Vypáleno (10)

Letošní první článek do rubriky Vypáleno. Už se mi nechtěly hromadit všechny ty prázdné sklenice, takže jsem jsem vše nafotila a můžu začít shromažďovat další. Snažila jsem se v poslední době zredukovat zbytky, starší svíčky či různé noname, které jsem dostala.

A rovnou se Vás zeptám, stojíte i o jiné články se svíčkami, v podstatě recenze, nebo Vám stačí vypáleno? Tyhle články píšu, většinou na celé kolekce či třeba značky, ale říkám si, zda neukazovat právě až ve vypálených.


Nejvíce jsem se snad těšila, až budu moci vyhodit samotné vosky, které po svíčkách zůstaly, ty je fakt těžké skladovat. O Astron svíčkách jsem psala zde. Mám tu jednu klasickou vonnou a dvě svíčky přání, což je moc hezký koncept. Do svíčky vložíte voskovaný papír s napsaným přáním a zapálíte. Svíčky jsou bez obalu, takže jsem pálila ve svícnu.

Spousta obalů od vosků od Marty. Jsou tu jak ještě podzimní vůně, tak zimní. O všech těchto najdete recenze na blogu v sekci Svíčky a vosky. Vosky od Marty mě moc baví nejen vůněmi, ale i krásným designem. Doma jich mám ještě spoustu, takže v pálení pokračuji.

Asi Bartek? Tuhle svíčku jsem dostala, většinou podobné nechávám na focení a pak po čase vypálím. Překvapivě i hezky voněla, což bylo fajn. Mám tyhle levnější svíčky ráda a vždy mi udělají radost i jako dárek, člověku pak není tolik líto je pálit.

Difuzér od Rituals byl skvělý. Nádherně provoněl, vůně byla velmi příjemná, nerušivá a dlouho vydržel. Navíc i hezky vypadá. Přiznávám, že difuzéry moc nepoužívám, mám doma dokonce několik v zásobě, které jsem dostala a furt si říkám, že jim musím dát více prostoru.
.
Svíčky Schminka jsou ze sojového vosku a od české značky. Nejen že krásně vypadají, ale překvapivě i nádherně provoní větší místnosti. Jasmínovou jsem si naprosto zamilovala a rozhodně nejsou moje poslední. Psala jsem o nich nedávno zde.

Jako poslední tu mám tuhle krásku od Yankee Candle, kterou jsem si leta šetřila a nechtěla ji dopálit. Jedná se o sěratelskou edici, dá se sehnat max někde v bazaru a za větší peníze. Je to velmi intenzivní vůně cukru a těsta. Silně provoněla a fakt jsem ji měla moc ráda, ale už byl nejvyšší čas přestat syslit.

Tak je Vám někdy líto vypálit svíčku?
Jaké svíčky preferujete?

8 komentářů:

  1. Já mám ráda i články o svíčkách a ve Vypálenu je to pak celkové shrnutí, takže za mě klidně oboje:-) Hlavně dražší a krásně vonící svíčky, to je mi fakt někdy líto pálit, takové si šetřím na zvláštní příležitosti:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, to se mi taky stává , i když já poslední dobou na svíčky měla docela smůlu, tak jsem se jich chtěla rychle zbavit. Až teď mám zase doma dvě lepší.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám jako jediný ten difuzér od Rituals, který voní naprosto božsky!

    OdpovědětVymazat
  4. Na svíčky také nedám dopustit, zrovna také pálím svojí od Yankee. :D :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...