamelem je to božská vůně. Teplá, hřejivá a velmi výrazná.


Kaštánek
Popis: Oříšková vůně pražených kaštanů, ze které se vám budou sbíhat sliny. Kaštany jemně doplňuje vanilka a tmavá hedvábná káva.
 
Kaštánek je za mě více kávový, než espresso výše. Úplně v tom cítím vanilkové kafe, hutnější a teplá vůně, opět ideální na podzim a zimu. Jen bohužel po rozhoření málo intenzivní, téměř jsem ji nevnímala.

Barter spolupráce s vonnevoskyodmarty.cz

Jaké vůně pálíte na podzim?
Už jste zkoušeli vůně od Marty?

16 komentářů:

  1. To jsou hezké vosky. Tyhle od Marty vůbec neznám. Já teď trochu víc jedu ve vonných olejíčkách :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Měla bych problém si vybrat, asi bych potřebovala všechny, protože už podle názvů a popisů vypadají víc než lákavě:-) Vosky od Marty jsem ještě nezkoušela, ale rozhodně to potřebuji napravit, sortiment je úžasný:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jednu spíš ve svíčkách a aromaolejíčkách, takže vosky jdou hodně mimo mne. Ale některé vůně nevypadají špatně

    OdpovědětVymazat
  4. Jůů, všechny vypadají velmi lákavě! Stránku eshopu si ukládám do záložek. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, to vypadá skvěle. Já jsem spíš svíčková, ale aromalampu mám doma taky :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Ty musí nádherně vonět! Miluji všechny vonné olejíčky, vosky a svíčky...Jsem na nich závislá! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty musí vonět a ten design je dokonalý :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě bych volila kávové vůně, protože vůni kávy já můžu!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...