Spotřebováno za červenec 2022

Krásný den,
červencová spotřeba je taková průměrná klasika, co se týče poslední době. Ale díky spoustě spotřebované pleťovky ji považuji za velmi úspěšnou. Mám tu jak něco na odličování, tak i na hydrataci a ač pleťové péče mám doma furt hodně, každou chvíli se něčemu na dno podívám.


1. Naturalis tělové máslo Káva (Recenze) - Mléko do této značky mi nesedlo, ale máslo bylo moc fajn. Příjemně našlehané, dobře se vstřebávalo a nezanechávalo mastný film, nepůsobilo těžce. Vůně kávy byla skvělá, autentická.
Koupila bych znovu: ANO

2. Balea gel na holení Sweet Clementine (Recenze) - Klasika, už mám ve sprše novou limitku. Za málo peněz hodně muziky. Tohle byla sladká vůně mandarinek a vanilky.
Koupila bych znovu: ANO

3. Ikarov dvoufázová čisticí emulze (Recenze) - Obsahuje vlastně jen růžovou vodu a jojobový olej a je to super, výborně odličuje, zklidňuje a hydratuje. Moje citlivá pleť byla nadšená.
Koupila bych znovu: ANO

4. Australian Bodycare hloubkově čisticí tonikum (Recenze) - Trošku na pleti štipká, ale jinak ji nedráždí, dobře vyčistí a bez problému tonikem přejedu oči i přes vůni tea tree.
Koupila bych znovu: ANO

5. & 6. Astrid denní a noční pleťový krém Vitamin C (Recenze) - Krémy mi přišly v podstatě totožné, jen denní byl krapet hutnější, noční je gelový, ale oba mi sedly skvěle a oba výborně hydratovaly. Pleť byla opravdu rozjasněná a taková hezčí.
Koupila bych znovu: ANO

7. Australian Bodycare hyaluronové sérum (Recenze) - Tohle byla pecká, hutnější gelová textura, která se ihned vstřebávala a pleť byla neskutečně napapaná. Mínus je pouze v tom, že rychle ubývalo.
Koupila bych znovu: ANO

8. Maxbrands pleťová maska Crab Style (Recenze) - Maska byla roztomilá, plátýnko na sobě mělo kraba a bylo docela dost napuštěné. Bohužel po sundání žádný rozdíl.
Koupila bych znovu: NE

9. Korika plátýnková maska proti vráskám s fermentovaným vínem (Recenze) - Ty jo, tak mě zklamala i značka Korika. Plátýnko příjemné, dobře drželo, super nacucané, ale ani tady jsem si nevšimla žádných výsledků.
Koupila bych znovu: NE

10. & 11. Balea hydro gelové masky na oči (Recenze) - Masky krásně vypadaly, pevné gelové polštářky se třpytkami, ale bohužel. Sice dobře držely, ale účinky naprosto žádné.
Koupila bych znovu: NE

Co jste dodělaly Vy?
Znáte některý kousek?

8 komentářů:

  1. Znám jen gel na holení Balea, to je taková klasika u mě v koupelně:-) A pleťové krémy Astrid, které právě používám a opravdu mě baví a ráda mám z téhle řady i to sérum:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já za červenec spotřebovala asi 7 kousků. Z těch tvých mi zaujaly krémy od Astridu.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, naposledy jsem dodělala sprchový gel, co máme vyloženě na mytí po koupání a to letní limitku Balea tu oranžovou variantu. Z tebou prezentovaných produkt znám hlavně masky a gel na holení a u všeho s hodnocením souhlasím.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná spotřeba, krémy od Astrid mám doma taky, tak snad už se na ně letos dostane a po tvých dojmech se na ně moc těším!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...