Spotřebováno za leden 2020

Po skromnějších novinkách tu mám velmi bohatou spotřebu, v tomto ohledu začal ten nový rok moc dobře. Mám tu docela dost vlasovky a sprcháčů, na které jsem samozřejmě nebyla sama a dala za úkol používat právě vánoční vůně, abych je neměla na vaně ještě v červnu.

Také se číslo navýšilo díky menším cestovním balením či jednorázovým maskám. Začala jsem více dávat vaně, protože se mi doma kupí všemožné serepetičky do vany, tak si sem tam do vany lehnu a s knížkou tam překvapivě i vydržím, jinak jsem venku do deseti minut.

1. Astrid lak na vlasy mega silný (Recenze) - Lak má opravdu velmi silnou fixaci, takže bylo třeba při aplikaci dávat pozor a lakovat opatrně, aby vlasy nebyly slepené. Ale jinak byl lak super, nedělal dojem helmy, zafixoval a šel dobře vyčesat.
Koupila bych znovu: ANO

2. Rituals šampon na vlasy Ayurveda (Recenze) - Vlasovka Rituals žádný zázrak není. Šampon hezky pěnil, umyl, voněl, ale čím déle jsem ho používala, tím méně mi seděl. Vlasy byly takové mdlé, bez života a po čase mě i svědila hlava.
Koupila bych znovu: NE

3. Rituals kondicionér Ayurveda (Recenze) - Vlasy šly sice dobře rozčesat, ale žádnou extra jinou péči vlasům neposkytl a za tu cenu bych ho znovu určitě nepotřebovala.
Koupila bych znovu: NE

4. Pantene pěnový balzám Intensive Repair (Recenze) - Já nevím no, mně tyhle balzámy ve spreji moc nevyhovují. Musím použít větší množství, déle nechat působit a stejně efekt není takový jako s klasickým balzámem.
Koupila bych znovu: NE

5. Bione Cosmetics olej na vlasy s arganovým olejem (Recenze) - Hurá, konečně je pryč. Vlasy docela mastil, bylo potřeba dávat pozor na množství. Žádná hydratace, žádný lesk krom mastnoty a celkově vše blbě.
Koupila bych znovu: NE

6. Regina sprchový gel Perníček (Recenze) - Tohle na Vánoce potřebujete, ta vůně je totiž dokonalá, božská kořeněná vůně perníčků, mňam.
Koupila bych znovu: ANO

7. Dermacol sprchový gel jablko se skořicí Aroma Ritual (Recenze) - Tady vůně byla hodně silná a kořeněná, jablko jsem necítila téměř vůbec, za to skořice hodně dominovala a na mě to bylo až až, ale zas musím uznat, že vůně je autentická.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

8. Avon sprchový gel 2v1 s vůní jablka a skořice (Recenze) - Další jablko a skořice, tentokrát ale s dominancí sladkého jablíčka. Gel měl konzistenci jako želé a bylo potřeba hodně vody, aby napěnil. Sloužil i jako pěna do koupele.
Koupila bych znovu: ANO

9. Tesori d `Oriente koupelová pěna Ayurveda (Recenze) - Docela známé pěny díky svým plechovým obalům. Hodně silná orientální vůně, příjemná pěna, která držela a provoněla koupelnu. Nevysušovala.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

10. Ryor bylinné tělové máslo (Recenze) - Tohle je naprosto božské máslo. Konzistenci má jak vyšlehané bílky s cukrem na sněhové pusinky, hodně hutné, výživné a na těle tak příjemné. A ta vůně? Nádherná, bylinky s citronem, krása.
Koupila bych znovu: ANO

11. Provence šumivá bomba do koupele (Recenze) - Bomba se dlouho rozpouštěla, lehce vodu obarvila, pokožku zjemnila a hezky voněla po sladkých jahodách.
Koupila bych znovu: ANO

12. Balea tělová emulze Mr. & Mrs. Panda (Recenze) - Tahle limitka mě hodně baví. Řídké mléko se dobře roztíralo, rychle vstřebávalo a nádherně vonělo po granátovém jablku, fakt povedená sladká vůně. Docela fajn hydratace a ten obal...
Koupila bych znovu: ANO

13. Vichy Minéral89 Hyaluron Booster (Recenze) - Vodovější gel, který se dobře roztíral, nezanechával lepivý ani mastný film a pleť příjemně osvěžoval. Používala jsem společně s krémem, kdy pomohl s hydratací a rozjasněním.
Koupila bych znovu: ANO

14. Avéne termální voda (Recenze) - Potřebuji sehnat novou, protože tohle je moc fajn pomocník na citlivou pleť, kterou zklidňuje, zmírňuje svědění, osvěžuje a celkově fakt pecka jako doplňková péče.
Koupila bych znovu: ANO

15. 7th Heaven čokoládová bahenní maska (Recenze) - Ta vůně? Úplně k sežrání, jako fakt. Po použití byla pleť heboučká, jemná, ale na druhou stranu jsem musela ihned namazat, protože pleť trochu pnula a svědila.
Koupila bych znovu: NO

16. 7th Heaven kokosová slupovací maska s jílem (Recenze) - Po nanesení pleť lehce štípala, ale nijak nepodráždila. Pleť byla hebká, hydratovanější a pěkně voněla kokosem.
Koupila bych znovu: ANO

17. 7the Heaven SuperFood bahenní maska Borůvka (Recenze) - Krásná vůně borůvek, fialová barva, ale jinak mi maska zatím asi přijde nejslabší ze všech. Sice pleť trošku jemnější, ale vlastně žádný zázrak, takový nijaký efekt.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

18. Revlon make-up Colorstay (Recenze) - Docela spokojenost, verze určená pro suchou pleť a rozuměl si s ní dobře. Nezvýrazňoval zbytečně suchá místa, nevysušoval a nezalézal do vrásek. Krytí bylo spíše jemnější střední, kruhy či jiné větší nedostatky nezakryl. Dobře se roztíral, působil přirozeně.
Koupila bych znovu: ANO

19. Miss Sporty lak na nehty Oh My Gem! (Recenze) - Probrala jsem laky na nehty a nějaké letí do koše, například tento třpytivý v odstínu 002, který je plný třpytek, nemá 100% krytí, ale jako nadlak byl fajn a šel dobře odlakovat.
Koupila bych znovu: ANO

20. Miss Sporty Nail Expert 5in1 Total Care Action (Recenze) - Výsledky úplně neposoudím, ale dodal nehtům minimálně lesk a rychle zasychal.
Koupila bych znovu: ANO

21. Maybelline lak na nehty Colorama (Recenze) - Pěkný fialový odstín 67, který dobře kryl, rychle zasychal a vydržel tak průměrně.
Koupila bych znovu: ANO

Co se povedlo dodělat Vám?
Znáte některý produkt?

6 komentářů:

  1. Nic jsem nezkoušela, ale laky od Miss Sporty ano a ty jsou skvělé :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Znám booster od Vichy a ten je pro mně naprosto dokonalý. I Avene termální voda je fajn. A sprchový gel Dermacol, taky bych byla raději, kdyby ta vůně skořice nebyla tak vlezlá a intenzivní, to jablko v tom úplně přebila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za Avene určitě potřebuji zas náhradu, ty termální vody jsou fakt super :)

      Vymazat
  3. Tak tentokrát neznám ani jeden kousek (tedy ve smyslu - nemám vyzkoušené, jinak samozřejmě lak od Astridu nebo sprcháč od Dermacolu znám z regálů)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...