Spotřebováno za říjen 2021

Spotřeba v poslední době docela vázla, minimálně předchozí měsíc byla obrovská bída, přitom péči nijak neflákám, vše používám pravidelně, ale ke dnu se ne a ne dostat. Za říjen jsem dodělala ale samé plnohodnotné produkty a to jak z péče o tělo, vlasy, pleť, tak i dekorativku.


1. Nivea tužidlo na vlasy Volume Care (Recenze) - Nejlepší tužidlo, dávám do mokrých vlasů, vyfoukám a ten objem? Naprostá bomba a drží se až do dalšího mytí, přitom vlasy nejsou zatížené, slepené a nestojí vůbec moc.
Koupila bych znovu: ANO

2. Ryor konopné tělové mléko (Recenze) - Mléko je krásně lehoučké, ihned se vstřebává, nelepí a i přes svou lehkost dokonale vyživuje, pokožka je na pohled i dotek jemnější, hebká a provoněná.
Koupila bych znovu: ANO

3. Nivea čisticí micelární gel Naturally Good (Recenze) - Gel byl hutnější, výborně pleť vyčistil, nedráždil a neštípal ani na podrážděné kůži. Občas jsem měla pocit pnutí, ale to mívám kolikrát skoro u všeho. Jemná vůně aloe a fajn složení.
Koupila bych znovu: ANO

4. Balea gel na holení Marshmallow (Recenze) - Já ty limitky od Balei zbožňuji a gely na holení jsou nejlepší za tu cenu. Hutný, žiletka lépe klouže a tenhle voněl po sladkých marshmallow, mňam.
Koupila bych znovu: ANO

5. Manufaktura sprchový gel Jablko & mandle (Recenze) - Dokonalá vůně sladkého jablíčka a mandlí, ideální na podzim/zimu. Oproti jiným sprcháčům této značky byl tento hutnější a strašně mě bavila jeho krvavá barva.
Koupila bych znovu: ANO

6. Isana sprchový gel Emotion (Recenze) - Příjemný sprcháč, který nevysušoval, ale zároveň nečekejte ani žádnou hydrataci. Měl vonět po kokosu a mangu, já ovšem cítila ananas :D. Pěnil dobře, voněl a samozřejmě ten cute obal.
Koupila bych znovu: ANO

7. Sebamed intimní mycí emulze (Recenze) - Jedna z mála, která mi sedí, takže doporučuji všemi deseti. Je příjemná, nepálí, neštípe, nedělá žádnou neplechu. Zkrátka plní to, co má.
Koupila bych znovu: ANO


8. Balea plátýnková maska Be Soft (Recenze) - Zas jednou maska od Balei, která aspoň něco dělala. Na pleti dobře držela, neštípala a po použití mi pleť určitě přišla více hydratovaná, jemná a za těch pár korun, proč ne.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

9. CadeaVera Hydrogel Lip Patch (Recenze) - Jsem našla ještě v zásobách, maska byla hrozná. Vůbec na rtech nedržela, trhala se a nedělala vůbec nic.
Koupila bych znovu: NE

10. Saloos bio aroma roll-on Vitalita (Recenze) - Produkt, bez kterého se člověk bez problému obejde. Používala jsem na pulzní body a že by to dělalo něco víc, to ne, spíše jsem k němu čichala, protože krásně voněl.
Koupila bych znovu: NE

11. Blistex balzám na rty Medplus (Recenze) - Dokonalý balzámek, obsahuje mentol, takže lehce štípal, ale pro podrážděné a bolavé rty to je neskutečná úleva. Krásně hojil, zklidnil, fakt moc doporučuji, jeden z top.
Koupila bych znovu: ANO

12. Inglot tvářenka (Recenze) - Až je mi líto, že jsem tenhle staletý kousek spotřebovala. Odstín 28 jsem si naprosto zamilovala, tmavší cihlová barvička s nádechem do hněda se hodila naprosto ke všemu. Bezvadná pigmentace a celodenní výdrž, zamilovala jsem si ji.
Koupila bych znovu: ANO

13. Real Techniques houbička na make-up - Skvělá, houbičky používám převážně na korektor, který dobře zapracuje, výborně se s ní ale zapracuje i make-up, určitě po ní mrknu znovu.
Koupila bych znovu: ANO

Co jste dodělaly Vy?
Znáte něco?

11 komentářů:

  1. Ahoj,
    se stylingoými přípravky od Nivea mám zkušenost jen, co se týče laku na vlasy ze stejné řady jako tu máš tužidlo. Mě tužidla nikdy neoslovila a vlastně i laky používám zřídkakdy. Tenhle mi ovšem moc vyhovoval. Já se k čistícím gelům na pleť blížím, už jsem v polovině poslední pěny a pak už do toho praštím. Mám momentálně doma alespoň tři, tak nejdřív spotřebovat a pak zase nakupovat.Já letos na podzim čapnula vůní sušenek v nové limitované edici od Balea. Saloos jsem teď zvažovala vyzkoušení jejich olejíčku a z dmkové přírodní sekce mě ještě láká Purity Vision Růžová voda. Jinak moje spotřebováno si může prohlédnout na blogu.

    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Purity Vision doporučuji všemi deseti. Na sušenkovou Baleu se chystám :)

      Vymazat
  2. Znám jen gel na holení Balea, ty kupuji opakovaně, ale stejně tak ráda mám ty od Isany:-) A pak Blistex, i pro mě jeden z nej balzámů na rty:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se na sepsání článku teprve chystám a určitě bude míň naplněný než ten tvůj :). Z tvé spotřeby jsem měla jen minibalení intimního gelu Sebamed a souhlasím, že je fajn (na rozdíl od Dermacolu, který mám otevřený teď)

    OdpovědětVymazat
  4. Na micelárky od Nivei nedám dopustit, moc mi vyhovují. :)

    OdpovědětVymazat
  5. No konečně větší spotřeba :D U mě za říjen bylo taky dost produktů, takže se na sepisování článku dost těším. Z uvedených mám ráda intim gel od Sebamed, Blistex balzámy a ten sprcháč od Manufaktury byl boží!

    OdpovědětVymazat
  6. Inglot tvářenku jsem měla taky a byla naprosto perfektní. Už ji dávno nemám.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...