Spotřebováno za květen 2021

Krásný den!
Poslední dny panovalo nádherné letní počasí, tak jen doufám, že už to vydrží, kraťasy hodlám zandat zase až někdy na podzim. V pondělí mě konečně čeká kadeřnice a plánuji i mrknout do obchoďáků na nějaké nové kousky, když už budu v centru a budu mít čas.

Květnová spotřeba je hodně bídná, takhle slabé spotřebováno jsem neměla ani nepamatuji. Pouhých deset kousků, z toho tři jednorázové masky a jednoznačně vévodí Balea. Zas ale předpokládám, že v červnu dojde všechno, tak uvidíme.


1. Balea sprchový gel Berlin Edition (Recenze) - Krémovější sprcháč od Balei, který překrásně sladce voněl. Jinak klasika, která nevysušuje, ale zároveň nedodá ani žádnou péči. Napění, voní a pěkně vypadá.
Koupila bych znovu: ANO

2. Balea tekuté mýdlo Karamelizovaný popcorn (Recenze) - Tahle vůně byla naprosto k sežrání, autentická vůně popcornu s karamelem, mňam. Mýdlo pěnilo, provonělo, ale pokud máte hodně suché ruce, tak mi přišlo, že má tendence vysušovat.
Kopila bych znovu: ANO

3. The Body Shop tělové máslo Satsuma (Recenze) - Nádherně hutné a přitom nepůsobilo těžce. Božská vůně sladké, ale zároveň nakyslé mandarinky. Jen se pomaleji vstřebávalo, delší dobu zůstával na těle film. Hydratace skvělá.
Koupila bych znovu: ANO

4. Manufaktura krém na ruce Jablko & Mandle (Recenze)
- Božská vůně jablíčka s mandlí, ideální na podzim a zimu. Problém s krémy této značky mám ovšem takový, že se pomalu vstřebávají a jakmile se mi ruce zpotí, krém opět jakoby vyleze napovrch. Hydratace lepší průměr, avšak na velmi suché ruce stačit nebude.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

5. Purity Vision růžová voda (Recenze) - Ideální pomocník s hromadou využití. Používala jsem na dočištění, na osvěžení, zklidnění. Měla jsem všechny verze a nešlápnete s touto značkou vedle. Vůně je autentická.
Koupila bych znovu: ANO

6. Astrid osvěžující čisticí pleťový gel (Recenze) - Gel byl hodně hutný, velmi svěže neutrálně voněl a pleť zbavil nejen nečistot, ale i make-upu, svoji práci plnil na jedničku. Jen nebyl primárně určen na mou pleť, takže občas měla tendence po použití pnout, ale na druhou stranu nevysušoval.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

7. Yves Rocher balzám na rty Karité (Recenze) - Balzámky YR jsou za mě jedny z nejlepších. Po rtech pěkně klouže, výborně hydratuje, bojuje proti prasklým koutkům, zvláčňuje a tahle verze voněla teple po másle karité.
Koupila bych znovu: ANO

8. Mizon plátýnková maska Tea Tree Black Mask (Recenze) - Plátýnko bylo dost nacucané a i v pytlíčku zůstalo dost séra na samotné použití. Maska opravdu skvěle hydratuje, pleť byla napapaná, vyživená a jemná.
Koupila bych znovu: ANO

9. Balea pleťová maska Be Fresh (Recenze) - Bohužel tahle maska jen pěkně vypadala, i plátýnko mělo na sobě koalu, což bylo roztomilé, ale jinak nedělala maska vůbeec nic. Žádná hydratace, jemná pleť, nic.
Koupila bych znovu: NE

10. Balea pleťová maska Milky Cocos (Recenze) - Tahle byla lepší, sérum bylo krémové, což byla příjemná změna a i nějaká ta hydratace se konala. Asi jedna z těch lepší masek od Balei.
Koupila byxh znovu: ANO

Jak se dařilo Vám redukovat?
Znáte některý produkt?

16 komentářů:

  1. Ahoj Péťo, tak nalákala jsi mne mýdlem na ruce s popcornem a potom kokosovou plet. maskou Balea, kterou mám doma. ☺♥
    Prima víkend přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Znám tekuté mýdlo od Balei, já jejich mýdla mám ráda, stojí pár korun a službu splní. A pak růžovou vodu, zezačátku jsem bojovala s tou vůní, ale pak jsem si zvykla a doma mám i heřmánkovou a levadulovou-velká spokojenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také s těmito vůněmi zpočátku bojuji, ale nakonec bez problému ♥

      Vymazat
  3. No tak to je sakra malá spotřeba, musíš zabrat a doufám, že v červnu toho budu minimálně jednou tolik co teď :D
    Já mám zkušenost pouze s krémem na ruce od Manufaktura. Používám jej jen na noc, právě kvůli tomu mastnému filmu, ale jinak ta vůně je naprosto boží. Už mám doma druhé balení :D
    Růžová voda o Purity Vision čeká na vyzkoušení doma, koupila jsem si celou tu jejich sadu, kde jsou všechny tři a jsou naprosto skvělé. Doporučuji zkusit i ty od Renovality, jsou taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já už má článek na blogu - 9 kousků, a to zrovna duben patřil k mým lepším měsícům. I když já ani tolik nenakupuji, tak nemám tolik co redukovat (některé produkty vůbec nepoužívám - třeba pudry, pěny na holení, některé málo - peeling, mask..., takže to tolik nepřibývá)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Devět je ale hezký počet, kor pokud nemáš takové zásoby 😁

      Vymazat
  5. Balea sprcháče a mýdla mají skvělé. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Já znám růžovou vodu a krém na ruce od Manufaktury. Jinak hrozně miluji vůně sprcháčů a mýděl od Balea.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Akorát je furt každou chvíli nějaká limitka, že se to nestíhá 😀

      Vymazat
  7. Mně menší spotřeba vůbec nevadí, článek je aspoň přehlednější.

    OdpovědětVymazat
  8. Scrub a kokosovou masku určitě vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...