Kosmetické propadáky roku 2023

Bohužel to není jen o té skvěle sedící kosmetice, ale i o té, která zas tak dobrá není a kterou víckrát mít nemusíme. Za loňský rok tady toho mám ale naprosté minimum, až si říkám, zda jsem vážně měla tak dobrou ruku a zkoušela převážně super kousky či alespoň průměrné, které si titul propadák nezaslouží.

Dekorativní kosmetika 
Noo, tentokrát ani řasenka. Několikrát jsem procházela recenze, archiv fotek a opravdu nic nenašla. Je pravda, že tentokrát jsem našla spíše oblíbence v dekorativce.
 

Pečující kosmetika 
V péči jsem našla pět produktů, které mi nesedly, z toho tři v rámci péče o pleť, kde se ovšem u mě hledají poměrně jednoduše, takže tři kousky jsou vlastně velký úspěch, bývá toho více.

Novexpert pleťové sérum Hyaluron Acid (Recenze)
Krém a micelárka se dostaly do topek, sérum bohužel do propadáků, dokonce ho nemám ani spotřebované, jak mě nebaví. Sérum šíleně lepí, což budiž, ale hlavně se drolí. Jakmile máte make-up, jde dolu i ten a bez make-upu také neustále máte na pleti cucky.

Kiehl`s tonikum s měsíčkem (Recenze)
Moc mě mrzí, že se tu objevuje tahle značka a ještě ke všemu jejich profláklé tonikum, ale mně tohle vůbec nesedlo. Strašně mi to pleť dráždilo, štípalo a pokaždé byla pleť hodně přecitlivělá. Ani tohle malé balení jsem nedodělala a zbytek vylila.

Aromatica hydratační růžové tonikum (Recenze)
Podobný případ jako tonikum výše, pleť byla po něm taková nepříjemně citlivá a třeba na očích mi vyloženě vadilo, štípalo a za mě prostě nee.
 
Ben&Anna přírodní deodorant Coco Mania (Recenze
Tahle značka je pro mě velmi lákavá, hezké obaly, pěkné složení, deodorant krásně voní, ale já mám po něm strašně mokré podpaždí a ještě dělá hodně fleky na oblečení.
 
Australian Bodycare vlasová péče proti lupům (Recenze)
Tahle řada mi nesedla, má být proti lupům, které teda nemám, ale po použití mě neskutečně svědila hlava, že jsem se mohla udrbat. To pro suchou pokožku hlavy vůbec nemůžu doporučit.
 

Co nesedlo Vám?
A co děláte s kosmetikou, která Vám nesedí?

15 komentářů:

  1. Mne na veľké prekvapenie ten vynovený šampón Kerastase na farbené vlasy. Zloženie je tak iné od pôvodnej verzie, že mi to mastí vlasy. Inak čo sa týka prírodných deo tie fľaky mne robili všetky a ako píšeš sú fest a nedajú sa vyprať.
    Biankanotes by Janka

    OdpovědětVymazat
  2. Za mne byl asi propadák kondicionér Klorane určený pro padající vlasy. Vlasy po něm byly hrozně hrubé šly strašně špatně rozčesat. Ani jsem ho nedopotřebovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak kosmetiku, co mi nesedne, nabízím v lokální darovací skupině na FB . Většinou si pro ni někdo přijde - je to pro něj možnost, jak vyzkoušet, jestli mu daný výrobek sedne bez rizika zbytečného výdaje peněz

      Vymazat
    2. Tak Klorane je snad přírodní a zpočátku mohou být vlasy hrubé.

      Vymazat
  3. S produkty, co cuckují na pleti taky nejsem kamarádka. Docela mě to kdysi překvapilo u Dove tělových mlék. Voní krásně, například sprcháče téhle značky miluju, ale tělové mléka zkrátka nemohu mít. Teď mě docela vypeklo sérum s aloe od Garnieru, jak je parfémované tak mi dráždí pleť a vůbec po něm nesahám. Kosmetiku, co mi nesedí většinou posouvám dál, případně je-li to vskutku velmi špatné i vyhazuju ač nerada.

    OdpovědětVymazat
  4. Napadá mě suchý šampon Isana z nějaké limitky - jak kdybych nepoužila vůbec nic. A určitě se mi dostalo do rukou víc šmejdů, ale snažím se je buď upotřebit nějak jinak, pokud to jde, třeba krémy na pleť, tak používám na tělo nebo nohy a pokud ne, tak pošlu dál..no a následně na ně rychle zapomenout:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ani si nevzpomínám, co mi naposledy nesedlo. Většinou dávám přebytečnou kosmetiku mamce a když to nechce ani ona, dá to holkám z práce. A co s ní dělají ony, to už se nedozvíme :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mrzí mě, že ti tolik produktů nesedlo. Ale přeci jen to má výhodu, příště je záruka, že sáhneš po lepších. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Člověk toho vyzkouší tolik, že prostě musí něco nesednout :)

      Vymazat
  7. Se sérem i s vlasovkou souhlasím, naprostá katastrofa. Co mně ale sedlo byl ten deodorant :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...