Spotřebováno za září 2020

Po téměř nulových novinkách tu mám takovou klasickou spotřebu o patnácti kouscích, kde jsou teda započítané i jednorázové masky či blbiny do koupele. Do koše letí hned několik sprcháčů, což je super, protože těch mám doma desítky, zas ale na ně nejsem sama, takže ty se dají reálně docela dobře redukovat.

Úspěch je vždy i nějaký odličovač, i když se odličuji poctivě, tak to jsou produkty, které mi docela dlouho vydrží, nechápu. Za září mám rovnou dva, takže třikrát sláva. Radost mám i z prázdného krému a balzámu na rty, také doma zásoba veliká. No a pak takový menší mix všehosi.

1. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Netřeba asi úplně komentovat, objevuje se tu celé roky a pravidelně. Maximálně mi vyhovuje a tohle velké balení stojí pár korun.
Koupil bych znovu: ANO

2. Isana sprchový gel Jahoda a malina (Recenze) - Obal prodává, co si budem nalhávat :D Kromě hezkého obalu sprcháč ale nádherně voněl, božská sladká vůně malin a jahod. Pěnil sice méně, ale umyl a nevysušoval, takže spokojenost.
Koupila bych znovu: ANO

3. L`Occitane mandlový sprchový olej (Recenze) - Pokud preferujete oleje, tak tohle je dokonalost. Vytváří mléčnou emulzi, nezanechává mastný film, přesto je po něm pokožka nádherně vláčná a vyživená. Krásně voní po marcipánu, mínus je pouze cena.
Koupila bych znovu: ANO

4. Natura Siberica výživný sprchový gel Flora Siberica (Recenze) - Obrovské balení s pumpičkou bylo praktické a sprcháč mi překvapivě voněl po marcipánu a vytvářel velmi bohatou pěnu. Bohužel jsem po něm měla pokožku vždy takovou napnutější, lehce vysušoval.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

5. Rituals tělový peeling The Ritual of Jing (Recenze) - Peeling byl hodně hutný a krémový, obsahoval hromadu drobných zrníček a působil téměř až pískově. Zrníčka byla ale jemnější, takže nepoškrábal, přesto pokožku hezky zjemnil a voněl příjemně.
Koupila bych znovu: ANO

6. Nivea tuhý antiperspirant Invisible For Black & White (Recenze) - Moje stálice snad už od puberty. Nedělá fleky na oblečení, nedráždí podpaždí a vydrží celý den a to i v létě. Teď tu mám nějaké přírodnější kousky, ale maximálně zas na léto kupuji znovu.
Koupila bych znovu: ANO

7. Radox tekuté mýdlo Feel Hygienic & Replenished (Recenze) - Konkrétně tohle nevím, zda se ještě vyrábí, v nabídce je antibakteriální a to tohle podle mě nebylo, ale jinak tea treea a tymián sedí. Mýdlo pěnilo, vůbec nevysušovalo a svěže vonělo.
Koupila bych znovu: ANO

8. Manufaktura omlazující noční pleťový krém se sedmikráskou (Recenze) - Krém byl sice lehoučký, ale zároveň mastnější, takže naprosto ideální pro moji suchou pleť. Krásně hydratoval, vyživoval a zanechával pleť heboučkou a jemnou, navíc příjemně zklidňoval a hezky voněl.
Koupila bych znovu: ANO

9. Nivea výživný čisticí pleťový olej (Recenze) - Používala jsem ve sprše a vzal komplet všechno, od klasického make-upu až po voděodolnou řasenku, takže naprostá paráda. I na silnější vůni jsem si ve výsledku docela zvykla.
Koupila byh znovu: ANO

10. Manufaktura jemná olejová odličovací emulze (Recenze) - Emulze je dvoufázová, takže odličuje skvěle. Oční make-up vezme komplet bez násilného tření, nedráždí, jemně voní a sedla i mojí citlivé pleti. Zanechává tedy mastnější film, ale s tím osobně nemám žádný problém.
Koupila bych znovu: ANO

11. Balea balzám na rty Berry Coco (Recenze) - Na obyč mazání asi ok, ale že by balzám nějak hydratoval, to říct nemůžu, tohle mě moc nezaujalo a to ani vůní.
Koupila bych znovu: NE
 

12. Montagne Jeunesse slupovací duo masky (Recenze) - Balení obsahuje dva druhy masek. Tyhle slupovací byly moc fajn. Krásně zaschly, šly sloupnout v jednom kuse a pleť po nich byla hebká a jemnější.
Koupila bych znovu: ANO

13. Montagne Jeunesse bahenní duo masky (Recenze) - Bahenní také zasychaly a poté se smyly vodou. I po nich byla pleť hebká, ale zároveň podpořily suchá místa, sice samy od sebe nevysušovaly, ale jakmile jsem měla suchá místa, tak je vysušily ještě víc.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

14. Balea textilní pleťová maska Mango Slush (Recenze) - Tahle nedělala vůbec nic, navíc plátýnko bylo hodně tuhé, málo napuštěné a hned se začalo odchlipovat.
Koupila bych znovu: NE

15. Tetesept pěna do koupele Jednorožec (Recenze) - Tenhle pytlíček vytvářel opravdu bohatou pěnu, která docela i držela, vodu obarvila do sytě růžové barvy a sladce voněla. A ten obal...
Koupila bych znovu: ANO
 

Daří se Vám spotřeba?
Co spotřebováváte pravidelně?

12 komentářů:

  1. Mě se daří v nákupech, spotřeba vázne:-D Teď jsem si poprvé koupila gel pro intimní hygienu od Ziaji, zlákala mě nízká cena za velké balení, věřím, že budu taky kupovat pravidelně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem zvědavá, co řekneš, pro mě to byl první produkt, který mi sedl :)

      Vymazat
  2. Ta jednorožčí pěna vypadá skvěle. Škoda, že nemáme vanu, když vidím, kolik skvělých produktů se vyrábí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja tedy preferuji sprchu, ale zas bez vany bych asi být nechtěla :D

      Vymazat
  3. Ahoj ☺, já Tě obdivuji, jakou máš disciplínu, wau, už spotřebováno!!! Super. Hodně se mi líbí peeling Rituals, Nivea olejový čistič a Loccitane vč. Manufaktury jsou i mými oblíbenými produkty. Prima den a díky za super recenze. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše fotím a píšu o víkendu a co se týče článků, tak potřebuji v tom mít řad (článek co každý druhý den), jinak by to nefungovalo :D

      Vymazat
  4. Já mám spotřebu mnohem menší. Ale taky míň nakupuju, takže se to vyrovná :). Co mi vůbec neubývá, je dekorativka a to mám ode všeho otevřený jen jeden kousek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekorativka nemizí a to kolikrát se také snažím více se zaměřit na jeden kousek.

      Vymazat
  5. Já za minulý měsíc zredukovala přes 20 produktů a to jsem byla fakt nadšena! Jinak každý měsíc je jich minimálně 10, což se mi díky tomu daří dost redukovat zásoby.
    Balzámy od Balea obecně ráda nemám. Vadí mi jejich parfemace a přijdou mi, že vůbec nic nedělají. Odličovací olej od Nivei jsem měla a bych fakt moc fajn.
    Jako pleťový krém bych ti ráda doporučila novinku od Sebamed, je krásně hutný, dá se použít na den i noc a je fakt moc fajn. Stojí sice 599,-, ale já po měsíci testování nespotřebovala ani 1/4 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem, že Sebamed teď má několik novinek, určitě mrknu, díky za tip :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...